Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac9697
    14. Svibanj 2020. 11:44

Pozdrav cure, pridružujem se fb grupi, baš je divna ideja 😍

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

• Tratinčica84
    14. Svibanj 2020. 12:01

Pridruzujem se fb grupi 😘

Tea22
    14. Svibanj 2020. 12:04

ibee92

Pozdrav curke, i ja bi se pridruzila vasem druzenju, danas sam usla u 7. tj trudnoce i kako zivim u Njemackoj gdje sam preselila prosle godine jer mi je muz odavdje, nemam bas frendica ovdje za piti kavice i druzenja osim preko neta, a pogotovo sad u doba corone, ne vidim se ni sa ovima koje imam ovdje… Tako da bi mi bilo drago dijeliti s neki trudnicke price… .

Prije 6 mj sam imala missed ab. tako da me strah ovaj puta i sve mi je jos nerealno dok za 2 tjedna na pregledu ne vidim je li beba ziva ili ne.

Hej dobro nam dosla😃🌼💗

Lalla
    14. Svibanj 2020. 12:04

ibee92

Pozdrav curke, i ja bi se pridruzila vasem druzenju, danas sam usla u 7. tj trudnoce i kako zivim u Njemackoj gdje sam preselila prosle godine jer mi je muz odavdje, nemam bas frendica ovdje za piti kavice i druzenja osim preko neta, a pogotovo sad u doba corone, ne vidim se ni sa ovima koje imam ovdje… Tako da bi mi bilo drago dijeliti s neki trudnicke price… .

Prije 6 mj sam imala missed ab. tako da me strah ovaj puta i sve mi je jos nerealno dok za 2 tjedna na pregledu ne vidim je li beba ziva ili ne.

Sretno! Znam kako je to. Ja cu se naruciti na prvi pregled negdje 1-3.6. Ima jos puno do tada.

Lucija987
    14. Svibanj 2020. 12:06

ibee92

Di si u Njemackoj,ima nas par tu pa mozda bas neka blizu tebe 🤗🤗

🙏❤💙

Lalla
    14. Svibanj 2020. 12:08

Brunoibrankica

pepipeps

Brunoibrankica

https://ibb.co/DKGFsg6
    https://ibb.co/GPyJfqP
    Jutro, evo nisam jučer stigla pisat, malo mi bilo guzvasticno, uglavnom sve je uredu, velicina odgovara 10+2, za dva tj idem na mjerenje nuhalnog nabora, ma da sveki zeli platiti nifty test, gdje se sve to u ZG radi i kamo ste vi isle ili idete?!?
    Neki dan sam i ja spomenula Isabel, nema je…
    Arwen i meni je drago da si se javila,budi hrabra.
    I ja sam od prvog dana tu čak sam i sa teme lh trakice,al osijecam da se nisam uklopila.

Hej, super su slikice😍😍 divno! Ne znam zašto se tako osjećaš, ja te baš volim čuti ovdje. Veselim se kad vidim da si nešto napisala😉 U Zg imaš to kod privatnika, samo upišeš u Google i izbacit će ti gdje možeš. Ja sam odlučila sačuvati te pare u džepu za kolica, djeteta se ionako ne odričem kakvi god bili rezultati tog testa tako da mi to ništa ne znači.

Ma ne znam, mozda su to i hormoni, al nekako sam sa Vas par i Isabel kliknula a nje nema, sva je valjda u slaganju stvari, nadam se da je sve ok…
    I Redrobin , i Anitram i Hortensia ajde Arwen nam se javila, mi smo se sve u pocetku "upoznale"…
    Bude me proslo…..
    I ja nisam bas mislila na taj Nifty, al je sveki napela da će platit. A veliki su to novci, barem s moje strane, koja imam placu 4700…

To su ti hormoni. Ja sam sinoc plakala na robocars dva put. Sa sinekom sam gledala taj crtic prije spavanja.
    Ako docekam te tjedne vjerojatno bih napravila nifty zbog godina, ali cu prije napraviti kombinirani probir pa ako bude super, onda mozda i necu ici. Vidjeti cu s muzem.

14. Svibanj 2020. 12:47

Brunoibrankica

pepipeps

Brunoibrankica

Jutro, evo nisam jučer stigla pisat, malo mi bilo guzvasticno, uglavnom sve je uredu, velicina odgovara 10+2, za dva tj idem na mjerenje nuhalnog nabora, ma da sveki zeli platiti nifty test, gdje se sve to u ZG radi i kamo ste vi isle ili idete?!?
    I ja sam od prvog dana tu čak sam i sa teme lh trakice,al osijecam da se nisam uklopila.

Hej, super su slikice😍😍 divno! Ne znam zašto se tako osjećaš, ja te baš volim čuti ovdje. Veselim se kad vidim da si nešto napisala😉 U Zg imaš to kod privatnika, samo upišeš u Google i izbacit će ti gdje možeš. Ja sam odlučila sačuvati te pare u džepu za kolica, djeteta se ionako ne odričem kakvi god bili rezultati tog testa tako da mi to ništa ne znači.

Ma ne znam, mozda su to i hormoni, al nekako sam sa Vas par i Isabel kliknula a nje nema, sva je valjda u slaganju stvari, nadam se da je sve ok…
    I Redrobin , i Anitram i Hortensia ajde Arwen nam se javila, mi smo se sve u pocetku "upoznale"…
    Bude me proslo…..
    I ja nisam bas mislila na taj Nifty, al je sveki napela da će platit. A veliki su to novci, barem s moje strane, koja imam placu 4700…

Hej..evo ja upadam sad tu ko neki padobranac ali morala sam kad sam vidla da ovo pises.....pa ja citam svako malo ovdje  da vidim kako si ti, kako napreduje trusnoca i kod jos par zenica bas jer smo nekako se kliknuli od pocetka. I prosli taj neki perios. Drago mi je da je sve ok i da beba raste. Nadam se da cu se uskoro i ja pridruziti sa svojim plusicem. Budi mi dobro i cuvaj bebaca. Pozdrav i jedan 🤗 trbuhicu 💚

Nova19
    14. Svibanj 2020. 12:48

Ja ću ostati na forumu ☺️
    Ja ću vjerojatno raditi nifty radi godina, ali za sada idem korak po korak, samo neka sve ide svojim tokom kako treba 🤗

Lalla
    14. Svibanj 2020. 12:51

🦋Anitram1982🦋

Brunoibrankica

pepipeps

Brunoibrankica

Bude me proslo…..

Hej..evo ja upadam sad tu ko neki padobranac ali morala sam kad sam vidla da ovo pises…..pa ja citam svako malo ovdje da vidim kako si ti, kako napreduje trusnoca i kod jos par zenica bas jer smo nekako se kliknuli od pocetka. I prosli taj neki perios. Drago mi je da je sve ok i da beba raste. Nadam se da cu se uskoro i ja pridruziti sa svojim plusicem. Budi mi dobro i cuvaj bebaca. Pozdrav i jedan 🤗 trbuhicu 💚

Želim ti pluščinu i pol za koji dan!!!!

Lalla
    14. Svibanj 2020. 12:57

Nova19

Ja ću ostati na forumu ☺️
    Ja ću vjerojatno raditi nifty radi godina, ali za sada idem korak po korak, samo neka sve ide svojim tokom kako treba 🤗

Ma super, računam da će dio cura ostati. Živcira me taj fejs, previse fotografija i tudje intime.  Valjda sam prestara i previse retro. Jos uvijek idem redovito u knjiznicu, posudjujem i citam knjige. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.