Evo jos jedne bebice! Jucer 03.01. nam je stigla nasa curica! za vikend sam zavrsila u bolnici, nisam je osjetila i isla sam provjeriti jel sve oke. Ostavili su me na promatranju. U dva dana su se nazirali neki trudici ali za mene nista bolno. Do nedjelje u rano jutro kad je krenulo u kicmi i kad su poceli biti sve cesci i jaci. Na pregledu su potvrdili da sam otvorena 4cm i rekli mi da se spremim za radaonu. Odmah sam trazila epiduralnu jer su mi bolovi bili neizdrzivi. Nakon toga nista, cak sam i odspavala na stolu
probusili mi vodenjak i onda cekanje. U 5 tiskanja je malo cudo doslo na svijet! S obzirom da sam prvorotka, porod od 6h (od radaone do poroda, ne racunam od nocnih trudova) je idealan. Rezucnuli su me da ne popucam, pq sad to dole sve boliiii. Ali uz ibuprofen je malo lakse. Osjecaj kad ju ugledas i primis je nevjerojatan! Kasnije mi je bilo slabo, vrtilo mi se i zujalo u usima tako da su me odvezli u sobu i tek ujutro sam se otusirala. Nije spavala samnom zbog toga, pustili su me da odmaram. Danas smo cijeli dan skupa. Vec mi je cice ozlijedila koliki stisak ima, sestra mi je kasnije dala sesiric i mislim da cu si to za doma nabaviti jer ovako je zbilja bolno!
Sto se tice bolnice, pohvale za vinogradsku! Od cistoce, ljubaznosti ama bas svake sestre, dobrog tima za porod, hrane i svega. Mislim da sam ukratko napisala sveukupni dojam o svemu
Cestitke🎉❤️Nek je ziva i zdrava🙏🤗a mami brz oporavak🤞
Sto se tice bradavica,moje su bile koma i onda sam nasla sistem koji me spasio,nakon podoja premazati vlastitim mlijekom pustiti da se posusi i onda multimam komprese,stalno sam ih drzala dok rane nisu zacijelile. Drz’te se💪🤗
Nova19 znaci toliko navali na sisu , baca se glavom🤣
A ja jadna neznan di ću od boli neznan jel bi udarala glavom od zid il bi ju makla od sebe..
ovčice čestitam ti! Napokon je tvoja mrva ugledala svijetlo dana! Super si prošla ..
25.12. Baby L 💜
Ovčice iskrene čestitke na maloj mrvici !!! Brz oporavak mami i sada samo uživancija 🥰🥰🥰🥰
Lulle, jel smijes dojiti nakon tih kompresa ili ne? S purelanom znam da smijes.
Marlen, daa, napokon smo je docekali znaci, stavila sam je par puta na cicu, onak, stara je 1 dan al boli za poludit!
I hvala cure na cestitkama! ❤️
Ovčice čestitam! brz oporavak i sve najbolje tebi i bebici😊 kako se zove cura?
Ovčice, čestitam od srca i baš me razveselilo što si imala, koliko je moguće uz porođajne muke, dosta pozitivno iskustvo, pogotovo jer si prvorotka. I javi nam kako se zove curka.
Pitanje za sve, kakva su iskustva sa šavovima, masažama međice itd.? Jeste to prakticirali prije bolnice ili tek u bolnici? Ako ste prije, jel pomoglo?
vikica1810@gmail.com
Meni je muz masirao medicu sigurno 4 tjedana ali svejedno su rezucnuli. Mislim da rijetko koja zena prode bez toga. Savovi bole naravno, tesko je i malu nuzdu obaviti, ali ovdje daju tablete protiv bolova pa je nekako izdrzivo. Osim sto ne mozes sjediti na guzi 🙈
Mislim da ne zelim ni gledati kako to dole izgleda 🥺
Beba je Nicole
Danas, drugi dan, cica ko blesava, i hvala bogu, vidim da sve vise toga dolazi na cicu. Dojim sa sesiricem i tako cu i doma nastaviti, dobro je njoj a i meni 🤗
Evo jos jedne bebice! Jucer 03.01. nam je stigla nasa curica!za vikend sam zavrsila u bolnici, nisam je osjetila i isla sam provjeriti jel sve oke. Ostavili su me na promatranju. U dva dana su se nazirali neki trudici ali za mene nista bolno. Do nedjelje u rano jutro kad je krenulo u kicmi i kad su poceli biti sve cesci i jaci. Na pregledu su potvrdili da sam otvorena 4cm i rekli mi da se spremim za radaonu. Odmah sam trazila epiduralnu jer su mi bolovi bili neizdrzivi. Nakon toga nista, cak sam i odspavala na stolu
probusili mi vodenjak i onda cekanje. U 5 tiskanja je malo cudo doslo na svijet! S obzirom da sam prvorotka, porod od 6h (od radaone do poroda, ne racunam od nocnih trudova) je idealan. Rezucnuli su me da ne popucam, pq sad to dole sve boliiii. Ali uz ibuprofen je malo lakse. Osjecaj kad ju ugledas i primis je nevjerojatan! Kasnije mi je bilo slabo, vrtilo mi se i zujalo u usima tako da su me odvezli u sobu i tek ujutro sam se otusirala. Nije spavala samnom zbog toga, pustili su me da odmaram. Danas smo cijeli dan skupa. Vec mi je cice ozlijedila koliki stisak ima, sestra mi je kasnije dala sesiric i mislim da cu si to za doma nabaviti jer ovako je zbilja bolno!
Sto se tice bolnice, pohvale za vinogradsku! Od cistoce, ljubaznosti ama bas svake sestre, dobrog tima za porod, hrane i svega. Mislim da sam ukratko napisala sveukupni dojam o svemu
Čestitam od srca drago mi je čut da nisi imala pretjerano traumatično iskustvo tokom poroda
javljaj nam dalje kako teče prilagodba
Sortiraj odgovore
Najstariji