Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    05. Siječanj 2021. 16:11

Misskitty ja nikada nisam masirala međicu. 4 poroda, nijednom ni rezana ni popucala. tako da mislim da je to od žene do žene🤔

Mart14
    05. Siječanj 2021. 16:46

Cestitke svim curama na bebama koje su rodile dok me nije bilo! 💖💋💓 Nadam se da vam je sve okej prošlo. Ja sam u strci nemam vremena baš za forum nisam sve čitala samo proletila po par stranica. Bebač mi je super,dojimo dobiva na kilaži jedino ga grcevi muče. Još se nisam oporavila od poroda skroz, imam jos uvijek konce nisu ispali i dosta su neugodni ako sjedim duže vrijeme ☹️ nadam se da ce brzo ispasti. Da li imate neke savjete kako njegujete područje epiziotmije? Koristim octenisept povremeno i kantarion zbog osipa.  

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

ovčica
    05. Siječanj 2021. 17:38

Hvala cure jos jednom!
    Hoce cicati, vidim da mi dolazi mlijeko pa ce to biti okej. Zaplace kad ju vjerojatno muce grcici jer cujem kako joj radi trbuscic, a sita je i cista. 
    Za ranu, negdje sam citala da si cure stavljaju kamilicu ili kantarionovo ulje. 
    Ne znam jel vama bilo tako, ali ja se konstantno preznojavam, otusiram se ali imam osjecaj da smrdim i nakon toga. Sta to izlaze hormoni van? 😅

Mart14
    05. Siječanj 2021. 21:19

ovčica

Hvala cure jos jednom!
    Hoce cicati, vidim da mi dolazi mlijeko pa ce to biti okej. Zaplace kad ju vjerojatno muce grcici jer cujem kako joj radi trbuscic, a sita je i cista.
    Za ranu, negdje sam citala da si cure stavljaju kamilicu ili kantarionovo ulje.
    Ne znam jel vama bilo tako, ali ja se konstantno preznojavam, otusiram se ali imam osjecaj da smrdim i nakon toga. Sta to izlaze hormoni van? 😅

Meni je bilo takl prvi par dana, bas sam se znojila, tijelo je dozivjelu veliku promjenu pa valjda je okej. Jos vise bi se znojila kad bi on poceo plakati 😂 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• MissKitty
    06. Siječanj 2021. 00:09

Ovčice i Matea, hvala na iskustvima, s kim god pričam, stvarno svatko ima svoje. Mi započeli s masažom 4 tjedna (neki dan) prije termina u nadi da će, ako ništa drugo, biti manje šavova.... 

vikica1810@gmail.com

• MissKitty
    06. Siječanj 2021. 06:01

Cure, jos jedno pitanjce... Danas sam 35 + 3, vec dugo imam kontrakcije, ali ovaj tjedan sam počela osjećati i bol u preponama i zdjelici, čak nalik mengi. U križima je počelo boliti još prije tjedan - dva onako periodično. Noćas me čak probudila kombinacija te boli i osjećaj laganog podrhtavanja (mislim realno, potres 1,7  33 km od mene, neš ti, al dovoljno da se ja ipak malo uspaničim😜). E sad, ta bol, to je kao normalno? Imam pregled sutra, al čisto me zanimaju vaša iskustva, jel vam to bilo drito pred porod ili jednostavno sad treba ići sve jače jer je 36.tjedan...

vikica1810@gmail.com

ovčica
    06. Siječanj 2021. 10:11

Miss kitty, mene u kicmi pocelo kroz tu  noc pred porod  kad su pocele jace kontrakcije...al mozda je to sve individualno 🤷🏽‍♀️ 

Nova19
    06. Siječanj 2021. 11:27

MissKitty mene je tako bolilo tjednima prije poroda... kako kaže ovčica sve je individualno... prati ako ti se bolovi pojačavaju ali normalno je da te u ovim tjednima ovako boli jer se tijelo sada ozbiljno priprema za porod pa tako se sve širi i rasteže... sutra ti je pregled pa mislim da nemaš razloga ići prije, po meni je sve to normalno s obzirom na tt...

Lei_Be
    06. Siječanj 2021. 11:36

Ovčica čestitke od srca na bebici, želim ti brzi oporavak 🥰
    Curke su se zaredale 😁 gdje su sad ostale trudnice s dečkićima? ☺️
    MissKitty i meni je tako od 34. tjedna pa još ništa, već ludim polako, samo hoću da izađe 🙈😂

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Lei_Be
    06. Siječanj 2021. 11:38

Popis rođenih beba 😍
    Lucija987 - 13.11. Ante i Matea 💙❤
    Dorapamidora - 22.11. Jakov i Mihael 💙💙
    Lullee - 24.11. Dečko 💙
    BlueMoon - 06.12. Curica ❤
    Mart14 - 13.12. Daniel 💙
    Senoritakova - 14.12. Andro 💙
    Dakky - 14.12. Filip 💙
    Nina_1805 - 15.12. Leon 💙
    Lilo23 - 17.12. Rebeka ❤
    Nova19 - 23.12. Franko 💙
    Bbub - 24.12. Curica ❤️
    Marlene1 - 25.12. Lili ❤️
    Santina - 28.12. Helena ❤️
    Matea1201 - 30.12. Irina ❤️
    Ovčica - 03.01. Nicole ❤️

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.