Pozdrav cure, jel vi imate kakvu tezinu u zelucu, bilo to da ste jeli ili ne?
Ja to konstantno imam i pretezno bol iznad pupka. Mucnine imam toliko jake da idem prisilno povracat al neuspijesno, samo pljuvacka, a zeludac mi se onda posle toga digne da me jako zaboli, toliko da vrisnem. Ima li ikakav nacin da se to smiri ili je to sasvim normalno 😣
u kojem si tjednu? Ja sam evo skoro u 12. pa imam i dalje tu težinu. Ne mogu ni ja povraćati, bilo bi lakše da mogu. Samo težina i bol i zbog toga skoro svaki večer plačem. Meni pomogne ponekad čaj od mente ili komorača. Malo mi smiri bol.
7+5tj sam. Bas je nekako ruzan osjecaj, kao da kamen imam, pokusat cu i ja te cajeve pa barem malo da smiri jer i ja zavrsim na kraju u suzama. Pokusavala sam malo sode bikarbona sa vodom da popijem ali ta tezina ne ide i gotovo.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
uopce mi nije palo napamet za jaja i tiramisu.. domaci je kolac.. nisam vise pametna oko hrane, negdi citam da grozdje ne valja negdi da je dobro.. ugl cure carpaccio pretpostavljam da se ne smije? idem na neku veceru a to obozavam..
za sushi znam da nikako i meso da mora bit dobro peceno
Pozdrav cure, jel vi imate kakvu tezinu u zelucu, bilo to da ste jeli ili ne?
Ja to konstantno imam i pretezno bol iznad pupka. Mucnine imam toliko jake da idem prisilno povracat al neuspijesno, samo pljuvacka, a zeludac mi se onda posle toga digne da me jako zaboli, toliko da vrisnem. Ima li ikakav nacin da se to smiri ili je to sasvim normalno 😣
u kojem si tjednu? Ja sam evo skoro u 12. pa imam i dalje tu težinu. Ne mogu ni ja povraćati, bilo bi lakše da mogu. Samo težina i bol i zbog toga skoro svaki večer plačem. Meni pomogne ponekad čaj od mente ili komorača. Malo mi smiri bol.
7+5tj sam. Bas je nekako ruzan osjecaj, kao da kamen imam, pokusat cu i ja te cajeve pa barem malo da smiri jer i ja zavrsim na kraju u suzama. Pokusavala sam malo sode bikarbona sa vodom da popijem ali ta tezina ne ide i gotovo.
I ja sam to imala i trajalo je od nekog 7 tj do 9...cudan osjecaj tezine i boli u gornjem dijelu stomaka, bas tu di ti opisujes! Kaf mi je to proslo dosle su mi mucnine u 9 tj i evo jos traju, a danas sam tocno 11 🙈🙈 izdrzi, proci ce 💪💪
Mene danas tako boli dole skroz nisko 😢 sva sam u strahu jer ne znam zašto me i dalje zna ovako bolit a prošli smo 12t, jel netko zna jel to normalno?
uopce mi nije palo napamet za jaja i tiramisu.. domaci je kolac.. nisam vise pametna oko hrane, negdi citam da grozdje ne valja negdi da je dobro.. ugl cure carpaccio pretpostavljam da se ne smije? idem na neku veceru a to obozavam..
za sushi znam da nikako i meso da mora bit dobro peceno
Za grožđe ne znam, a carpaccio izbjegni. Ništa sirovo od mesa i ribe, ja se ne usudim ni kuhane školjke sad kad to dođe na red...dagnje ili neke..
Mislim da nas ovdje vecina osjeca tu tezinu u zelucu.
Ako se sjecate, pricala sam da imam iscjedak bez mirisa i malo me svrbilo, nisam nista kupovala, samo sam se oprala sa kamilicom. Smirilo se. Skoro pa i nestalo. Sad imam neki bijelo-zuckasti iscjedak, bez mirisa i drugih simptoma. Kad hodam osjecam da curka lagano. Citala sam sad na netu da je to moguce zbog hormona, zbog progesterona i estrogena. I da se to ne ljeci. Jel imala neka od vas s tim iskustva?
Bebac meni ti je tako bilo prošli tjedan... bas me jako mučilo u želudcu. Izbacila sam novalac (prenatalne) prije 2 dana i danas sam kao nova. Očito su mi one smetale... možda je i tebi nešto slicno
10.06. Nifty uredan 💖
ovčica ja već neko vrijeme imam stalno iscjedak, takav kako si opisala. moram dnevne uloske poceti nositi, ponekad mi gacice budu koda sam se popiskila
vecinom je proziran, ko onako u ovulaciji kad bas osjetis iscjedak, al mi ostane isto zuckasto po gacicama. srecom nema svraba niti iceg neugodnog pa se nadam da je ok..
Bluemoon hvala ti, pitat cu kasnije u ljekarni pa napisem sto mi je rekla. Daleko mi je cekati dr do utorka.
Cure vadila sam betu i bila mi je na 15-16 dpo 205, a danas na 17-18 dpo 681! Sad sam malo mirnija.
Sortiraj odgovore
Najstariji