Pozdrav cure, evo da se i ja pridruzim… Ja skroz nisam imala osjecaj da mi menstruacija kasni, nekad je znalo po par dana zezati, od stresa i svega… Napravila u utorak i jucer po jedan test i oba pozitivna… + Veliki kao kuca… Po racunanju danas je tocno 5 tj… Termin vjerovatno oko 23.12… Bozicna beba 🙈… Inace ovo mi je druga trudnoca, imam curicu od 2 godine… Eto nadam se da ce mo se druziti do kraja.
oooo onda smo tu negdje sa terminom 😀
Pratit ce mo se 👍😀
Pozdrav cure, evo da se i ja pridruzim… Ja skroz nisam imala osjecaj da mi menstruacija kasni, nekad je znalo po par dana zezati, od stresa i svega… Napravila u utorak i jucer po jedan test i oba pozitivna… + Veliki kao kuca… Po racunanju danas je tocno 5 tj… Termin vjerovatno oko 23.12… Bozicna beba 🙈… Inace ovo mi je druga trudnoca, imam curicu od 2 godine… Eto nadam se da ce mo se druziti do kraja.
Čestitam!!! Ti si blizu mmog termina. ❤️🥰 Prava zimska beba bude. 💖
Hvala 😀... Pratit ce mo se onda heheh... 😀
Isabelagregorijan ma ne zamaraj se simptomima, nisam ni ja imala nijedan od simptoma sto zene pricaju. Twk kad sam pocela osjecati bebu znala sam da je neko cudo u meni 🙈😂. A nisam mialila da ce te boliti od udaraca bebe, nego onak, sve je unutran vec veliko, tesko, stisce na sve strane, pritisak na zdjelicu, pritisak na pluca...
Samo nek sve bude uredu, polako osjetit ces svasta 🙈😂💖🤗😘
Lijepi pozdrav svima :)
Prvi put sam na ovakvom forumu i prvi put u ovoj situaciji :D prije 4 dana dobili svoj prvi plusić ikad. Pošto bolujem od endometrioze bilo me strah kako će to ici, ali brzo smo uspjeli u naumu i zapravo koliko god smo svjesno krenuli u to, svejedno mi je bio šok vidjeti + ( naravno pozitivni). Po Ovia aplikaciji trebala bi biti 4+6 te bi mi termin trebao biti 25.12., ali vidjeti ćemo kako to u stvarnosti funkcionira. Prvi pregled će mi biti 5.5. Ginekologica mi je odmah poslala Folacin koji pijem i jedva čekam prvi pregled.
Malo sam uzbuđena, malo u strahu, pa me uhvati panika što sve smijem raditi/jesti, hoće li se sve biti ok,i tako u krug.
Čestitke svima. I nadam se da će nam svima proći sve u najboljem redu. 🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Lijepi pozdrav svima :)
Prvi put sam na ovakvom forumu i prvi put u ovoj situaciji :D prije 4 dana dobili svoj prvi plusić ikad. Pošto bolujem od endometrioze bilo me strah kako će to ici, ali brzo smo uspjeli u naumu i zapravo koliko god smo svjesno krenuli u to, svejedno mi je bio šok vidjeti + ( naravno pozitivni). Po Ovia aplikaciji trebala bi biti 4+6 te bi mi termin trebao biti 25.12., ali vidjeti ćemo kako to u stvarnosti funkcionira. Prvi pregled će mi biti 5.5. Ginekologica mi je odmah poslala Folacin koji pijem i jedva čekam prvi pregled.
Malo sam uzbuđena, malo u strahu, pa me uhvati panika što sve smijem raditi/jesti, hoće li se sve biti ok,i tako u krug.
Čestitke svima. I nadam se da će nam svima proći sve u najboljem redu. 🤗
Čestitam! Sve ce biti u redu. Sad nas vec ima puno sa terminima u nekoliko dana razmaka 🥰 bas se veselim tjednima koji slijede. 😊 Samo nek nam svima bude skolska trudnoca. Drzite se 🍀🤞🙏❤️
Oooo cestitam novim plusicima 🤗🤗🤗 i meni aplikacija izbaciva 29.12, ima da Novu docekam uvecem broju... skontala sam da mi se samo malo vise spava, preksinoc sam spavala od 20 do 6 ujutro 😂
Sapica 🥰🥰🥰🥰🥰 💪🏼💪🏼
Sve vas pozdravljam... Budite jake i hrabre 😘😘😘
Cure, ne znam kako se vi nosite, ali mene kad dodem s posla i narucamo se ko da prereze nesto samo klonem od umora. Nista ne mogu,samo mi se grozno spava,a naravno navecer mucnine pocnu.muz veli da me vec dva dana prati, da mi se tocno vidi kad me primi. Trudim se izdrzat da ne primjete ostali ukucani, pa se smijuljimo u sobi muz i ja xD. Treba izdrzat jos malo, jer cemo rec tek kad prode 12tt. Ne zelimo prije govoriti. 😊
kod mene ista stvar s umorom, samo odjednom ne mogu vise nista. za sad nemam mucnina, ali danas cijeli dan vrtoglavice kao da sam pijana.
primijetila sam vec 2. put nakon malo duze setnje svijetlo smedji iscjedak, ne znam da li je to zabrinjavajuce? inace sam stalno aktivna, vjezbala sam redovito do plusica, sad me nekako malo strah, pogotovo kad vidim taj iscjedak. ne znam sto misliti, pogotovo jer mi nedostaje vjezbanje obzirom da zbog posla sjedim cjeli dan.
Evoo …. Ja budna od 2 sata…. I ne ide san na oči…..
Ajoj draga,da sam znala da si budna bi se javila. probaj nadoknaditi ako možeš kroz dan..Drži se
Sortiraj odgovore
Najstariji