Cestitam na uspjesnim pregledima, sad jos da Cima javi sretne vijesti da se opustimo za produzeni vikend 🎉🎉

Anna, u vezi Ginekosa, moj prvi pregled čekala sam 10tak dana jer mi je tako odgovaralo. Sjećam se da mi je nudila neki termin 5 dana po mom pozivu. Doc.Kos radi anomaly scan rani oko 12tj. a veliki između 16-18tt.
Sarita meni je treca trudnoća (jedan spontani) i osjetila sam ceskanje unutra već sa tipa 11+5 i to svaki dan ili svaki drugi dan, a sa 14+5 prvi udarac već! U prvoj trudnoći je bilo sa 16+4 ti neki baloncici.
Cima sretnoooooo! I ja bi na kolace hihi!
Tako je i meni bilo u prvoj 16+4 baloncici. Sada sam tocno 14tj i jucer sam tocno osjetila kako se loptica pomice pod rukom desno od pupka (tu ju je i dr vidila prosli tjedan). Jedino sto je meni sada posteljica sprijeda a prvi put je bila straga. I sada je bebuskica veca u odnosu na tjedne pa mozda ju zato vec osjetim bez obzira na polozaj posteljice ali reko da uspiredim sa vama kad ste tako super i od pomoci 🥰❤
Ja bebicu još uvijek ne osjećam :( ili ne znam prepoznati da je to bebica.. Jako sam nestrpljiva zbog toga..

Bravo cure za uredne preglede. Jos C1M4 da dobije danas nalaz da si mirna i da ju naravno uredan.
Lavice a stvarno ti neka dobra firma! Svaka cast.
E cure ne znam sad tocno dal to za sve vrijedi (dal je zakonom regulirano kao za vjencanje, smrtni slucaj isl.) al koliko znam muzevi nam imaju pravo dobiti 7 dana placenog godisnjeg kad se dijete rodi.

Bravo cure za uredne preglede. Jos C1M4 da dobije danas nalaz da si mirna i da ju naravno uredan.
Lavice a stvarno ti neka dobra firma! Svaka cast.
E cure ne znam sad tocno dal to za sve vrijedi (dal je zakonom regulirano kao za vjencanje, smrtni slucaj isl.) al koliko znam muzevi nam imaju pravo dobiti 7 dana placenog godisnjeg kad se dijete rodi.
To za muzeve ovisi o kolektivnom ugovoru. U firmi gdje radi moj muz dobije se 5 dana

Ja bebicu još uvijek ne osjećam :( ili ne znam prepoznati da je to bebica.. Jako sam nestrpljiva zbog toga..
Ti to prva rudnoca? Ako da onda je moguce da ne kuzis sta osjetis ali i neke bebe su puno mirnije opcenito i u trbuhu i van njega pa i to moze biti. Ako je sve ok sigurno ces osjetit uskoro sada ce udarci samo jacat. Meni frendica kaze da je ona malu osjetila samo kad bi legla i to malo i njezno tek iza 24og tjedna a ja sam imala divljaka do tren pred porod. Sada je ko tornado po kuci a ona ima finu mirnu curicu. Mozda je i kod tebe tako :) :)
Angie, sa koliko tjedana si radila taj anomaly u Viliju? Zaboravih jel prihvacaju placanje na rate ili mora biti onda iznad 500kn?

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lucille hvala ti na info. Taman bih se mogla naruciti nakon amnio. Ti ce biti 16-17tjedan.
Nasty nisam ni znala da skole ista isplacuju za prvo dijete. Znam da sindikati nesto plate ako si uclanjena. A za skolu ne znam. Jedino znam da se dobije dar za sv.nikolu. Bilo bi lijepo da nesto daju. Iako sam ja momentalno nezaposlena jer mi je ugovor istekao a bila sam zamjena

ehh ja se jadna ponadala 😂😂 iako ni sama neznam koliko ocekujem ovaj mjesec .. jedva se cekam vratit na posao .. ne toliko radi novaca kolikoi fale neke obaveze
od pocetka sam na komp. i monotono mi je
svaki dan isti
zadnje vrijeme malo mirovanja uzasno nesto ..
divim se zenama koje mogu po cijele dane lezat i ne radit nista ..ne mislim na trudnice koje cuvaju trudnocu da me se krivo ne shvati
jos me baka od muza nazivcirala danas , kao jadan on po cijele dane radi a ti (ja) lezis ne radis nista samo novce trosis 💆🏼♀️💆🏼♀️ samo sam ustala od stola sjela u auto i kuci otisla
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji