ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    14. Kolovoz 2019. 15:59

Thinkpink prestala glava srećom! Možda zbog ove promjene vremena...
    I ja mislim da poslodavac isplaćuje a ne hzzo...

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 16:01

Malale pa ja taman pomislila da sam gotova s preskidanjem po 10 puta dnevno, par dana skoro nikakav iscjedak nisam imala. A danas od jutra sam si bljaaa tamo dolje 🙄

Nasty
    14. Kolovoz 2019. 16:02

Jaivanpa

Nasty

Jaivanpa

Nasty

Jaivanpa

Nasty

Zna li netko koliko škole isplaćuju za rođenje prvog djeteta?

Neovisno koje je dijete isplaćuje se 1663,00 kn.znaci pri rođenju svakog dijeteta je toliko

Super, jeli to ovisi o osnivaču? Ili je to nevezano da li je osnivač grad ili županija?

Ako radis u skoli skoli nema veze koje osnivac. To su tvoja materijalna pravaava koja isplaćuje mzo. Kod mene je praksa stare računovođe bila dostavit rodni list pa dobijes naknadu. A ja sam ju naslijedila pa cu i ja tako.

Super, hvala ti na info. Meni su isto u šk rekli da doatavim rodni list. Nisam pitala dali je neka jednoltatna naknada u pitanju, a pretpostavila sam..

A to ti je kao pomoc za rodenje rođenje djeteta. Neznam jel si na komplikacijama i od kada? Jer imas pravo ako navrsis bolovanje preko 90 dana naknadu od 3336 kn kao pomoć za bolovanje preko 90 dana.. ne drzi me za rijec al preko 3000 kn je sto posto..dali je sati 3663. Morala bi sad pogledat po papirima..cek ….

Da da, za to sam čula, ja sam bila na komplikacijama mjesec ipo dana pa sam se vratila raditi u 6.mj. Tako da na žalost ne mogu to dobiti..jer neću imat 90 dana u komadu.. Osim ako ne mora biti u komadu što ne vjerujem.. 

• Kengurica
    14. Kolovoz 2019. 16:03

Cure pojacan iscjedak u trudnoci je normalan. Pratim si trudnocu na nekoj aplikaciji koja mi je non stop govorila da ce mi vaginal discharge biti povecan. Normalno je i ako ga nema. Nenormalno je ako smrdi ili je zelenkast, e za zuti ne znam.
    Ja do negdje 18tt uopce nisam imala zelju za slatkim, a ovisnik sam i onda je krenulo i sad bas svaki dan nesto slatko pojedem.

Red Fox
    14. Kolovoz 2019. 16:05

Piba ja sam ih znala drzati u frizideru kad je bilo ovak jako vruce, onda nisu tak mekane

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 16:08

Kengurica tnx...ma ja sam skontala da se u ovoj trudnoci plasim svakog klinca. U prvoj pojma nisam imala i sve mi je bilo super, u drugoj sam bila vise splasena al sam bila zaokupirana malom, tad je imala godinu dana i par mj, a sad em sam doma pa imam vremena na pretek, em su cure velike i ne traze vise tolko paznje...i jos procitam sve i svasta i odmah umislim milijon simptoma....luda zena 🙄

mala.le.90.
    14. Kolovoz 2019. 16:09

Kengurica

Cure pojacan iscjedak u trudnoci je normalan. Pratim si trudnocu na nekoj aplikaciji koja mi je non stop govorila da ce mi vaginal discharge biti povecan. Normalno je i ako ga nema. Nenormalno je ako smrdi ili je zelenkast, e za zuti ne znam.
    Ja do negdje 18tt uopce nisam imala zelju za slatkim, a ovisnik sam i onda je krenulo i sad bas svaki dan nesto slatko pojedem.

Da, i ja si to stalno govorim. Ovaj moj nikad nije zut cim izadje, bude proziran s bijelim tockicama i onda susenjem pozuti. Sorry na opisu!🙋‍♂️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 16:09

Di nam je Gogaa danas? Jel se javljala? Nisam sve citala, mozda sam previdjela post 😉

lupe
    14. Kolovoz 2019. 16:14

Cure bok, ne stignem toliko pratiti sto se piše i bas mi je zao jer bi voljela vise sudjelovati u razgovoru 😔

imam pitanje, sad sam 27TT i evo već dan dva osjećam neki kao pritisak u donjem dijelu trbuha nakon dužeg sjedenja. 
    Kada legnem i odmorim je super, pa sam malo zabrinuta. Jel to normalno? 😨
    inače mi je uredna trudnoća, curka super napreduje a pregled mi je 22.8. i ne mogu ga dočekati vise 

• Kengurica
    14. Kolovoz 2019. 16:27

Ma cim vise imamo vremena, vise citamo pa se imamo s cim prepasti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI