ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    13. Kolovoz 2019. 15:16

E da, Franka nam je na proljetnim bebama 😉

• AnnA
    13. Kolovoz 2019. 15:24

Tonkica i Goga cestitam na dobrim vijestima. Bas mi je drago sto je sve kako treba biti. I cestitam na spolu :)
    Seni neopisivo mi je zao zbog losih rezultata. Znam kako se osjecas i drago mi je vidjeti da u tebi ima optimizma. Znam da je tesko skupiti snage ali mozes ti to. Kada ces dobiti nalaze?
    Ja se evo vratila sa svog pregleda. Isla sam sa takv grcem u zelucu. Ono sto se vidi na ultrazvuku je sve ok. Mozak simetrican, srce ima 4 komore, rascjepa nema. Znaci nekakvih za sada vidljivih anomalija nema. A mali zvrk ima ruku ispod glave i izlezava se. pa onda pocinje plesat i tako. Ajde bar nek on uziva kad vec mama panicari.

Angie1205
    13. Kolovoz 2019. 15:28

Jel netko za bucnicu!? 😬
    Nije 🥦🥦🥦🥦 al ima i sira i buce pa ajd reci cemo da je to bas zdravo za nas, jel tako? 🤪
    Sveki mi jos neki dan dala dve buce i ja se danas namrsila na nju mada mi je bas neki tezak dan, dole mi je takav pritisak uzasan, i sad mi je drago sto nisam jedina koja piski svakih 20min 🙈
    Pijem dosta vode al neki put ispiskim hektolitar a neki put jedva par kapi....uzas. Opet sam sve nestrpljivija i jedva cekam pregled...jos samo 10 dana 🤬

Nasty
    13. Kolovoz 2019. 15:29

Anna drago mi je da je na uzv sve super.. Kad će tebi biti gotovi nalazi amnio? 

• AnnA
    13. Kolovoz 2019. 15:38

Nasty tek krajem mjeseca jer na amnio idem 19.8 i kaze da se rezultati cekaju 10-ak dana. Da je za down preliminarni bi bili za par dana al za trisomiju 16 se moraju cekati konacni rezultati. A idem tek 19.8 jer kod nas bas ne prakticiraju raditi amnio prije 16.tjedna

ena10
    13. Kolovoz 2019. 15:43

Ana drago mi je da je UZV super. Držimo fige za dalje!! 🙈

Nasty
    13. Kolovoz 2019. 15:48

Ok Anna držimo fige i na nogama i na rukama da bude sve super! A uzv to potvrđuje.. 

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 15:57

Kateloansss pošto se javljaš ovdje vjerojatno si trudnica, dobrodošla
    Cure, ja se nadam da vi ne nesjedate na ove fore za te kredite xd

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 15:59

AnnA

Tonkica i Goga cestitam na dobrim vijestima. Bas mi je drago sto je sve kako treba biti. I cestitam na spolu :)
    Seni neopisivo mi je zao zbog losih rezultata. Znam kako se osjecas i drago mi je vidjeti da u tebi ima optimizma. Znam da je tesko skupiti snage ali mozes ti to. Kada ces dobiti nalaze?
    Ja se evo vratila sa svog pregleda. Isla sam sa takv grcem u zelucu. Ono sto se vidi na ultrazvuku je sve ok. Mozak simetrican, srce ima 4 komore, rascjepa nema. Znaci nekakvih za sada vidljivih anomalija nema. A mali zvrk ima ruku ispod glave i izlezava se. pa onda pocinje plesat i tako. Ajde bar nek on uziva kad vec mama panicari.

Drago mi je čuti da je sve okej na pregledu bilo

Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 16:01

Ana drago mi je što je u.z pokazao sve uredno. Čekamo 19. Sa tobom .
    Angie pošalji pite 🙊🥧🤩
    I  hvala svim curama na čestitkama🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.