ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    14. Kolovoz 2019. 15:43

Cima cekamo i navijamo s tobom da svima nama uljepšaš vikend😃🤗🥰❤😘

Točkica37
    14. Kolovoz 2019. 15:44

Zavidim vam na slatkisimaaa
    Ja jela suši sad jer mi rucak užas ispao pa muž donio suši

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mala.le.90.
    14. Kolovoz 2019. 15:50

piba7

Ja sam isto digla paniku zbog zuckastog iscjedka. Onako je mliječno bijeli do žuti i baš ga zna dosta biti. Jučer mi je odmah doktor pod mikroskopom gledao i kaže da nisu gljivice, ali mi je stupanj čistoće 2 pa je uzeo briseve i rekao mi da koristim one Acidofilus vaginalete. Jel ih koja koristila? Dosta su čudnog izgleda, jako intenzivnog mirisa i peckalo me kad sam stavila pa me zanima da li tko ima iskustva s tim?

Mene je prije 15ak dana ginekoloski pogledala socijalna dr jer sam se javila zbog pretjeranog iscjetka, al mi je rekla da je to u trudnoci normalno, da gotovo sve imamo takav iscjedak.
    Imam privatno pregled za tjedan dana pa cu vidjeti sta kaze dr koja me vodi.
    A valjda bi mi socijalna vidjela pri vaginalnom pregledu da dole ima nekih promjena😒

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 15:54

Hmm...i meni danas od jutra pojacan iscjedak, bas mlijecni onako bljakast....opisi su mi boli glava 🙈

Ja rucala oko 13, pa tih par napolitanki i sad sam opet gladna 😬
    Nekad sama sebi idem na zivce s jelom!!

C1M4
    14. Kolovoz 2019. 15:54

Drage moje^^ uh, ja ne mogu ništa slatko od kad sam ostala trudna, jednostavno mi je preslatko haha, a za ručak/večeru ne znam da ću išta raditi jer je dragi rekao da me i danas negdje vodi pa ćemo vidjeti

• thinkpink1
    14. Kolovoz 2019. 15:57

iva4

Ta pomoc za bolovanje/komplikacije od 3300 je jednokratna ili?

Da, jednokratna. Al ovisno o poslodavcu i dal ti stoji u kolektivnom ugovoru. Uglavnom se iznosi krecu od cca 2300-3300kn, ne znam o cemu ovisi visina pomoći.

mala.le.90.
    14. Kolovoz 2019. 15:58

Angie1205

Hmm…i meni danas od jutra pojacan iscjedak, bas mlijecni onako bljakast….opisi su mi boli glava 🙈

Ja rucala oko 13, pa tih par napolitanki i sad sam opet gladna 😬
    Nekad sama sebi idem na zivce s jelom!!

I meni...a jucer npr nista, za divno cudo...danas vec trece gacice haha. Nekad prozirni, nekad bjelkasti, nekad zuckasti kao na pocetku trudnoce...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    14. Kolovoz 2019. 15:59

Thinkpink prestala glava srećom! Možda zbog ove promjene vremena...
    I ja mislim da poslodavac isplaćuje a ne hzzo...

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 16:01

Malale pa ja taman pomislila da sam gotova s preskidanjem po 10 puta dnevno, par dana skoro nikakav iscjedak nisam imala. A danas od jutra sam si bljaaa tamo dolje 🙄

Nasty
    14. Kolovoz 2019. 16:02

Jaivanpa

Nasty

Jaivanpa

Nasty

Jaivanpa

Nasty

Zna li netko koliko škole isplaćuju za rođenje prvog djeteta?

Neovisno koje je dijete isplaćuje se 1663,00 kn.znaci pri rođenju svakog dijeteta je toliko

Super, jeli to ovisi o osnivaču? Ili je to nevezano da li je osnivač grad ili županija?

Ako radis u skoli skoli nema veze koje osnivac. To su tvoja materijalna pravaava koja isplaćuje mzo. Kod mene je praksa stare računovođe bila dostavit rodni list pa dobijes naknadu. A ja sam ju naslijedila pa cu i ja tako.

Super, hvala ti na info. Meni su isto u šk rekli da doatavim rodni list. Nisam pitala dali je neka jednoltatna naknada u pitanju, a pretpostavila sam..

A to ti je kao pomoc za rodenje rođenje djeteta. Neznam jel si na komplikacijama i od kada? Jer imas pravo ako navrsis bolovanje preko 90 dana naknadu od 3336 kn kao pomoć za bolovanje preko 90 dana.. ne drzi me za rijec al preko 3000 kn je sto posto..dali je sati 3663. Morala bi sad pogledat po papirima..cek ….

Da da, za to sam čula, ja sam bila na komplikacijama mjesec ipo dana pa sam se vratila raditi u 6.mj. Tako da na žalost ne mogu to dobiti..jer neću imat 90 dana u komadu.. Osim ako ne mora biti u komadu što ne vjerujem.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.