Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    24. Travanj 2020. 11:33

Tea22

PeaceLily

Lijepi pozdrav svima :)
    Prvi put sam na ovakvom forumu i prvi put u ovoj situaciji :D prije 4 dana dobili svoj prvi plusić ikad. Pošto bolujem od endometrioze bilo me strah kako će to ici, ali brzo smo uspjeli u naumu i zapravo koliko god smo svjesno krenuli u to, svejedno mi je bio šok vidjeti + ( naravno pozitivni). Po Ovia aplikaciji trebala bi biti 4+6 te bi mi termin trebao biti 25.12., ali vidjeti ćemo kako to u stvarnosti funkcionira. Prvi pregled će mi biti 5.5. Ginekologica mi je odmah poslala Folacin koji pijem i jedva čekam prvi pregled.
    Malo sam uzbuđena, malo u strahu, pa me uhvati panika što sve smijem raditi/jesti, hoće li se sve biti ok,i tako u krug.
    Čestitke svima. I nadam se da će nam svima proći sve u najboljem redu. 🤗

Cestitke🥳🥳💓

Hvala 🤗 također 😊😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• marta04
    24. Travanj 2020. 11:34

nightfury

nightfury

Hvala, sad vec puno lakse disem ☺️ Nikad nisam mislila da cu biti ovako histericna oko svake sitnice

ovo je islo za marta04 🙈

mene su ovdje umirile i onda i sam ginekolog, tako da idem samo polako i bez stresa :) jer inace smo nakon 4 godine vidjeli plusic  :)

Bella🌟
    24. Travanj 2020. 11:34

Nova19

PeaceLily

Hej 🤗 ako može netko ukratko napisati, što se sve na prvom pregledu radi? Biti ću 6+4 tad..

Uglavnom će uzeti mjere bebaca od poslijednjih M i poslušati srčeko koje bi se trebalo čuti… u ovoj ranom fazi mislim da je to to 🤗

Nova19

PeaceLily

Hej 🤗 ako može netko ukratko napisati, što se sve na prvom pregledu radi? Biti ću 6+4 tad..

Uglavnom će uzeti mjere bebaca od poslijednjih M i poslušati srčeko koje bi se trebalo čuti… u ovoj ranom fazi mislim da je to to 🤗

Hvala 😊

Bella🌟
    24. Travanj 2020. 11:35

Tea22

PeaceLily

Hej na prvom pregledu se pomokris u casicu kako bi sestra analizirala ako ima kakvih primjesa (pretpostavljam da urin testira na proteine ali nisam sigurna), zatim te izvaze, izmjeri ti tlak, i zatim ides kod doktorice na ultrazvucni pregled 🙃

Hvala 😁😊

• Nika2012
    24. Travanj 2020. 12:26

Pozdrav, cure i ja sam bila na pregledu jedva smo vidjeli gest vrecicu kako radim sa svojom gin onda mi te uzv malo cesce zbog straha i nervoze, u svakom slucaju otprilike sam 5tj iako jw po menstr drukcije doktorica je zadovoljna vrecica je pravilna u pon idem ponovno tada bi trebaci vidjet i zumanjcanu vrecicu i cak mozda embrionalne odjeke rekla je ali meni je najbitnije da je sve na svom mjestu i da je pravilno u rastu zasad. Samo pozitivno i sretno 🤞😘

20.12.2020. D <3
    05.01.2023. +

pcos, IR.

• marta04
    24. Travanj 2020. 12:43

da nekako mozemo preskociti ove mjesece da budemo bar na pola trudnoce 

isabelagregorijan
    24. Travanj 2020. 12:51

skoljka

Isabelagregorijan ma ne zamaraj se simptomima, nisam ni ja imala nijedan od simptoma sto zene pricaju. Twk kad sam pocela osjecati bebu znala sam da je neko cudo u meni 🙈😂. A nisam mialila da ce te boliti od udaraca bebe, nego onak, sve je unutran vec veliko, tesko, stisce na sve strane, pritisak na zdjelicu, pritisak na pluca…
    Samo nek sve bude uredu, polako osjetit ces svasta 🙈😂💖🤗😘

Sad čekam fetal doppler da mi stigne pa cu bit mirnija 🥰

[/url

mylady
    24. Travanj 2020. 12:51

Cure, samo hrabro.. Brzo ce proci dan, tjedni.. 😘🥰🍀

isabelagregorijan
    24. Travanj 2020. 12:52

Brunoibrankica

mylady

Brunoibrankica

Evoo …. Ja budna od 2 sata…. I ne ide san na oči…..

Ajoj draga,da sam znala da si budna bi se javila.probaj nadoknaditi ako možeš kroz dan..Drži se

Bila budna do 4.45…. muz otiso na poso u 4.30 i tek nekako zaspala, u 6.30 opet budna, zlo ko djeca onda zaspala kroz 5 min i do 7.30… ne znam….
    Luda sam vide od toga. Luuuda
    Danas idem na vadjenje krvi, krvna slika i ono sve kaj ide uz to i urin. Sad za pola sata idem.
    Mylady i ti si bila budna??

E jel na bračku počel radit laboratorij? Jel znas mozda? 

[/url

isabelagregorijan
    24. Travanj 2020. 12:58

Curama koje su ugledale plus zelim svu srecu!🥰
    Curama koje si bile na peegledima, cestitam na urednim pregledima 🥰
    Cure koje nemrete spavati preporučam normabel 😁

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.