Dobrodosle nove cure!
Grvevi kao menstrualni na pocetku su normalni ako nema krvarenja..
Sta se tice bolnih grudi.. Uh.. Mene bole bas jako.. Ali nisam primijetila da bi bile nesto vece. Samo se zilice mozda bolje vide..
Tezina u zelucu jako, a sto god stavim u usta u ustima mi ostaje gorak okus.. Nisam jos nasla nesto da mi odgovara..
Jos 6 dana do ultrazvuka.. Isuse jedva cekam..
Mame mojejeli koja od vas pila fertil up i da je nakon toga zatrudnila brzo … malo su skupe ali nista nije skupo kad nesto zelis bas
Cure, samo da vam kažem da je bijeli iscjedak normalna pojava kod svake trudnice radi hormona o svega. Sve dok nema miris i ne češe to nije ništa. Meni rekao Google već na početku jer sam se i ja prepala toga 😅
I ja imam vodenkasti iscjedak bez mirisa, bas kao da sam se pisnula u gace 🤣
Btw jedan strasan problem imam, trudim se da ne zapalim cigaru ali dragi moji ja bih ih jela a ne pusila toliko mi se traze, znam da ne smijem ali otkako sam vidjela plusic ispusim dnevno 5-6 cigara onih ultra light a prije sam oko 15 dnevno, ima li neko savjet kako da ne mislim na njih uopste?
Ufffff nemoj mi nista govoriti, od pozitivnog testa sam ih ostavila. Inace sam strastveni pusac, kutiju dnevno je bila moja zadnjih 10 godina 🙈 sad ujutro uz dva tri gutljaja kave uzmem od dragog koji dim, iako ne pijem ni kavu vise jer mi ona bez 3 cigare nije gust popodne me uopce ne trazi...
Btw jedan strasan problem imam, trudim se da ne zapalim cigaru ali dragi moji ja bih ih jela a ne pusila toliko mi se traze, znam da ne smijem ali otkako sam vidjela plusic ispusim dnevno 5-6 cigara onih ultra light a prije sam oko 15 dnevno, ima li neko savjet kako da ne mislim na njih uopste?
Ufffff nemoj mi nista govoriti, od pozitivnog testa sam ih ostavila. Inace sam strastveni pusac, kutiju dnevno je bila moja zadnjih 10 godina 🙈 sad ujutro uz dva tri gutljaja kave uzmem od dragog koji dim, iako ne pijem ni kavu vise jer mi ona bez 3 cigare nije gust popodne me uopce ne trazi…
Zavidim ti na tome, ja jos zapalim i onda se grizem zbog toga... prosla t mi je bila missed pa sve mislim moze sad ponovo da se desi i da je to zbog par cigareta... ali opet jako je rana trudnoca pa se nadam da cu za 5-6 dana skroz prestati jer se stvarno trudim
Meni su kad sam prestajala pusit prije hrpu godina jako pomogle one zvake nicorette ili kak se vec zovu. Nisam bila tad trudna ni blizu, al mozda se smiju u trudnoci. Mom bratu su pomogli flasteri. Ja nisam zapalila vec preko 15 god, al on je nakom nekog vremena opet poceo.
Pitat cu dr na prvom pregledu sta mi je ciniti, mada tu je jaka volja i karakter presudan, a nije da ne slazem po glavi non stop 😏
Ufffff nemoj mi nista govoriti, od pozitivnog testa sam ih ostavila. Inace sam strastveni pusac, kutiju dnevno je bila moja zadnjih 10 godina 🙈 sad ujutro uz dva tri gutljaja kave uzmem od dragog koji dim, iako ne pijem ni kavu vise jer mi ona bez 3 cigare nije gust popodne me uopce ne trazi…
Zavidim ti na tome, ja jos zapalim i onda se grizem zbog toga… prosla t mi je bila missed pa sve mislim moze sad ponovo da se desi i da je to zbog par cigareta… ali opet jako je rana trudnoca pa se nadam da cu za 5-6 dana skroz prestati jer se stvarno trudim
Naravno da spontani nije bio zbog par cigareta i o tome ne razbijaj glavu, bio je jer eto bilo je tako sudeno poklopilo se vise nesretnih faktora. Al cinjenica je da cigarete stete, mislim moja sestra i mnoge prijateljice su pusile, al bas pusile do zadnjeg dana i rodile hvala Bogu zivu i zdravu dječicu, al nemoj da te to tjesi. Jednostavno to je neki klik u glavi koji se desi ili ne desi, nema tu konkretan i pametan savjet. Moji jos ne vjeruju da ja ne pusim, s obzirom da znaju koji sam strastven pusac bila i ako sam ja uspila onda to moze svako!!!!!!!
Miss lolica ne brini, kad ti pocnu mucnine prestati ces sama od sebe😋😋😋😋
Miss lolica ne brini, kad ti pocnu mucnine prestati ces sama od sebe😋😋😋😋
😜😜 vec se ubjedjujem da mi smetaju 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji