Pozdrav cure i svako nam donro u 2021!
Znate li kojim danima je koji dr u trudnickoj ambulanti na Merkuru? Morat cu voditi trudnocu tamo pa da znam kome da uletim ili ne uletim :-)
Snje ja sam išla utorkom i onda je dr. sandra flisar. stručna i nježna, ja sam baš bila zadovoljna s njom. ponedjeljkom je dr. Roki, četvrtkom dr. Žunec, to sam čula dok sam bila tamo
mada se naručuje i za prvi pregled tako da neznam hoćeš li moći birati
Snje ja sam išla utorkom i onda je dr. sandra flisar. stručna i nježna, ja sam baš bila zadovoljna s njom. ponedjeljkom je dr. Roki, četvrtkom dr. Žunec, to sam čula dok sam bila tamo
Hvala ti! Kod dr. Flisar sam isla pred porod s 1.djetetom, super je. Ja sam pregled obavila kod dr.Bakule, isto je ostavila odlican dojam, njezna je i srdacna, napisla mi za 2 tjedna kontrolu pa ci vidjeti s njima koja mi je dalje varijanta za vodjenje trudnoce. Hvala jos jednom na info.
Matea, cestitke na rodjenju bebice. Neka vam je zivot prozet samo zdravljem, ljubavi i srrcom, i mirom u svakom smislu rijeci!
Malamarelica, zao mi je da si ostala u bolnici, iako se ti cinis daleko mirnija sada. Poznavajuci te, bolje je da ne slusas te price sa hodnika. I sigurna sam da ces dogurat do kraja.
Svim curama, njihovim partnerima i bebicama zelim sretnu Novu godinu.
Moj cvjetak se zove Helena.
Malo glupo pitanje, ali kako se rade ovi stickeri s terminima?
Osjetim svako podrhtavanje koje me budi pa mi u 5 ujutro svašta pada napamet🙈
vikica1810@gmail.com
Cure ima li sta novo?
Vi koje dojite , bole li vas bradavice .. mene samo lijeva . Mažem purelanom ali nije bas da mi pomaze .. 😪
25.12. Baby L 💜
Marlene mene desna puno više nego lijeva, mislim da nju puno bolje povlači... i ja mažem purelanom ali ne redovito (više mi pomaže psihički ja mislim 😁).
Ponekad vidim zvjezdice, pogotovo šta je sada češće na sisama jer ima grčeve... ali izdržat ćemo mi sve 💪🏻
Bitno mi je da dobro napreduje i da dobiva na kilaži kako treba 👌
Ja mažem iza svakog podoja namažem i ostavim malo na zraku 😂 Al boliii do suza!
25.12. Baby L 💜
Ja mažem iza svakog podoja namažem i ostavim malo na zraku 😂 Al boliii do suza!
Znam! Jednom sam se doslovno plakala 😓
Ne sjećam se da mi je sa malom bilo tako, ona je nježno vukla, ovaj mali sisavac je uh, proždrljiv pa tako i siše 😣😁
Sortiraj odgovore
Najstariji