Ja bebicu još uvijek ne osjećam :( ili ne znam prepoznati da je to bebica.. Jako sam nestrpljiva zbog toga..
Bravo cure za uredne preglede. Jos C1M4 da dobije danas nalaz da si mirna i da ju naravno uredan.
Lavice a stvarno ti neka dobra firma! Svaka cast.
E cure ne znam sad tocno dal to za sve vrijedi (dal je zakonom regulirano kao za vjencanje, smrtni slucaj isl.) al koliko znam muzevi nam imaju pravo dobiti 7 dana placenog godisnjeg kad se dijete rodi.
Bravo cure za uredne preglede. Jos C1M4 da dobije danas nalaz da si mirna i da ju naravno uredan.
Lavice a stvarno ti neka dobra firma! Svaka cast.
E cure ne znam sad tocno dal to za sve vrijedi (dal je zakonom regulirano kao za vjencanje, smrtni slucaj isl.) al koliko znam muzevi nam imaju pravo dobiti 7 dana placenog godisnjeg kad se dijete rodi.
To za muzeve ovisi o kolektivnom ugovoru. U firmi gdje radi moj muz dobije se 5 dana
Ja bebicu još uvijek ne osjećam :( ili ne znam prepoznati da je to bebica.. Jako sam nestrpljiva zbog toga..
Ti to prva rudnoca? Ako da onda je moguce da ne kuzis sta osjetis ali i neke bebe su puno mirnije opcenito i u trbuhu i van njega pa i to moze biti. Ako je sve ok sigurno ces osjetit uskoro sada ce udarci samo jacat. Meni frendica kaze da je ona malu osjetila samo kad bi legla i to malo i njezno tek iza 24og tjedna a ja sam imala divljaka do tren pred porod. Sada je ko tornado po kuci a ona ima finu mirnu curicu. Mozda je i kod tebe tako :) :)
Angie, sa koliko tjedana si radila taj anomaly u Viliju? Zaboravih jel prihvacaju placanje na rate ili mora biti onda iznad 500kn?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lucille hvala ti na info. Taman bih se mogla naruciti nakon amnio. Ti ce biti 16-17tjedan.
Nasty nisam ni znala da skole ista isplacuju za prvo dijete. Znam da sindikati nesto plate ako si uclanjena. A za skolu ne znam. Jedino znam da se dobije dar za sv.nikolu. Bilo bi lijepo da nesto daju. Iako sam ja momentalno nezaposlena jer mi je ugovor istekao a bila sam zamjena
ehh ja se jadna ponadala 😂😂 iako ni sama neznam koliko ocekujem ovaj mjesec .. jedva se cekam vratit na posao .. ne toliko radi novaca kolikoi fale neke obaveze
od pocetka sam na komp. i monotono mi je
svaki dan isti
zadnje vrijeme malo mirovanja uzasno nesto ..
divim se zenama koje mogu po cijele dane lezat i ne radit nista ..ne mislim na trudnice koje cuvaju trudnocu da me se krivo ne shvati
jos me baka od muza nazivcirala danas , kao jadan on po cijele dane radi a ti (ja) lezis ne radis nista samo novce trosis 💆🏼♀️💆🏼♀️ samo sam ustala od stola sjela u auto i kuci otisla
Omerta ja nisam ni pitala za placanje na rate jer mi nije trebalo tak da to najbolje pitat na tel kad se narucujes. Bila sam prosli tjedan, 8.8., znaci sa 20+3.
Lucille hvala ti na info. Taman bih se mogla naruciti nakon amnio. Ti ce biti 16-17tjedan.
Nasty nisam ni znala da skole ista isplacuju za prvo dijete. Znam da sindikati nesto plate ako si uclanjena. A za skolu ne znam. Jedino znam da se dobije dar za sv.nikolu. Bilo bi lijepo da nesto daju. Iako sam ja momentalno nezaposlena jer mi je ugovor istekao a bila sam zamjena
To mi je rekla bratova cura koja radi u školi. Ni ja nisam znala za to. Ja jesam član sindikata, znam da se nešto malo daje. Pročešljat ću baš, pa ako što pametno saznam, javim..
Zna li netko koliko škole isplaćuju za rođenje prvog djeteta?
Neovisno koje je dijete isplaćuje se 1663,00 kn.znaci pri rođenju svakog dijeteta je toliko
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji