ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    14. Kolovoz 2019. 14:26

Joj oprostite mi na pisanju. Imam novi mob i iz nekog meni glupog razloga ponekad istu riječ napise dva puta...🤯

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Nasty
    14. Kolovoz 2019. 14:27

Jaivanpa

Nasty

Jaivanpa

Nasty

Zna li netko koliko škole isplaćuju za rođenje prvog djeteta?

Neovisno koje je dijete isplaćuje se 1663,00 kn.znaci pri rođenju svakog dijeteta je toliko

Super, jeli to ovisi o osnivaču? Ili je to nevezano da li je osnivač grad ili županija?

Ako radis u skoli skoli nema veze koje osnivac. To su tvoja materijalna pravaava koja isplaćuje mzo. Kod mene je praksa stare računovođe bila dostavit rodni list pa dobijes naknadu. A ja sam ju naslijedila pa cu i ja tako.

Super, hvala ti na info. Meni su isto u šk rekli da doatavim rodni list. Nisam pitala dali je neka jednoltatna naknada u pitanju, a pretpostavila sam.. 

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 14:28

Nasty, Cima i Red Fox hvala na informaciji :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

vava
    14. Kolovoz 2019. 14:28

Angie, neka cure znaju za opcije. isto tako, ne znam da li se to može obaviti na uputnicu? trebale bi trudnice imati sve besplatno, ali...tako je kod nas

Točkica37
    14. Kolovoz 2019. 14:29

Ja sam bila sa prvim.kod Harnice i neka luda dr je bila koja mi je rekla da rukama okrecem bebu...srecom pa mi.je iq ipak malo visi od mrkve pa nisam to radila. Sa drugim sam bila kod dr Marton ali me nisu dojmile... takl da bih nekog normalnog( ovog puta muškog) pozotivnog ne sklonog zastrasivanju i slicno... pa pucajte. Vili uzimam u obzir pa cu guglat

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 14:31

Vava slazem se samo sto taj doticni dr em je bio optuzen na 5 god zatvora, pa mu je na 5 god oduzeta dozvola za rad, pa jos ako se iscitaju razni forumi gdje zene pisu iskustva s njim koja su sve samo ne dobra...ja sam ga preskocila eto...

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 14:33

Nasty

Jaivanpa

Nasty

Jaivanpa

Nasty

Zna li netko koliko škole isplaćuju za rođenje prvog djeteta?

Neovisno koje je dijete isplaćuje se 1663,00 kn.znaci pri rođenju svakog dijeteta je toliko

Super, jeli to ovisi o osnivaču? Ili je to nevezano da li je osnivač grad ili županija?

Ako radis u skoli skoli nema veze koje osnivac. To su tvoja materijalna pravaava koja isplaćuje mzo. Kod mene je praksa stare računovođe bila dostavit rodni list pa dobijes naknadu. A ja sam ju naslijedila pa cu i ja tako.

Super, hvala ti na info. Meni su isto u šk rekli da doatavim rodni list. Nisam pitala dali je neka jednoltatna naknada u pitanju, a pretpostavila sam..

A to ti je kao pomoc za rodenje rođenje djeteta. Neznam jel si na komplikacijama i od kada? Jer imas pravo ako navrsis bolovanje preko 90 dana naknadu od 3336 kn kao pomoć za bolovanje preko 90 dana.. ne drzi me za rijec al preko 3000 kn je sto posto..dali je sati 3663. Morala bi sad pogledat po papirima..cek ....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    14. Kolovoz 2019. 14:34

Pozdrav 
    Evo i ja čekam zimsku bebu, sad sam 16+3 pa sam odlučila malo čitati i razmjenjivati iskustva.. Škicam na poslu pa se sutra posvetim proučavanju kako treba 😁
    Vidim da je zadnja rasprava o prvim udarcima, ja isto za sad (mislim) da ništa ne osjetim, jedva čekam.. 

[/url

vava
    14. Kolovoz 2019. 14:36

Angie, stvarno nisam čula uopće za njega to što kažeš..uh, ali i dalje se reklamira

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 14:39

Vava reklamira se da, mislim da mu je tih 5 godina nedavno isteklo, neznam tocno. Al film Ljudozder vegetarijanac je sniman i na osnovi jednog njegovog poroda kojem uopce nije smio prisustvovat ali je jer su mu ljudi naivno platili a na kraju dijete jedva prezivjelo. Ne gledajte taj film nikako, osobito ne sada u trudnoci al samo zelim reci da sam izguglala dobro i odustala od njega.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.