ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    14. Kolovoz 2019. 14:34

Pozdrav 
    Evo i ja čekam zimsku bebu, sad sam 16+3 pa sam odlučila malo čitati i razmjenjivati iskustva.. Škicam na poslu pa se sutra posvetim proučavanju kako treba 😁
    Vidim da je zadnja rasprava o prvim udarcima, ja isto za sad (mislim) da ništa ne osjetim, jedva čekam.. 

[/url

vava
    14. Kolovoz 2019. 14:36

Angie, stvarno nisam čula uopće za njega to što kažeš..uh, ali i dalje se reklamira

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 14:39

Vava reklamira se da, mislim da mu je tih 5 godina nedavno isteklo, neznam tocno. Al film Ljudozder vegetarijanac je sniman i na osnovi jednog njegovog poroda kojem uopce nije smio prisustvovat ali je jer su mu ljudi naivno platili a na kraju dijete jedva prezivjelo. Ne gledajte taj film nikako, osobito ne sada u trudnoci al samo zelim reci da sam izguglala dobro i odustala od njega.

14. Kolovoz 2019. 14:40

Pozdrav curke🙈,
    Nisam uspijela sve pohvatat kad ste ispisale 100 strana😀😄.
    Zanima me ima li neka problema sa plakanjem? Divljanje hormona? 
    Ja sam pala u depresiju😣😰😣😰
    Znam da su neke pisale kako se znaju rasplakat pa reko da podjelite samnom iskustva 😇😝

mrgud_zg
    14. Kolovoz 2019. 14:41

lucille9

Anna, u vezi Ginekosa, moj prvi pregled čekala sam 10tak dana jer mi je tako odgovaralo. Sjećam se da mi je nudila neki termin 5 dana po mom pozivu. Doc.Kos radi anomaly scan rani oko 12tj. a veliki između 16-18tt.

Prvi put cujem da se tako rano radi veliki anomaly scan. Ja sam bila sa 17 tj na pregledu i rekli su mi da se bolje sve vidi kad je beba ipak koji tj jos veca. Soc gin mi je na uputnicu napisala iza 20tt. I kroz razgovor smo se dog da odem s 21 tj kad se vratim s go. A nije mi beba po mjerama nista manja od normale. Idem u bolnicu i to je besplatno. Kao sto sam neki dan pricala na merkuru nije guzva i moze se dobit termin

• piba7

Sarita15

piba7

Ja bebicu još uvijek ne osjećam :( ili ne znam prepoznati da je to bebica.. Jako sam nestrpljiva zbog toga..

Ti to prva rudnoca? Ako da onda je moguce da ne kuzis sta osjetis ali i neke bebe su puno mirnije opcenito i u trbuhu i van njega pa i to moze biti. Ako je sve ok sigurno ces osjetit uskoro sada ce udarci samo jacat. Meni frendica kaze da je ona malu osjetila samo kad bi legla i to malo i njezno tek iza 24og tjedna a ja sam imala divljaka do tren pred porod. Sada je ko tornado po kuci a ona ima finu mirnu curicu. Mozda je i kod tebe tako :) :)

Je je prva trudnoća + posteljica naprijed.. samo da se ona javi da sam ja mirnija i da znam da je dobro ❤
    Cima ne brini što je praznik sutra, ja sam Nifty radila u 6.mj kad su bila ona 3 praznika - rezultati došli za točno 7 dana, tako da se samo opusti i čekaj dobre rezultate 🙏

Angie1205

Deedee dobro nam dosla!!
    Eleonore nema puno nauke, isplaci se, probaj se smirit sto prije i zalec spavat... tak nam ja grah pao 😬

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 14:42

Oko 3300 je. Imam papire ispod kauca a necu dizat jer je tezak i strgan. Ugl to je taj iznos na koji mozes racunati ako prekoracis 90 dana.  

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 14:44

DeeDee dobro dosla! Zelim ti urednu trudnoću :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

vava
    14. Kolovoz 2019. 14:49

na stranici eklinika, imate akciju za 4 d ultrazvuk u Poliklinici Vili, sada za 450 kn. redovna cijena 600 kn. malo guglam šta ima na popustu :-))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI