Iva super!, blagonti se!! Idem i ja vidit na int. bankarstvo da mi nije što osvanulo🤣😆😆
Red foxčuča😂😂😂😂😂😂 placeeeem
Kenguricaja radim u privatnoj firmi,imamo naknadu za bilo kakvo bolovanje vece od 180 dana, 10.000 kn. Za rodjenje djeteta su nam s onom olaksicom nedavnom podigli isto na 10.000kn i onih 6 drugih mjeseci rodiljnog 1.000kn mjesečno (kad je naknada 3991kn). Stvarno fer od njih. I regresi I božićnice i uskrsnice se normalno dobivaju.
Wow
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva4 da nisu sjele komplikacije ?
pise na stranicama 20.og al znaju prije uvijek jer porodiljni ide 20og a komp. prije znam po kumi ona je na porodiljnom a meni sjedne prije nje .. pa da se prosetam do Banke il da i dalje ležim 😂😂
Red foxčuča😂😂😂😂😂😂 placeeeem
Kenguricaja radim u privatnoj firmi,imamo naknadu za bilo kakvo bolovanje vece od 180 dana, 10.000 kn. Za rodjenje djeteta su nam s onom olaksicom nedavnom podigli isto na 10.000kn i onih 6 drugih mjeseci rodiljnog 1.000kn mjesečno (kad je naknada 3991kn). Stvarno fer od njih. I regresi I božićnice i uskrsnice se normalno dobivaju.
Ajme koja dobra firma wow 💪💪🎉🎉
Piba jel mozda mislis na acidosalus? Ja sam ih prije koristila kad sam imala na papi naden ascus i hpv. Ne znam dal je do toga al na zadnjim brisevima hpv je bio negativan. Meni su inace bile super, volim proizvode na prirodnoj bazi. Miria je od etericnih ulja. Moja frendica se uvijek zeza da joj nakon njih čuča miriši ko majcina dusica 😂
Da da na njih mislim 😂😂
A jel izgledaju malo čudno, ja sam se prepala jučer da su pokvarene.. Onako su oblika kao cepic ali ja sam jedva onaj omot otvorila i onako su dosta mekane i neke smeckaste boje. A peckanje mi je bilo kao da sam bronhij ili neki mentol stavila u sebe 😂
Nisu sjele komplikacije, bar ne meni. Pustos i dalje 😂😂
Angelly ja sam ti isla u Vili, da. Htjela sam 4D koji je 600kn pa mi je zena lijepo rekla sa odem na anomaly za 400kn i tu profa em sve premjeri na bebacu em ti upali 4D i slika ti bebu. Sve dobijes i na cd-u, snimljeno pola sata kompletnog snimanja na uzv-u. Ja sam ih zvala cca tj dana prije nego nam je pasalo da odemo, s njima se lako dogovoris stvarno.
Cestitam na uspjesnim pregledima, sad jos da Cima javi sretne vijesti da se opustimo za produzeni vikend 🎉🎉
Anna, u vezi Ginekosa, moj prvi pregled čekala sam 10tak dana jer mi je tako odgovaralo. Sjećam se da mi je nudila neki termin 5 dana po mom pozivu. Doc.Kos radi anomaly scan rani oko 12tj. a veliki između 16-18tt.
Sarita meni je treca trudnoća (jedan spontani) i osjetila sam ceskanje unutra već sa tipa 11+5 i to svaki dan ili svaki drugi dan, a sa 14+5 prvi udarac već! U prvoj trudnoći je bilo sa 16+4 ti neki baloncici.
Cima sretnoooooo! I ja bi na kolace hihi!
Tako je i meni bilo u prvoj 16+4 baloncici. Sada sam tocno 14tj i jucer sam tocno osjetila kako se loptica pomice pod rukom desno od pupka (tu ju je i dr vidila prosli tjedan). Jedino sto je meni sada posteljica sprijeda a prvi put je bila straga. I sada je bebuskica veca u odnosu na tjedne pa mozda ju zato vec osjetim bez obzira na polozaj posteljice ali reko da uspiredim sa vama kad ste tako super i od pomoci 🥰❤
Sortiraj odgovore
Najstariji