Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • snje
    03. Siječanj 2021. 12:41

Pozdrav cure i svako nam donro u 2021!
    Znate li kojim danima je koji dr u trudnickoj ambulanti na Merkuru? Morat cu voditi trudnocu tamo pa da znam kome da uletim ili ne uletim :-)

• matea1201
    03. Siječanj 2021. 14:00

Snje ja sam išla utorkom i onda je dr. sandra flisar. stručna i nježna, ja sam baš bila zadovoljna s njom. ponedjeljkom je dr. Roki, četvrtkom dr. Žunec, to sam čula dok sam bila tamo

• matea1201
    03. Siječanj 2021. 14:01

mada se naručuje i za prvi pregled tako da neznam hoćeš li moći birati 

• snje
    03. Siječanj 2021. 21:13

matea1201

Snje ja sam išla utorkom i onda je dr. sandra flisar. stručna i nježna, ja sam baš bila zadovoljna s njom. ponedjeljkom je dr. Roki, četvrtkom dr. Žunec, to sam čula dok sam bila tamo

Hvala ti! Kod dr. Flisar sam isla pred porod s 1.djetetom, super je. Ja sam pregled obavila kod dr.Bakule, isto je ostavila odlican dojam, njezna je i srdacna, napisla mi za 2 tjedna kontrolu pa ci vidjeti s njima koja mi je dalje varijanta za vodjenje trudnoce. Hvala jos jednom na info.

santina
    04. Siječanj 2021. 03:37

Matea, cestitke na rodjenju bebice. Neka vam je zivot prozet samo zdravljem, ljubavi i srrcom, i mirom u svakom smislu rijeci!
    Malamarelica, zao mi je da si ostala u bolnici, iako se ti cinis daleko mirnija sada. Poznavajuci te, bolje je da ne slusas te price sa hodnika. I sigurna sam da ces dogurat do kraja.
    Svim curama, njihovim partnerima i bebicama zelim sretnu Novu godinu. 
    Moj cvjetak se zove Helena

• MissKitty
    04. Siječanj 2021. 04:56

Malo glupo pitanje, ali kako se rade ovi stickeri s terminima?
    Osjetim svako podrhtavanje koje me budi pa mi u 5 ujutro svašta pada napamet🙈

vikica1810@gmail.com

Marlene 1
    04. Siječanj 2021. 16:33

Cure ima li sta novo?
    Vi koje dojite , bole li vas bradavice .. mene samo lijeva . Mažem purelanom ali nije bas da mi pomaze .. 😪

25.12. Baby L 💜

Nova19
    04. Siječanj 2021. 18:07

Marlene mene desna puno više nego lijeva, mislim da nju puno bolje povlači... i ja mažem purelanom ali ne redovito (više mi pomaže psihički ja mislim 😁).
    Ponekad vidim zvjezdice, pogotovo šta je sada češće na sisama jer ima grčeve... ali izdržat ćemo mi sve 💪🏻
    Bitno mi je da dobro napreduje i da dobiva na kilaži kako treba 👌

Marlene 1
    04. Siječanj 2021. 19:24

Ja mažem iza svakog podoja namažem i ostavim malo na zraku 😂 Al boliii do suza!

25.12. Baby L 💜

Nova19
    04. Siječanj 2021. 19:32

Marlene 1

Ja mažem iza svakog podoja namažem i ostavim malo na zraku 😂 Al boliii do suza!

Znam! Jednom sam se doslovno plakala 😓
    Ne sjećam se da mi je sa malom bilo tako, ona je nježno vukla, ovaj mali sisavac je uh, proždrljiv pa tako i siše 😣😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.