Pozdrav curke🙈,
Nisam uspijela sve pohvatat kad ste ispisale 100 strana😀😄.
Zanima me ima li neka problema sa plakanjem? Divljanje hormona?
Ja sam pala u depresiju😣😰😣😰
Znam da su neke pisale kako se znaju rasplakat pa reko da podjelite samnom iskustva 😇😝
Anna, u vezi Ginekosa, moj prvi pregled čekala sam 10tak dana jer mi je tako odgovaralo. Sjećam se da mi je nudila neki termin 5 dana po mom pozivu. Doc.Kos radi anomaly scan rani oko 12tj. a veliki između 16-18tt.
Prvi put cujem da se tako rano radi veliki anomaly scan. Ja sam bila sa 17 tj na pregledu i rekli su mi da se bolje sve vidi kad je beba ipak koji tj jos veca. Soc gin mi je na uputnicu napisala iza 20tt. I kroz razgovor smo se dog da odem s 21 tj kad se vratim s go. A nije mi beba po mjerama nista manja od normale. Idem u bolnicu i to je besplatno. Kao sto sam neki dan pricala na merkuru nije guzva i moze se dobit termin
Ja bebicu još uvijek ne osjećam :( ili ne znam prepoznati da je to bebica.. Jako sam nestrpljiva zbog toga..
Ti to prva rudnoca? Ako da onda je moguce da ne kuzis sta osjetis ali i neke bebe su puno mirnije opcenito i u trbuhu i van njega pa i to moze biti. Ako je sve ok sigurno ces osjetit uskoro sada ce udarci samo jacat. Meni frendica kaze da je ona malu osjetila samo kad bi legla i to malo i njezno tek iza 24og tjedna a ja sam imala divljaka do tren pred porod. Sada je ko tornado po kuci a ona ima finu mirnu curicu. Mozda je i kod tebe tako :) :)
Je je prva trudnoća + posteljica naprijed.. samo da se ona javi da sam ja mirnija i da znam da je dobro ❤
Cima ne brini što je praznik sutra, ja sam Nifty radila u 6.mj kad su bila ona 3 praznika - rezultati došli za točno 7 dana, tako da se samo opusti i čekaj dobre rezultate 🙏
Deedee dobro nam dosla!!
Eleonore nema puno nauke, isplaci se, probaj se smirit sto prije i zalec spavat... tak nam ja grah pao 😬
Oko 3300 je. Imam papire ispod kauca a necu dizat jer je tezak i strgan. Ugl to je taj iznos na koji mozes racunati ako prekoracis 90 dana.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
DeeDee dobro dosla! Zelim ti urednu trudnoću :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
na stranici eklinika, imate akciju za 4 d ultrazvuk u Poliklinici Vili, sada za 450 kn. redovna cijena 600 kn. malo guglam šta ima na popustu :-))
Curke cestitam na urednim pregledima i nalazima!
Cekamo jos Cimi da dan upotpuni s urednim nalazom!!!
Drago mi je da su se sve probavne tegobe uglavnom svima smirile😁
Nove curke dobrodosle.
Komplikacije sjedaju iza 15.og u mjesecu ako se doznake dostave do 5.og
Ja cu sad prilikom predaje doznaka pitati za tu jednokratnu pomoć kod bolovanja duzeg od 90 dana pa cu vam javit.
Danas sam malo odsutna jer sam mutava u glavi💆♀️, onak podmuklo boli...al vas pratim😉
Lavice tvoja glavica danas bolje?
Sortiraj odgovore
Najstariji