Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    01. Siječanj 2021. 10:09

Sretna vam nova iz Sv. Duha! Evo kratko od mene: bebu jucer opet slabije osjecala, ctg reaktivan, na uzv doktor kaze mice se, za plodnu vodu on kaze da je ok. 🤷‍♀️ ovdje je puno cura s bas malim vrijednostima pl vode, al ide sve ok. Dobila sam danas drugu injekciju dexametasona. Sve smo ih na odjelu dobile, bas smo pricale medusobno. Sutra sam 32 tjedna ako Bog da. Nadam se da ce beba rasti kako treba i osjecati se dobro u meni, da sto dulje ostane. Brojim svaki dan.
    P.s. prva beba ove godine rodjena u Sisku, bas me to dirnulo 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

ovčica
    01. Siječanj 2021. 10:15

Bit ce sve oke, malamarelice ❤️
    Da, vidjela sam i ja za bebu u sisku, nek joj je puno zdravlja i srece, a roditeljima puno snage da izdrze sve sto ih je snaslo 😔🙏

flower93
    01. Siječanj 2021. 11:30

Djevojcice moje, nek vam je sretna, zdrava i uspjesna godina. I da nase bebice budu zdrave i vesela djecica ❤️

• VlatkaGM
    01. Siječanj 2021. 15:40

ovčica

VlatkaGM

Pozdrav svima, nova sam iako sam forum čitala još u prvoj trudnoći. Sad je 3.❤️ 11tt zanima me probir u petrovoj. Kako finkcionira sad s obzirom na ovu ludnicu. Poslala ssm upit za termin, ali još nema odgovora. Imate friškog iskustva?

Za petrovu ne znam, ali ako ti nije bitno da je tamo, ja sam isla u vinogradsku, nisam se narucivala, samo sam dosla ujutro s uputnicom i odradila to. Bilo je malo cekanja ali kao i u svakom laboratoriju gdje vade krv. Nalaze sam brzo dobila na email.

Hvala na odgovoru. To je bilo nedavno? Kako je bilo na uzv? Bila sam na priboru u novoj gradišci u prethodnoj trudnoći pa je to sve nabrzinu odrađeno, dr nije imao vremena/volje za pokazati i malo objasniti pa ne bi opet tako prošla. 

ovčica
    01. Siječanj 2021. 17:58

VlatkaGM

ovčica

VlatkaGM

Pozdrav svima, nova sam iako sam forum čitala još u prvoj trudnoći. Sad je 3.❤️ 11tt zanima me probir u petrovoj. Kako finkcionira sad s obzirom na ovu ludnicu. Poslala ssm upit za termin, ali još nema odgovora. Imate friškog iskustva?

Za petrovu ne znam, ali ako ti nije bitno da je tamo, ja sam isla u vinogradsku, nisam se narucivala, samo sam dosla ujutro s uputnicom i odradila to. Bilo je malo cekanja ali kao i u svakom laboratoriju gdje vade krv. Nalaze sam brzo dobila na email.

Hvala na odgovoru. To je bilo nedavno? Kako je bilo na uzv? Bila sam na priboru u novoj gradišci u prethodnoj trudnoći pa je to sve nabrzinu odrađeno, dr nije imao vremena/volje za pokazati i malo objasniti pa ne bi opet tako prošla.

Da, u 6.mj. Za kombinirani probir samo krv vade. A ako mislis za uzv u trudnickoj ambulanti, u vecini slucajeva ga ne odrade u zadnjim tjednima trudnoce. Valjda nemaju takvu praksu. Za drugo ne znam, vodila sam se kod svoje gin.

Evo i mene tu :)
    01. Siječanj 2021. 20:30

Sretna nova godina ženske i od mene!! 🥳🥳🥳 svima vam zelim sve najbolje i stvarno se nadam da ce biti bolja 🍀🍀 
    Kod mene isto nema nikakvih novosti. Imam stalno neke senzacije, ali nista znacajno. 🤷‍♀️

Nova19
    02. Siječanj 2021. 02:11

Cure sretna vam godina svima !! Vidim po stickerima da vas ima dosta koje ste već debelo u terminu, sretno!!!

• Lullee
    02. Siječanj 2021. 12:05

Sretna Nova cure drage! Neka bude radosna i puna smijeha🙏🎉🥂 
    Cestitke mamama i dobrodosle nove bebice❤️💙🤗
    Lilo nadam se da ste dobro🙏
    Mene je ovaj zadnji potres bas izuo iz cipela😢inace smo dobro,malo se borimo s grcicima,ali za sad je bas dobra beba🙏💙
    Sretno svim curkama u iscekivanju,budite hrabre i pozitivne,mislim na vas❤️💪🙏🤞

LeLa2807
    02. Siječanj 2021. 18:24

Lilo, mislim na tebe svaki dan, nadam se da ste dobro <3
    Cure, sve najbolje u Novoj godini.
    Ja sam obavila pregled u TA, otvorena 3/4 cm, javit se u pon ako do tad ne krene. Cuvajte se

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• matea1201
    03. Siječanj 2021. 09:23

Pozz cure kako ste? jel ima novih bebica na vidiku?😊  mi smo dobro. Irina  je baš dobra bebica, cica, spava, pa malo gleda i smije se često u snu😊 i kaka😅  uglavnom dobro je, samo sam ja baš umorna tak da je ovu noć bila s nama u krevetu mada sam rekla da neće🙈  ima 2 noćna podoja i to je to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.