Ništa, ništa, 😬 samo je jako aktivan, pa me udara na sve strane 🙈 od kad se računa da se umire aktivnosti prije poroda? Ako ima uopće neko pravilo
U Ši.ću
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Moji kroz dan spavaju i jedu ko anđeleki, a onda ih oko 18h ulove grcevi koji prodju negdje do 21h, ali oni nikako da se umire i plac i vristanje se obavezno nastavi sad negdje do ponoci. Trenutno je napokon nastala tisina. To traje sad zadnjih par dana, ne znam kak da im vise pomognem. Jel moguce da je to vec neki skok u razvoju? Kakva su vasa iskustva?
Flower moguć je skok u razvoju, znam da ih imaju dosta rano i dosta često (bar sam tako čitala a tako mi se čini i po malome)... moj je imao noći kada bi se budio svakih sat vremena! Nisam znala za sebe tada 😓 sada uglavnom zna spavati po 3-4 sata, bilo da ga dojim ili da je na bočici... ali bolje se najede kada se izdojim i dam mu bočicu pa još malo sisu nego samo sisu (ovako mu brže dođe do želuca i zasiti ga)... meni je bitno sa je sit i da se dobro razvija a tako i je sada kada smo uspostavili neki ritam 👌
Sa našom prvom curkom je sve bilo jednostavnije. Odmah je dobro jela i bila sita iskljucivo sa dojenjem 6 mjeseci i odmah je super spavala, ali je bila sitnija i ja sam bila 6 god mlađa ☺️
Ništa, ništa, 😬 samo je jako aktivan, pa me udara na sve strane 🙈 od kad se računa da se umire aktivnosti prije poroda? Ako ima uopće neko pravilo
U Ši.ću
Mislim da nema pravila uopće što se toga tiče.. mi smo 08.01. u 20h snimali stomak koliko je mali ludovao, rodila sam 09.01. u 01:31 🙈😍 mislim da je nakon tog ludovanja samo spavao do 23h kad je krenulo sve, ali da se smirio, nije 🙈😂
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Lilo23 lijepa curica je Rebeka😊 pridruži nam se na whatsapp grupi ako nisi
U Ši.ću
Bas sam to pitala sestre kad sam bila na odjelu. Kazu da nema pravila, a i najcesce se umire tik pred porod. Znaci samo nekoliko sati prije poroda. Tako da, sve jd moguce 😎
Cure koje doje i dohranjuju, jel dajete bebi i vode piti? Meni se svi čude da mali dobiva tekućine samo preko cice (svaka pelena mu je puna pa vidim da mu ne fali)...
Cure koje doje i dohranjuju, jel dajete bebi i vode piti? Meni se svi čude da mali dobiva tekućine samo preko cice (svaka pelena mu je puna pa vidim da mu ne fali)…
Mi smo vec uveli i malo prokuhane vode jer je vise manje na ADu. Izmedju obroka im damo da povuku 3-4 puta i to je to. Ako skroz dojis, mislim da je onda to nesto skroz drukcije,nego da je samo na dohrani.
Flower ja uglavnom dojim a dohranu mu dajem jednu po danu i jednu u noći... 🤷♀️ Mogu mu možda dati malo vode nakon dohrane tek toliko...
Flower ja uglavnom dojim a dohranu mu dajem jednu po danu i jednu u noći… 🤷♀️ Mogu mu možda dati malo vode nakon dohrane tek toliko…
Nece mu sigurno lose doc malo vode 😉 ja na Mateju vidim bas da mu pase vodica, dok mala filozofica redovno ispljune van. Ne prizna nista osim mlijeka haha
Sortiraj odgovore
Najstariji