ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    14. Kolovoz 2019. 14:21

Jučer ste spominjale pite, pa ste me sad bacile u posao. Napravila sam si krumpirušu 🙈 jela mi se baš baš dugo ali se nikako nisam mogla nagovoriti da razvlačim tijesto i jučer me pomamile sline mi cure dok se peče 🤣🤣🤤🤤🤤
    Piba da te utješim ni ja još ne znam dal osjetim. Kad se baš baš jako umirim i skoncentriram navečer nešto skroz lagano i to ne svaki dan 🙈🙈 ali sve bebe su drugačije i sve trudnoće. Tiješim se da će biti mirna beba i kad se rodi pa će mi biti lakše 🤣🤣🤣
    Mi smo saznali negdje prije da firma di dragi radi daje 3dana nakon što žena rodi i naknadu od 5000kn za dijete. Baš sam se oduševila kad sam čula to, samo mora još provjeriti jel i dalje tako 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Točkica37
    14. Kolovoz 2019. 14:21

Znaci ipak se placa , nema preko uputnice ovo sto su cure iz rijeke pisale?  Zna li netko tu informaciju? Taj vili je super jel? Koji je dio grada?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    14. Kolovoz 2019. 14:22

iva4

7? Meni su rekli 5 dana da ima pravo uzet placeni godisnji… di se to moze provjerit?

Ovdje je donesena direktiva među EU članicama o 10 obveznih slobodnih dana za očeve, ali se mora početi provoditi unutar 3 godine.
    http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/NOVA-PRAVILA-Ocevima-minimalno-10-dana-dopusta-nakon-rodenja-djeteta-ali-to-nije-sve

vava
    14. Kolovoz 2019. 14:22

Vezano za anomality scan i 3/4 D, znaju biti kuponi na kupi me, ponudi dana itd sveukupno za 249,00 kn pa si pogledajte malo, inače je 500 kn..

Nasty
    14. Kolovoz 2019. 14:24

Jaivanpa

Nasty

Zna li netko koliko škole isplaćuju za rođenje prvog djeteta?

Neovisno koje je dijete isplaćuje se 1663,00 kn.znaci pri rođenju svakog dijeteta je toliko

Super, jeli to ovisi o osnivaču? Ili je to nevezano da li je osnivač grad ili županija? 

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 14:24

Mislim da mozes ti i gina trazit uputnicu za anomaly al kakvo ne stanje za dobit termin to ne znam. Mi smo isli privatno jer me moja gin zbog go narucila tek za mj i pol pa sam izmedju pregleda kod nje otisla na ovo privatni. Vili je u Ilici.

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 14:25

Nasty

Jaivanpa

Nasty

Zna li netko koliko škole isplaćuju za rođenje prvog djeteta?

Neovisno koje je dijete isplaćuje se 1663,00 kn.znaci pri rođenju svakog dijeteta je toliko

Super, jeli to ovisi o osnivaču? Ili je to nevezano da li je osnivač grad ili županija?

Ako radis u skoli skoli nema veze koje osnivac. To su tvoja materijalna pravaava koja isplaćuje mzo. Kod mene je praksa stare računovođe bila dostavit rodni list pa dobijes naknadu. A ja sam ju naslijedila pa cu i ja tako.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    14. Kolovoz 2019. 14:25

Pise da od 4.2020 drugih 6 mjeseci bude 5600kn

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 14:26

Ovo sto Vava pise za ponudu dana, ja gledala i ima 4D za 250kn al kod nekog dr.Djurica (ak sam dobro zapamtila) a o njemu sam citala svasta (ne dobroga na zalost) pa smo odlucili ipak dat malo vise al u provjerenoj klinici. Svakako odite negdje gdje je netko vec bio i ima dobre recenzije.

vava
    14. Kolovoz 2019. 14:26

Našla sam na ponudi dana npr. važeću ponudu:
    Ponuda uključuje:
    4D ultrazvuk i DVD snimku vaše bebe (filmić u boji u trajanju 20 - ak sekundi) uz uključen anomaly scan u Poliklinici Đurić
    [li]Video se može prebaciti i na vlastiti USB stick[/li]
    [li]Pregled traje 20 - 30 minuta[/li]
    [li]UZV se obavlja na kvalitetnom uređaju Samsung HS 50 koji je predstavljen u svijetu u 10 mj. 2016 godine (ima 3 sonde, za dojke, vaginalni i 4D UZV)[/li]
    [li]Uređaj ima novi softver i sondu za 4D[/li]
    [li]Idealno vrijeme za 3D / 4D uzv je od 20. do 24. tjedna trudnoće[/li]
    [li]Redovne cijene pogledajte na CJENIKU[/li]
    [li]Pregled obavlja mr. sc. dr. med. Predrag Đurić, specijalist za ginekologiju i porodiljstvo, a na linku pogledajte njegov životopis[/li]
    [li]Ultrazvuku može prisustvovati i pratnja[/li]
    [li]Rok iskoristivosti 27.9.2019.[/li]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.