Tonkica i Goga cestitam na dobrim vijestima. Bas mi je drago sto je sve kako treba biti. I cestitam na spolu :)
Seni neopisivo mi je zao zbog losih rezultata. Znam kako se osjecas i drago mi je vidjeti da u tebi ima optimizma. Znam da je tesko skupiti snage ali mozes ti to. Kada ces dobiti nalaze?
Ja se evo vratila sa svog pregleda. Isla sam sa takv grcem u zelucu. Ono sto se vidi na ultrazvuku je sve ok. Mozak simetrican, srce ima 4 komore, rascjepa nema. Znaci nekakvih za sada vidljivih anomalija nema. A mali zvrk ima ruku ispod glave i izlezava se. pa onda pocinje plesat i tako. Ajde bar nek on uziva kad vec mama panicari.
Jel netko za bucnicu!? 😬
Nije 🥦🥦🥦🥦 al ima i sira i buce pa ajd reci cemo da je to bas zdravo za nas, jel tako? 🤪
Sveki mi jos neki dan dala dve buce i ja se danas namrsila na nju mada mi je bas neki tezak dan, dole mi je takav pritisak uzasan, i sad mi je drago sto nisam jedina koja piski svakih 20min 🙈
Pijem dosta vode al neki put ispiskim hektolitar a neki put jedva par kapi....uzas. Opet sam sve nestrpljivija i jedva cekam pregled...jos samo 10 dana 🤬
Anna drago mi je da je na uzv sve super.. Kad će tebi biti gotovi nalazi amnio?
Nasty tek krajem mjeseca jer na amnio idem 19.8 i kaze da se rezultati cekaju 10-ak dana. Da je za down preliminarni bi bili za par dana al za trisomiju 16 se moraju cekati konacni rezultati. A idem tek 19.8 jer kod nas bas ne prakticiraju raditi amnio prije 16.tjedna
Ok Anna držimo fige i na nogama i na rukama da bude sve super! A uzv to potvrđuje..
Kateloansss pošto se javljaš ovdje vjerojatno si trudnica, dobrodošla
Cure, ja se nadam da vi ne nesjedate na ove fore za te kredite xd
Tonkica i Goga cestitam na dobrim vijestima. Bas mi je drago sto je sve kako treba biti. I cestitam na spolu :)
Seni neopisivo mi je zao zbog losih rezultata. Znam kako se osjecas i drago mi je vidjeti da u tebi ima optimizma. Znam da je tesko skupiti snage ali mozes ti to. Kada ces dobiti nalaze?
Ja se evo vratila sa svog pregleda. Isla sam sa takv grcem u zelucu. Ono sto se vidi na ultrazvuku je sve ok. Mozak simetrican, srce ima 4 komore, rascjepa nema. Znaci nekakvih za sada vidljivih anomalija nema. A mali zvrk ima ruku ispod glave i izlezava se. pa onda pocinje plesat i tako. Ajde bar nek on uziva kad vec mama panicari.
Drago mi je čuti da je sve okej na pregledu bilo
Ana drago mi je što je u.z pokazao sve uredno. Čekamo 19. Sa tobom .
Angie pošalji pite 🙊🥧🤩
I hvala svim curama na čestitkama🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji