Cure hvala na dobrodoslici, lakse mi je sad kad vas citam, jer sam mislila da sam luda i paranoicna, ne mogu se nikako opustiti, stalno me strah da cu procuriti, pa i wc odgadjam maksimalno. Cini mi se ds to kazem nekom drugom da bi me u vrapce smjestio.
Hahaha i ja sam razmisljala da kad bih se na to pozalila svojoj gineko da bi mi jedino prepisala uputnicu za psihijatra😄😄
Pa da, ovdje barem mozemo biti lude zajedno. Imam osjecaj da cu kosu izgubit do pregleda😂
Hej cure. Evo mene s pregleda, dobro smo, hvala dragom Bogu 😁 jos uvijek ne mogu vjerovat, presretna sam. Bila sam prestravljena zbog naglog nestanka simptoma. Hvala vam na podrsci, najbolje ste 🥰😍❤ idemo opet za 2 tjedna. Nadam se istom ishodu kao i danas 😁
Jeeeej!!! Ma sve smo znale da bu sve supeeer!!! Evo sad se malo opusti 🥰
[/url
Ma znam, tako je i meni bilo, svako malo me neka panika lovila, jos kad sam jednom prokrvarila kad nisam dobila slom zivaca, al nista nije bilo nego zilica pukla dal od sexa ili od sirenja maternice. Ali nekako sam se opustila nakon 22 tjedna nakon anomay scana kad je potvrdjeno da se svi organi uredno razvijaju, ali tjekom cijele trudnoce drzalo me da i dalje nevjerujem da sam trudna, tek kad sam rodila mi nadoslo da je to stvarnost, poslije poroda sam danima plakala kad bi gledala bebu s mislima da stvarno imam svoje djete 😊
I ja sam prestala pratiti staru temu, pojavilo sr dosta bovih cura, a dosta starih se prestalo javljat, vjerovatno pauziraju, a i nemoze se sve popratiti, eto uvijek se sjetim Nikite, nekako mi je bas zao ako je onaj odlazak u Austriju na konsultacije bio i njen kraj.
Imat ces period kad ce ti se spavati ne brini, i kad ce te stalno nesto zigati, probadati, posebno iza 16 tt do 20tr krenu probadanja nagla, ali to se samo maternica jako brzo siri, nista drugo, pa bez panike. Pa poslije kad bebac bude veci i pocne udarati, onda sve boli 🙈😂, pa nemozes hodat, stajat, ma svasta nesto, al sve je to ok i normalno 👍🏻
Eto malo sam ti se raspisala 😘🤗💖
Joj mene je pratio smedi iscjedak od 4 tt do 11 tt...sad ga konačno nema...cijelo vrijeme sam mislila da nekaj ne valja ..seks mi je zabranjen 🙈 aha i mučilo me i muči me kaj nemam simptome trudnoće kao niti jedan put prije, pa sam i zato mislila da nekaj ne valja, al nakon ovog zadnjeg uzv-a sam nekako mirnija. Malo. Mislim da se neću smiriti isto dok nebum to svoje srčeko u rukama držala 🥰♥️ nikita se uopce poslije nije javila jel? 😔 Dobro kaj si me upozorila na probadanja hehe, al vjerojatno će me prestravit 🙈 a kad počnem bebača osjetit, samo neka lupa, nek si da oduska hehe, dapače jedva čekam to 🥰🤗♥️
[/url
Pozdrav cure, evo da se i ja pridruzim... Ja skroz nisam imala osjecaj da mi menstruacija kasni, nekad je znalo po par dana zezati, od stresa i svega... Napravila u utorak i jucer po jedan test i oba pozitivna... + Veliki kao kuca... Po racunanju danas je tocno 5 tj... Termin vjerovatno oko 23.12... Bozicna beba 🙈... Inace ovo mi je druga trudnoca, imam curicu od 2 godine... Eto nadam se da ce mo se druziti do kraja.
Hej cure. Evo mene s pregleda, dobro smo, hvala dragom Bogu 😁 jos uvijek ne mogu vjerovat, presretna sam. Bila sam prestravljena zbog naglog nestanka simptoma. Hvala vam na podrsci, najbolje ste 🥰😍❤ idemo opet za 2 tjedna. Nadam se istom ishodu kao i danas 😁
Sapica, uljepšala si mi dan. 💜💜💜
Sad samo pozitivno, mirno i sve će biti super. 😊
Pozdrav cure, evo da se i ja pridruzim… Ja skroz nisam imala osjecaj da mi menstruacija kasni, nekad je znalo po par dana zezati, od stresa i svega… Napravila u utorak i jucer po jedan test i oba pozitivna… + Veliki kao kuca… Po racunanju danas je tocno 5 tj… Termin vjerovatno oko 23.12… Bozicna beba 🙈… Inace ovo mi je druga trudnoca, imam curicu od 2 godine… Eto nadam se da ce mo se druziti do kraja.
oooo onda smo tu negdje sa terminom 😀
Pozdrav cure, evo da se i ja pridruzim… Ja skroz nisam imala osjecaj da mi menstruacija kasni, nekad je znalo po par dana zezati, od stresa i svega… Napravila u utorak i jucer po jedan test i oba pozitivna… + Veliki kao kuca… Po racunanju danas je tocno 5 tj… Termin vjerovatno oko 23.12… Bozicna beba 🙈… Inace ovo mi je druga trudnoca, imam curicu od 2 godine… Eto nadam se da ce mo se druziti do kraja.
Čestitam!!! Ti si blizu mmog termina. ❤️🥰 Prava zimska beba bude. 💖
Cure, ne znam kako se vi nosite, ali mene kad dodem s posla i narucamo se ko da prereze nesto samo klonem od umora. Nista ne mogu,samo mi se grozno spava,a naravno navecer mucnine pocnu.muz veli da me vec dva dana prati, da mi se tocno vidi kad me primi. Trudim se izdrzat da ne primjete ostali ukucani, pa se smijuljimo u sobi muz i ja xD. Treba izdrzat jos malo, jer cemo rec tek kad prode 12tt. Ne zelimo prije govoriti. 😊
Čestitke! Šapica, drago mi je da je dobro sve prošlo! 😍
Hvala curke na podrsci! Puno mi je lakse i malo sam smirenija sad. Drago mi je da me osjecaj prevario.
Mylady, ne idem na posao pa se ne znam usporedit, a i nemam simptoma, osim kaj sam skoro povracala kad sam dosla s pregleda... javil mi se onaj refleks povracanja bez ikakve mucnine... ima koja to?
Sortiraj odgovore
Najstariji