Meni kasni menstruacija od ponedjeljka 11.05
Otad me grci trbuh, sve do danas. Imam kontrakcije i proljev. Jucer sam kucnim testom potvrdila trudnocu. Da li je normalno da me boli? P.s. prije godinu dana sam bila trudna i imala missed ab
Pozdrav svima,
Zelim se pridruziti temi 🙃 pozitivan testic od 13.05 ( dva testa, first sign i clear blu dig sa tjednima 2-3) po zm sam 5+2 uredne imam pa pretpostavljam da bi moglo biti tacno
Prosle godine sam u 7tt imala spontani sa kiretazom tako da me sada strah ali se trudim da vjerujem da ce sve biti ok
Od simptoma imam cesto kao grceve menstrualne ali ne tako jako, non stop piskim, gasove 😜🤣 i sama se sebi cujem na znoj i non stop se tusiram, ne znam da li zaista tuknem ili Su mi izostreni mirisi 🤔
Na pregled cu se naruciti u ponedjeljak i jedva cekam da mi kazu kakva je situacija
Prosli put kad sam isla bila sam 6+4 i tad se vidjela gestacijska plod se nazirao i prema dr reakciji vec sam vidjela da nesto ne stima, narucila me za 2 tj a ja do tada missed imala 😒
Meni kasni menstruacija od ponedjeljka 11.05
Otad me grci trbuh, sve do danas. Imam kontrakcije i proljev. Jucer sam kucnim testom potvrdila trudnocu. Da li je normalno da me boli? P.s. prije godinu dana sam bila trudna i imala missed ab
Cestitam! 🥰❤
Osjecaj kao da ces dobit? To je normalno. Dok nemas iscjedak u smedoj boji ili krvarenje trebalo bi biti okej. I smeda je u vecini slucajeva okej, ali ja bi se javila na hitnu da imam i smedi (onda doktori uglavnom daju progesteron)
I ja imam isjedam koji bude bjelo zutkast kad se osusi. Dnevne ne planiram nosit. Radjje cu mjenjat gacice.
Normalni su grcici. Imam ih i ja. Dobro dosle nove curke. Zelim vam urednu trudnocu.
I da Ana vidjele su se obe vrecice. Na slj pregledu bi teebali ugledati plod i srce.
06/20 blighted ovum 8tt.
I ja imam isjedam koji bude bjelo zutkast kad se osusi. Dnevne ne planiram nosit. Radjje cu mjenjat gacice.
Normalni su grcici. Imam ih i ja. Dobro dosle nove curke. Zelim vam urednu trudnocu.
I da Ana vidjele su se obe vrecice. Na slj pregledu bi teebali ugledati plod i srce.
Kad imaš idući pregled? Isto je tako i kod mene.
Dobro nam došle nove cure!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Hvala vam cure na odgovorima, malo me je smirila ta cinjenica da je normalno, da i vi to osjecate. Moguce da mi i koja hrana ne godi, pretezno jedem masno ili przeno, nekako mi je to svakodnevnica u jelovniku, pa cu istraziti sta mi smeta.
Sto se tice tih vitamina i folne ja zvala dezurnu sestricu koja narucuje termine i pitala koje vitamine mogu piti i sta jr najbolje gdje mi je rekla da nista ne pijem nego da sacekam prvi pregled i kks pa ce mi onda moja gin. Prepisati ako bude sta trebalo. Pa sam opet na svoju ruku uzela sumece tablete magnezij, i sumece gdje su svi vitamini pa cak i folat, ja mislim da mi nece naskoditi to nista.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
I ja imam vodenkasti iscjedak bez mirisa, bas kao da sam se pisnula u gace 🤣
Btw jedan strasan problem imam, trudim se da ne zapalim cigaru ali dragi moji ja bih ih jela a ne pusila toliko mi se traze, znam da ne smijem ali otkako sam vidjela plusic ispusim dnevno 5-6 cigara onih ultra light a prije sam oko 15 dnevno, ima li neko savjet kako da ne mislim na njih uopste?
Ja stalno s nekim pitanjima 🤣 dezinficirate li ruke sa gelovima za dezinfekciju koji imaju u sebi alkohol? Steti li to u trudnoći? 😮
Ja sam prestala! I u trgovinama glumim da sam se spricnula. Perem ruke često sto će mi ta kemija 🤷🏼♀️
Ja samo elegantno prođem pokraj toga gdje sama moram spricnuti. Tobože nisam vidjela. A nekad i ne vidim 😂 Razlog je sto sam neki dan bila u trgovini, uzela taj đavo da špricnem, a unutra je bio zeleni Domestos pomiješan s vodom. Znam da je Domestos jer imam takav u stanu. Svijet mi se okrenuo od mirisa i rekla nema šanse više!! Imam rukavice i zdravo doviđenja.
Mislim da nas ovdje vecina osjeca tu tezinu u zelucu.
Ako se sjecate, pricala sam da imam iscjedak bez mirisa i malo me svrbilo, nisam nista kupovala, samo sam se oprala sa kamilicom. Smirilo se. Skoro pa i nestalo. Sad imam neki bijelo-zuckasti iscjedak, bez mirisa i drugih simptoma. Kad hodam osjecam da curka lagano. Citala sam sad na netu da je to moguce zbog hormona, zbog progesterona i estrogena. I da se to ne ljeci. Jel imala neka od vas s tim iskustva?
Identično kako si sad opisala, tako je i meni. Bila sam na pregledu i doktorica nije ništa rekla, tako da mislim da je onda ok. Moja kuma nikad nije imala iscjedak sve do trudnoće i kroz cijelu trudnoću ga je vukla kao i uloskice.
Mislim da nas ovdje vecina osjeca tu tezinu u zelucu.
Ako se sjecate, pricala sam da imam iscjedak bez mirisa i malo me svrbilo, nisam nista kupovala, samo sam se oprala sa kamilicom. Smirilo se. Skoro pa i nestalo. Sad imam neki bijelo-zuckasti iscjedak, bez mirisa i drugih simptoma. Kad hodam osjecam da curka lagano. Citala sam sad na netu da je to moguce zbog hormona, zbog progesterona i estrogena. I da se to ne ljeci. Jel imala neka od vas s tim iskustva?
Identično kako si sad opisala, tako je i meni. Bila sam na pregledu i doktorica nije ništa rekla, tako da mislim da je onda ok. Moja kuma nikad nije imala iscjedak sve do trudnoće i kroz cijelu trudnoću ga je vukla kao i uloskice.
Mislim da je oke dok ne smrdi ili svrbi. Treba cesce ici na wc da se ispiskis, mijenjati uloske (ja si stavim wc papir i onda ga bacim kroz pol sata, sat, to mi je prakticnije) i cesce se s vodom ispirati.
Sortiraj odgovore
Najstariji