I ja imam vodenkasti iscjedak bez mirisa, bas kao da sam se pisnula u gace 🤣
Btw jedan strasan problem imam, trudim se da ne zapalim cigaru ali dragi moji ja bih ih jela a ne pusila toliko mi se traze, znam da ne smijem ali otkako sam vidjela plusic ispusim dnevno 5-6 cigara onih ultra light a prije sam oko 15 dnevno, ima li neko savjet kako da ne mislim na njih uopste?
Ufffff nemoj mi nista govoriti, od pozitivnog testa sam ih ostavila. Inace sam strastveni pusac, kutiju dnevno je bila moja zadnjih 10 godina 🙈 sad ujutro uz dva tri gutljaja kave uzmem od dragog koji dim, iako ne pijem ni kavu vise jer mi ona bez 3 cigare nije gust popodne me uopce ne trazi…
Zavidim ti na tome, ja jos zapalim i onda se grizem zbog toga… prosla t mi je bila missed pa sve mislim moze sad ponovo da se desi i da je to zbog par cigareta… ali opet jako je rana trudnoca pa se nadam da cu za 5-6 dana skroz prestati jer se stvarno trudim
Naravno da spontani nije bio zbog par cigareta i o tome ne razbijaj glavu, bio je jer eto bilo je tako sudeno poklopilo se vise nesretnih faktora. Al cinjenica je da cigarete stete, mislim moja sestra i mnoge prijateljice su pusile, al bas pusile do zadnjeg dana i rodile hvala Bogu zivu i zdravu dječicu, al nemoj da te to tjesi. Jednostavno to je neki klik u glavi koji se desi ili ne desi, nema tu konkretan i pametan savjet. Moji jos ne vjeruju da ja ne pusim, s obzirom da znaju koji sam strastven pusac bila i ako sam ja uspila onda to moze svako!!!!!!!
Hvala puno na inspiraciji 🥰🥰
Cure, kako ste? Ja konacno nemam mucnine one grozne popodnevne, ali sam hiperaktivna. Uspjela skuhati sok od bazge i pecem usput kuglof od jogurta. Huh.. 😁😎
Ja isto još uvijek pušim 3-4 dnevno, ali pušim iqos, pa se nadam da manje šteti. Pušač sam već 15 godina po kutiju dnevno i jako mi je teško bilo čak i smanjiti u početku jer mučnine nisam imala, a gadilo mi se dosta toga cigarete ne. Ali evo nadam se da ću uskoro biti na 0 dnevno jer me i zbog ove 3-4 grozno savjest grize
Lijep pozdrav svima :D
Neplanirano...nenadano ugledala sam najdeblji plus ikada. U šoku danas sam išla po još jedan i to CB Digital i pokazao je plus 2-3. Zvala sam ginekologicu i rekla je drugi tjedan me primiti.
Par pitanja imam jer sam stvarno još nesvjesna svega... Noćas sam imala jaka probadanja u jajniku koja su predjutro prestala, a danas tokom dana imala mekšu stolicu i grčeve kao da ću proljev dobiti. Moja zadnja trudnoća je bila prije 11 godina i ne sjećam se ovakvih situacija pa da se ne brinem podijelite molim vas svoja slična iskustva ako ste imale.
Također ne planirajući sada sve ovo trenirala sam zadnje dane kao konjina, jel mi moglo to naštetiti? Je li ovaj CB točan moje grudi su vec sad duple? Dragi se ne buni :D D
Ajde da se i ja javim.... Boli me glava .. . Uzas popila sam pola lupoceta 1000, lezim i čekam da prodje. Danas mi je nikakav dan... Trebala bi učit, u srijedu imam online ispit, uzasno se bojim i u takvom sam stresu da ne uzivam ni u lijepim vjestima. Naime kooonacno nam javili iz banke da su iz APN kuce poslani ugovori postom i da će doći pocekom tjedna, što znaci da se za vikend selimo... Ako Bog da.... 🥰
Neplanirano…nenadano ugledala sam najdeblji plus ikada. U šoku danas sam išla po još jedan i to CB Digital i pokazao je plus 2-3. Zvala sam ginekologicu i rekla je drugi tjedan me primiti.
Par pitanja imam jer sam stvarno još nesvjesna svega… Noćas sam imala jaka probadanja u jajniku koja su predjutro prestala, a danas tokom dana imala mekšu stolicu i grčeve kao da ću proljev dobiti. Moja zadnja trudnoća je bila prije 11 godina i ne sjećam se ovakvih situacija pa da se ne brinem podijelite molim vas svoja slična iskustva ako ste imale.
Također ne planirajući sada sve ovo trenirala sam zadnje dane kao konjina, jel mi moglo to naštetiti? Je li ovaj CB točan moje grudi su vec sad duple? Dragi se ne buni :D D
Isto sve, probadanje kao da cu dobiti m😅 i ja sam poslije first sign uzela clearblue i pokazao 2-3 tjedna
Neplanirano…nenadno ugledala sam prekjučer najdeblji plus ikada. U šoku danas sam išla po još jedan i to CB Digital i pokazao je plus 2-3. Zvala sam ginekologicu i rekla je drugi tjedan me primiti.
Par pitanja imam jer sam stvarno još nesvjesna svega… Noćas sam imala jaka probadanja u jajniku koja su predjutro prestala, a danas tokom dana imala mekšu stolicu i grčeve kao da ću proljev dobiti. Moja zadnja trudnoća je bila prije 11 godina i ne sjećam se ovakvih situacija pa da se ne brinem podijelite molim vas svoja slična iskustva ako ste imale.
Hvala na odgovoru :D moji su grčevi više kao da ću dobiti proljev i mekša mi je stolica. Da li je to 2-3 bilo i točno jer meni se čini kao da je 6. Zadnja M mi je bila 21.03
Hvala na odgovoru :D moji su grčevi više kao da ću dobiti proljev i mekša mi je stolica. Da li je to 2-3 bilo i točno jer meni se čini kao da je 6. Zadnja M mi je bila 21.03
To 2-3 ustvari znaci da si 14-21 dpo. Bar sam ja to tako shvatila.
Na upustvu ima tablica, 2-3 sedmice po clearblue su 4-5 po doktoru odnosno po zadnjoj m 😉 a meksu stolicu mogu pripisati inuzbudjenju zbog pozitivnog testica, imala sam i ja 🤣 pa je bila tvrdja pa opet normalna 😜 bas fino o cemu sve pisemo nadam se da muski ne zalaze ovamo 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji