Juno super vijesti! Vidiš kako ti se snizio tlak čim si doma došla.. Samo smireno i bit će sve bolje. I ja sam malo na iglama zbog OGTT-a koji me čeka, al što ima bit bit će.. Simptoma nekih nemam. Šećeraša u obitelji imam, ali nitko nije imao gestacijski nego šećer tipa B. Čitala sam malo o tome i zbog šećera i naravno stresa može tlak skakati i varirati. Žene obično idu na dijetu, a ako ne uspiju s time izregulirati onda idu manje doze inzulina.
Jesi ti imala neke simptome?
Cim 🤞🤞🤞🤞
Cure čestitam svima na pozitivnim rezultatima s pregleda i sretno curama koje još danas idu narednih dana!
Pozdrav curke ,ja od početka trudnoće muku mucim sa iscjetkom . Sad zadnji put mi je dala nešto za ispiranje rodnice ,vaginalete i još neke tablete za imunitet . Nadam se da će ova tura biti zadnja.
I meni je danas sjela plaća ,ali sam se neugodno iznenadila ,pričekat ću da vidim koliko ću dobiti od države pa sve zbrojiti
Kad sjedaju komplikacije? Ja sam sad od 5.7. na komplikacijama...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
I ja imam iscjedak od početka trudnoće. Dr. mi je rekao da cijelu trudnoću pojem Lactogyn za oblavljanje intimne mikroflore. Do sada sam 2put koristila Klotrimazol 3 vaginalete svaki drugi dan za gljivice koje mi je dr. pripisao. Namočila bi ih prije korištenja nakon što sam zagrebala rodnicu prvi put. Sad mi je sve ok da kucnem o drvo.
Samo su hemoroidi još postojani ali lakše se diše. Dobila sam u ljekarni Hemomax kremu za mazanje.
Pozdrav curke ,ja od početka trudnoće muku mucim sa iscjetkom . Sad zadnji put mi je dala nešto za ispiranje rodnice ,vaginalete i još neke tablete za imunitet . Nadam se da će ova tura biti zadnja.
I meni je danas sjela plaća ,ali sam se neugodno iznenadila ,pričekat ću da vidim koliko ću dobiti od države pa sve zbrojiti
Kad sjedaju komplikacije? Ja sam sad od 5.7. na komplikacijama…
Meni su sjedale 17.
Kad sjedaju komplikacije? Ja sam sad od 5.7. na komplikacijama…
Za 2019. godinu piše između 17. i 21. u mjesecu da se isplaćuju
Na stranicama ministarstva vam pise za svaki pojednini mjesec. Komplikacije sjedaju kad i porodiljni.
http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna
Red fox čuča😂😂😂😂😂😂 placeeeem
Kengurica ja radim u privatnoj firmi,imamo naknadu za bilo kakvo bolovanje vece od 180 dana, 10.000 kn. Za rodjenje djeteta su nam s onom olaksicom nedavnom podigli isto na 10.000kn i onih 6 drugih mjeseci rodiljnog 1.000kn mjesečno (kad je naknada 3991kn). Stvarno fer od njih. I regresi I božićnice i uskrsnice se normalno dobivaju.
cima, to je zasad samo mogućnost, a nadam se da će ovaj rezultat potvrditi da je sa tvojom bebicom sve u najboljem redu
"Samo jedan embrij s Downovim sindromom dolazi u desetom tjednu trudnoće na 1064 trudnoće kod 25-godišnjih žena, kod onih od 35 godina jedan je embrij s Downom na 240 trudnoća. U dobi od 40 godina stopa Downovog sindroma se dodatno povećava s jednim slučajem na 53 trudnoće, odnosno u majki od 45 godina s jednim slučajem na 19 trudnoća"
Eto, zbog ovoga, ispada da je meni rizik 1:53 (samo na godine), a to ću znati u petak na ranom kombiniranom, ali pozitivno mislim da samo jedna bebica na toliko ima downom, a da sam ja među ostalim 52..
Svida mi se sto si tako pozitivna. Tako i treba biti .. mojeg brata je mama rodila sa 42 godine i evo ga djecak od 8 godina jako pametan i inteligentan i sve je u redu. Ne treba u strahu zivjeti. Ono sto nas ceka je neizbježno ali treba biti uvijek pozitivan… :)
Ja nisam isla na nikakve provjere jer imam 25g pa si mislim male su sanse. I nemam nikoga u obitelji sa poremećajima. mozda je glupo od mene. Ali opet nikad neznas. Svi ti testovi mogu pogrijesiti i skuzi se kad je vec kasno i sta ces. Sok bi bio iovako ionako , saznala u toku trudnoće ili na porodu svejedno bi bio sok. Ne možeš se na neke stvari pripremiti,pogotovo ne na ono sto nikad nisi iskusio. Možda griješim ali eto to je moj stav …
Tak sam i ja. NIsam išla na nikakve te testove, samo bih se stresirala oko lošeg rezulata eventualno, a možda opće ne bi bilo niš u pitanju.. Ovak ću se stresirat samo ako doista bude nekaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji