Cure, ne znam kako se vi nosite, ali mene kad dodem s posla i narucamo se ko da prereze nesto samo klonem od umora. Nista ne mogu,samo mi se grozno spava,a naravno navecer mucnine pocnu.muz veli da me vec dva dana prati, da mi se tocno vidi kad me primi. Trudim se izdrzat da ne primjete ostali ukucani, pa se smijuljimo u sobi muz i ja xD. Treba izdrzat jos malo, jer cemo rec tek kad prode 12tt. Ne zelimo prije govoriti. 😊
kod mene ista stvar s umorom, samo odjednom ne mogu vise nista. za sad nemam mucnina, ali danas cijeli dan vrtoglavice kao da sam pijana.
primijetila sam vec 2. put nakon malo duze setnje svijetlo smedji iscjedak, ne znam da li je to zabrinjavajuce? inace sam stalno aktivna, vjezbala sam redovito do plusica, sad me nekako malo strah, pogotovo kad vidim taj iscjedak. ne znam sto misliti, pogotovo jer mi nedostaje vjezbanje obzirom da zbog posla sjedim cjeli dan.
Meni je. sestra rekla da je to normalno i da ne brinem. Tako da ne brini 🥰😊
Evoo …. Ja budna od 2 sata…. I ne ide san na oči…..
Ajoj draga,da sam znala da si budna bi se javila.probaj nadoknaditi ako možeš kroz dan..Drži se
Bila budna do 4.45.... muz otiso na poso u 4.30 i tek nekako zaspala, u 6.30 opet budna, zlo ko djeca onda zaspala kroz 5 min i do 7.30... ne znam....
Luda sam vide od toga. Luuuda
Danas idem na vadjenje krvi, krvna slika i ono sve kaj ide uz to i urin. Sad za pola sata idem.
Mylady i ti si bila budna??
Meni tako je bilo dvije noci... Mislila sam da sam luda, da jedino ja ne mogu spavati 🙈
Budna sam bila skroz, nisam vise znala sto da radim 😔 nadam se da da ce to prestat.
Meni tako je bilo dvije noci… Mislila sam da sam luda, da jedino ja ne mogu spavati 🙈
Ma mene muci svake noci. Al sam ovu bila najdulje budna u komadu....
Meni tako je bilo dvije noci… Mislila sam da sam luda, da jedino ja ne mogu spavati 🙈
Ma mene muci svake noci. Al sam ovu bila najdulje budna u komadu….
Uhh, nadam se da ovo nespavanje sto prije prolazi 👍
Cure, ne znam kako se vi nosite, ali mene kad dodem s posla i narucamo se ko da prereze nesto samo klonem od umora. Nista ne mogu,samo mi se grozno spava,a naravno navecer mucnine pocnu.muz veli da me vec dva dana prati, da mi se tocno vidi kad me primi. Trudim se izdrzat da ne primjete ostali ukucani, pa se smijuljimo u sobi muz i ja xD. Treba izdrzat jos malo, jer cemo rec tek kad prode 12tt. Ne zelimo prije govoriti. 😊
kod mene ista stvar s umorom, samo odjednom ne mogu vise nista. za sad nemam mucnina, ali danas cijeli dan vrtoglavice kao da sam pijana.
primijetila sam vec 2. put nakon malo duze setnje svijetlo smedji iscjedak, ne znam da li je to zabrinjavajuce? inace sam stalno aktivna, vjezbala sam redovito do plusica, sad me nekako malo strah, pogotovo kad vidim taj iscjedak. ne znam sto misliti, pogotovo jer mi nedostaje vjezbanje obzirom da zbog posla sjedim cjeli dan.
Joj hvala, sad mi je malo lakse. Danas trebam zvati ginekologa da me naruci pa cu pitati i njega za svaki slucaj 🤦
Jutro cure! Ja bila na pregledu, vidi se vrećica i embrio je unutra, ali je još prerano za srčeko jer je jedva i njega vidjela 😁 čekam nalaz bete, za sada izgleda sve ok.
Moram ponoviti uzv slijedeci tjedan pa bi se srčeko trebalo čuti ❤️
Hej 🤗 ako može netko ukratko napisati, što se sve na prvom pregledu radi? Biti ću 6+4 tad..
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Joj hvala, sad mi je malo lakse. Danas trebam zvati ginekologa da me naruci pa cu pitati i njega za svaki slucaj 🤦
ja ga imam stalno od proslog tjedna, zvala sam ginekologa i rekao mi je da se ne brinem, da je to normalno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji