Cure, znate li mozda koliko se ceka na ultrazvuk u ginekosu ali bas bih htjela da mi dr. Kos radi pregled. Kako sad lagano panicarim zbog svega sve si mislim ako nesto nije u redu, to ce on vidjeti

Hvala vam, zvati ću još oko 15h pa što bude, ako ne morat ćemo se strpiti do petka
Lavice dođi, nije bed haha, sve ćemo ići zajedno
Blago tebi Iva haha, ja kad odem na bolovanje, neće mi više ni ugovor produžit, kamoli plaću povećat ali drago mi je da još ima dobrih i normalnih šefova^^

Pozdrav curke ,ja od početka trudnoće muku mucim sa iscjetkom . Sad zadnji put mi je dala nešto za ispiranje rodnice ,vaginalete i još neke tablete za imunitet . Nadam se da će ova tura biti zadnja.
I meni je danas sjela plaća ,ali sam se neugodno iznenadila ,pričekat ću da vidim koliko ću dobiti od države pa sve zbrojiti

Juno super vijesti! Vidiš kako ti se snizio tlak čim si doma došla.. Samo smireno i bit će sve bolje. I ja sam malo na iglama zbog OGTT-a koji me čeka, al što ima bit bit će.. Simptoma nekih nemam. Šećeraša u obitelji imam, ali nitko nije imao gestacijski nego šećer tipa B. Čitala sam malo o tome i zbog šećera i naravno stresa može tlak skakati i varirati. Žene obično idu na dijetu, a ako ne uspiju s time izregulirati onda idu manje doze inzulina.
Jesi ti imala neke simptome?
Cim 🤞🤞🤞🤞
Cure čestitam svima na pozitivnim rezultatima s pregleda i sretno curama koje još danas idu narednih dana!

Pozdrav curke ,ja od početka trudnoće muku mucim sa iscjetkom . Sad zadnji put mi je dala nešto za ispiranje rodnice ,vaginalete i još neke tablete za imunitet . Nadam se da će ova tura biti zadnja.
I meni je danas sjela plaća ,ali sam se neugodno iznenadila ,pričekat ću da vidim koliko ću dobiti od države pa sve zbrojiti
Kad sjedaju komplikacije? Ja sam sad od 5.7. na komplikacijama...

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
I ja imam iscjedak od početka trudnoće. Dr. mi je rekao da cijelu trudnoću pojem Lactogyn za oblavljanje intimne mikroflore. Do sada sam 2put koristila Klotrimazol 3 vaginalete svaki drugi dan za gljivice koje mi je dr. pripisao. Namočila bi ih prije korištenja nakon što sam zagrebala rodnicu prvi put. Sad mi je sve ok da kucnem o drvo.

Samo su hemoroidi još postojani ali lakše se diše. Dobila sam u ljekarni Hemomax kremu za mazanje.

Kad sjedaju komplikacije? Ja sam sad od 5.7. na komplikacijama…
Meni su sjedale 17.

Kad sjedaju komplikacije? Ja sam sad od 5.7. na komplikacijama…
Za 2019. godinu piše između 17. i 21. u mjesecu da se isplaćuju

Na stranicama ministarstva vam pise za svaki pojednini mjesec. Komplikacije sjedaju kad i porodiljni.
http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji