Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepipeps
    24. Travanj 2020. 10:17

Nova19

Jutro cure! Ja bila na pregledu, vidi se vrećica i embrio je unutra, ali je još prerano za srčeko jer je jedva i njega vidjela 😁 čekam nalaz bete, za sada izgleda sve ok.
    Moram ponoviti uzv slijedeci tjedan pa bi se srčeko trebalo čuti ❤️

Izvrsne vijesti😍

pepipeps
    24. Travanj 2020. 10:21

Brunoibrankica

mylady

Brunoibrankica

Evoo …. Ja budna od 2 sata…. I ne ide san na oči…..

Ajoj draga,da sam znala da si budna bi se javila.probaj nadoknaditi ako možeš kroz dan..Drži se

Bila budna do 4.45…. muz otiso na poso u 4.30 i tek nekako zaspala, u 6.30 opet budna, zlo ko djeca onda zaspala kroz 5 min i do 7.30… ne znam….
    Luda sam vide od toga. Luuuda
    Danas idem na vadjenje krvi, krvna slika i ono sve kaj ide uz to i urin. Sad za pola sata idem.
    Mylady i ti si bila budna??

Ja sam isto imala tešku noć, nervoza u nogama, muku mučila da zaspim, imala grozne snove, probudila se znojna...onda sam pred jutro opet utonula u san, probudila se negdje oko 7 i otada mi je muka, ležim nepomično u krevetu, na silu sam pojela jednu bananu i popila malo cijeđenog soka od naranče...ukomirana sam, u bolovima, da barem povraćam bilo bi valjda lakše...jedva čekam da ove tegodbe prođu.

Nova19
    24. Travanj 2020. 10:24

PeaceLily

Hej 🤗 ako može netko ukratko napisati, što se sve na prvom pregledu radi? Biti ću 6+4 tad..

Uglavnom će uzeti mjere bebaca od poslijednjih M i poslušati srčeko koje bi se trebalo čuti... u ovoj ranom fazi mislim da je to to 🤗

Tea22
    24. Travanj 2020. 10:26

PeaceLily

Hej 🤗 ako može netko ukratko napisati, što se sve na prvom pregledu radi? Biti ću 6+4 tad..

Hej na prvom pregledu se pomokris u casicu kako bi sestra analizirala ako ima kakvih primjesa (pretpostavljam da urin testira na proteine ali nisam sigurna), zatim te izvaze, izmjeri ti tlak, i zatim ides kod doktorice na ultrazvucni pregled 🙃

Tea22
    24. Travanj 2020. 10:26

PeaceLily

Lijepi pozdrav svima :)
    Prvi put sam na ovakvom forumu i prvi put u ovoj situaciji :D prije 4 dana dobili svoj prvi plusić ikad. Pošto bolujem od endometrioze bilo me strah kako će to ici, ali brzo smo uspjeli u naumu i zapravo koliko god smo svjesno krenuli u to, svejedno mi je bio šok vidjeti + ( naravno pozitivni). Po Ovia aplikaciji trebala bi biti 4+6 te bi mi termin trebao biti 25.12., ali vidjeti ćemo kako to u stvarnosti funkcionira. Prvi pregled će mi biti 5.5. Ginekologica mi je odmah poslala Folacin koji pijem i jedva čekam prvi pregled.
    Malo sam uzbuđena, malo u strahu, pa me uhvati panika što sve smijem raditi/jesti, hoće li se sve biti ok,i tako u krug.
    Čestitke svima. I nadam se da će nam svima proći sve u najboljem redu. 🤗

Cestitke🥳🥳💓

Tea22
    24. Travanj 2020. 10:30

mylady

PeaceLily

Prvi put sam na ovakvom forumu i prvi put u ovoj situaciji :D prije 4 dana dobili svoj prvi plusić ikad. Pošto bolujem od endometrioze bilo me strah kako će to ici, ali brzo smo uspjeli u naumu i zapravo koliko god smo svjesno krenuli u to, svejedno mi je bio šok vidjeti + ( naravno pozitivni). Po Ovia aplikaciji trebala bi biti 4+6 te bi mi termin trebao biti 25.12., ali vidjeti ćemo kako to u stvarnosti funkcionira. Prvi pregled će mi biti 5.5. Ginekologica mi je odmah poslala Folacin koji pijem i jedva čekam prvi pregled.
    Malo sam uzbuđena, malo u strahu, pa me uhvati panika što sve smijem raditi/jesti, hoće li se sve biti ok,i tako u krug.

Čestitam! Sve ce biti u redu. Sad nas vec ima puno sa terminima u nekoliko dana razmaka 🥰 bas se veselim tjednima koji slijede. 😊 Samo nek nam svima bude skolska trudnoca. Drzite se 🍀🤞🙏❤️

Ova recenica "bas se veselim tjednima koji slijede" me bas nekako dirnula i obradovala, ja sam u takvom neprestanom strahu da sve do sad nisam ni razmisljala o tome koliko ima toga cemu bih se mogla veseliti, hvala ti na tome🥰💗

Tea22
    24. Travanj 2020. 10:31

Nova19

Jutro cure! Ja bila na pregledu, vidi se vrećica i embrio je unutra, ali je još prerano za srčeko jer je jedva i njega vidjela 😁 čekam nalaz bete, za sada izgleda sve ok.
    Moram ponoviti uzv slijedeci tjedan pa bi se srčeko trebalo čuti ❤️

Predivno💖

mylady
    24. Travanj 2020. 10:37

Tea22

mylady

PeaceLily

Čestitam! Sve ce biti u redu. Sad nas vec ima puno sa terminima u nekoliko dana razmaka 🥰 bas se veselim tjednima koji slijede. 😊 Samo nek nam svima bude skolska trudnoca. Drzite se 🍀🤞🙏❤️

Ova recenica "bas se veselim tjednima koji slijede" me bas nekako dirnula i obradovala, ja sam u takvom neprestanom strahu da sve do sad nisam ni razmisljala o tome koliko ima toga cemu bih se mogla veseliti, hvala ti na tome🥰💗

Vjeruj, i sama sam u strahu, ali bolje sve okrenut na pozitivu. Tu smo da si olaksamo. Svaka ima neko iskustvo i lakse nam je dok si djelimo savjete i umirimo jedna drugu. 💖🥰

• nightfury
    24. Travanj 2020. 10:56

Hvala, sad vec puno lakse disem ☺️ Nikad nisam mislila da cu biti ovako histericna oko svake sitnice

• nightfury
    24. Travanj 2020. 11:10

nightfury

Hvala, sad vec puno lakse disem ☺️ Nikad nisam mislila da cu biti ovako histericna oko svake sitnice

ovo je islo za marta04 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.