Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lolipops
    28. Siječanj 2021. 23:01

Pozdrav svima možda sam na krivoj temi ali ova mi se čini kao najaktivnija 
    Može savjet 
    Da li je moguće da je menstruacija bila 1 mj trudnoće 
    Naime 
    U 12 mj
    7 dana prije menstruacije dogodio se odnos sa ejakulatom 
    20og 12 menstruacija 
    I Sada kasni 7 dana 
    Da li je to samo stres ili neki poremećaj 
    Da li se nekome dogodilo slično 
    Inače sve redoviti ciklusi 

Marlene 1
    29. Siječanj 2021. 10:07

Lolipops najednostavnije ti je da napraviš test za trudnoću prvo !

25.12. Baby L 💜

Nova19
    29. Siječanj 2021. 10:09

Lolipops napravi test, to će ti biti odmah pokazatelj.
    Sve je moguće u ciklusima iako je to rijetkost jer kao nisi više plodna u tom razdoblju.. međutim puno cura znaju imati kasne ovulacije 🤷‍♀️ Meni je jednom kasnila 10 dana i nije bilo trudnoće.. ginić mi je rekao da pričekam još par dana pa da dođem kod njega međutim prokrvarila sam sljedeći dan...
    Nije rijetkost da se ciklusi znaju poremetiti pa tako i menge kasniti 🤗

Lei_Be
    30. Siječanj 2021. 03:11

Cure koje ste popucale na porodu i bile šivane, kad su vam otpali konci i kad je prestalo boljeti..? Imam osjećaj da mi zadnjih dana sve više krvari i da me sve više boli 🥴😳

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Mart14
    30. Siječanj 2021. 09:48

Lei_Be

Cure koje ste popucale na porodu i bile šivane, kad su vam otpali konci i kad je prestalo boljeti..? Imam osjećaj da mi zadnjih dana sve više krvari i da me sve više boli 🥴😳

Prestal bolje boljeti otprilike nakon 3 tjedna od poroda,a konci su poceli ispadat nakon 25dana! 🤢 Zvala sam ginekologa s tim da je rekao da je to normalno,neki su cvrsci neki slabiji 🤔 al sumnjam,jer još jedsn je ostao nakon mjesec ipo od poroda.. ali i ja sam dugo krvarila, nez tocno ali dosta..

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Lei_Be
    30. Siječanj 2021. 15:38

Mart14

Lei_Be

Prestal bolje boljeti otprilike nakon 3 tjedna od poroda,a konci su poceli ispadat nakon 25dana! 🤢 Zvala sam ginekologa s tim da je rekao da je to normalno,neki su cvrsci neki slabiji 🤔 al sumnjam,jer još jedsn je ostao nakon mjesec ipo od poroda.. ali i ja sam dugo krvarila, nez tocno ali dosta..

Meni je danas babica pregledala, kaže da su konci otpali, ali da me vjerojatno boli jer su mi ko previše zašili i više nije elastično ko što je bilo prije 😳😳 pričekat ću još par dana pa ako me ne prestane boljeti, otići ću kod ginekologice na pregled 

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Mart14
    30. Siječanj 2021. 21:50

Odi obavezno, za svaki slučaj da vidiš jel sve okej. Vjerujem da se sve vrati na svoje mjesto prije ili poslije, ne brini 💓

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Nova19
    31. Siječanj 2021. 19:47

Lilo preslatka je, pravi bombončić 🥰
    I naš sinčić ima grčeve ali rijetko kada baš jake, ali da, ništa ne pomaze samo sam primjetila da bolje ih podnosi kada je na cici, utjeha valjda 🤷‍♀️💙

Nova19
    31. Siječanj 2021. 21:38

Da, baš je koma kada im ne možemo pomoći... i ja isto uvijek pazim šta ću jesti, ali su grčići neizbježni nažalost... proći će uskoro i to razdoblje ☺️

student13ica
    31. Siječanj 2021. 22:45

Lilo preslatka, prava curica 🥰
    Meni je sutra termin, ali nikakve naznake nema.. sutra imam ctg i baš sam nestrpljiva 🙈 nakon svega što smo prošli da dodjemo do bebača, sad opet nikako van hehe a valjda budu ubrzo 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.