ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 13:29

piba7

Goga jedno pitanje - kakav uzv su ti radili na hitnoj kad su ti rekli da ti je kratak cerviks? Abdominalni ili vag.?
    Meni su isto tako na hitnoj rekli strogo mirovanje, skraćeni cerviks, užasan nalaz…. tjedan dana sam bila u strahu dok mi se doktor nije vratio s godišnjeg i onda došla kod njega na pregled i sve je bilo u redu. Na hitnoj su mi cerviks izmjerili preko abdominalnog uzv, a cervikometrija se isključivo radi vaginalno. Bar su mi tako rekli.
    Cure, jel se koja narucivala na fetalnu tahokardiografiju? Poslala sam upit na rebro i srebrnjak, gdje još mogu vidjeti za termin? Jel znate koliko se termin čeka?

Piba7 prvo mi je abdominalni da vidi  bebicu pa sam presla na stolicu  radi vaginalnog, i tu  mi je to  vidio. Danas  sam doslovno vec  ocekivala  ko zna kakve vijesti kad eto na kraju koliko  toliko uredno i prilično dobre vijesti  u poredjenju  sa onim  u nedelju. Već sam posumljala da ima veze  sa cinom to skraćenje c. Pratim i to i ubrzo  imam još jednu  kolposkopiju pa cemo  vidjeti. Još cekam  rezultate  ovih  briseva  što su jučer uzeli. Nadam se da će i oni  biti ok. Za sad sam zadovoljna i vjerujem da će ostati sve uredu.
    Još jednoj mami cestitam dečkića i iscekujem vaše  preglede. 

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 13:29

piba7

Goga jedno pitanje - kakav uzv su ti radili na hitnoj kad su ti rekli da ti je kratak cerviks? Abdominalni ili vag.?
    Meni su isto tako na hitnoj rekli strogo mirovanje, skraćeni cerviks, užasan nalaz…. tjedan dana sam bila u strahu dok mi se doktor nije vratio s godišnjeg i onda došla kod njega na pregled i sve je bilo u redu. Na hitnoj su mi cerviks izmjerili preko abdominalnog uzv, a cervikometrija se isključivo radi vaginalno. Bar su mi tako rekli.
    Cure, jel se koja narucivala na fetalnu tahokardiografiju? Poslala sam upit na rebro i srebrnjak, gdje još mogu vidjeti za termin? Jel znate koliko se termin čeka?

Ja ću morati ići na fetalnu ehokardiografiju, rekli su mi da to ima samo na Rebru i na Srebrnjaku, prije koji dan je jedna curka napisala kako na Srebrnjaku ima termin tek krajem 9. mjeseca tako da ne znam jel ti to paše, ali ja ću svakako zvati na Rebro da vidim ima li prije termina jer bi mi prije pasalo zbog tjedana trudnoće.

MaRe
    13. Kolovoz 2019. 13:45

Točkica37

MaRe

Točkice može se veliki anomaly na uputnicu, meni piše gore 3D/4D :)
    Čestitke Goga i Tonkice nai:) te na uspješnim pregledima.
    Seni držim fige za četvrtak.

Jel to moram se vec sad naruciti obzirom da su cure rekla da je mj dana u naprijed zauzeto? I u koju bolnicu si isla?

Ja sam išla u Riječku bolnicu al nisam imala problema s terminom iako sam se već pripremila da ću ići u Medico ili di već da to obavim privatno. Ne moraš već sada...možeš doktoricu pitati na sljedećem pregledu.Eto meni je dala uputnicu s 18 tt da obavim to oko 20og tt. Pretpostavljam da si ti u ZG i da su tamo sad gužve zbog ljetnih godišnjih ali da će se to od 9og mjeseca rasčistiti. 

• piba7
    13. Kolovoz 2019. 13:47

iva4

Cimaja sam ti to pisala i sestra sa srebrnjaka mi se javila i rekla da nazalost svi su na godisnjima i kako sam vec sad u tjednima di se to treba ic radit da se sve lijepo vidi preporucila mi je polikliniku ABR tamo su ti najpovoljniji 550kn i dobis termin samo tako i jako je draga doktorica … ako financijski mozes preporuka je da odes tamo jer ti bas sve lijepo kaze objasni i ja sam bila pre zadovoljna

Mene je isto danas zvala sestra i rekla mi da je najranije termin 24.09., a zbog tjedana bi to svakako trebala što prije. Pričekati ću još odgovor s Rebra pa ako ne uspijemo tamo, otici cu privatno.

mrgud_zg
    13. Kolovoz 2019. 13:48

Angie1205

Mrgudpretpostavljam da ides u trudnicku amb na uzv, to ti je kad udjes odmah vrata lijevo. Pise msm ginekologija il tak nekaj. Javis se zeni na salteru i cekas da te zovu. Dosta brzo ide. Ja sam tamo isla samo na probir i stvarno sam bila zadovoljna vidjenim.

E super hvala ti puno! 
    Iva ako su ti ponudili takvu “vezu” ja nebi ni sekunde razmisljala 😉

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 13:52

iva4

Cimaja sam ti to pisala i sestra sa srebrnjaka mi se javila i rekla da nazalost svi su na godisnjima i kako sam vec sad u tjednima di se to treba ic radit da se sve lijepo vidi preporucila mi je polikliniku ABR tamo su ti najpovoljniji 550kn i dobis termin samo tako i jako je draga doktorica … ako financijski mozes preporuka je da odes tamo jer ti bas sve lijepo kaze objasni i ja sam bila pre zadovoljna

To tu u ZG-u negdje? Baš ću pogledati jer ovo sve što sam ja gledala je užasno skupo i previše mi je stvarno dati 700-800kn za taj UZV, ze te novce radije pričekam, ali 550kn fkt nije puno. Toliko mi dođe i 4D hehe Tenks Ivooo

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 13:53

Ako je to ovo u Bužanovoj, to mi je preko puta firme skoro haha, a pojma nisam imala za nju

mrgud_zg
    13. Kolovoz 2019. 14:00

Točkica37

MaRe

Točkice može se veliki anomaly na uputnicu, meni piše gore 3D/4D :)
    Čestitke Goga i Tonkice nai:) te na uspješnim pregledima.
    Seni držim fige za četvrtak.

Jel to moram se vec sad naruciti obzirom da su cure rekla da je mj dana u naprijed zauzeto? I u koju bolnicu si isla?

Meni je gin cijeli 8 na go zato sam dobila uputnicu za bolnicu. A i ovaj privatni gdje povremeno idem mi je isto u 8 na go pa mi je bilo blesavo ic u neku trecu polikliniku, kad mogu u bolnicu. Na uputnici pise - ginekoloska dijagnostika - grav hbd 20. Pricale smo da idem na godisnji i rekla je da je ok da se narucim u 22 tj. U petrovoj nije uopce bilo mjesta a na merkuru sam doslovno dobila termin u dan koji sam zeljela. Poslala sam mail zadnji tj u 7.mj prije nego sam isla na go

• Tonkica1
    13. Kolovoz 2019. 14:11

mrgud_zg

Tonkica1

Evo da se javim curke, sve je u redu, bebač je čak mrvicu veći, ali nema veze. Prijavljujem još jednog pišulinca!!!
    Sljedeće mi je anomaly scan. Htjela bih ići u Merkur jer smo mm i ja odlučili da ću ipak tamo roditi pa ako je netko bio može savjet oko naručivanja? Angiemožda?
    Mene isto mrvicu glava boli od ove nagle promjene vremena, ali nekako uz puno puno tekućine uspijem to trpiti.

Ne znam dal je tko vec odgovorio ali da mi ne promakne da odmah odg kad sam vidjela post. Ja idem na anomaly na merkur sljedeci tjedan. Prvo sam nazvala da vidim dal imaju slobodnih termina al imaju kolko hoces (u petrovoj nisu imali ni jedan termin cijeli 8 mj pa zato), i onda sam poslala mail sa skenim uputnice i zadnji nalaz na centralno narucivanje i doslovno napisala koji dan mi pase (a ako ne, da moze neki drugi dan oko tih dana) i odgovorili su mi isti dan i dobila termin tocno kad sam htjela.
    Znaci ovaj mail i ovo napises od podataka tocno sto traze:https://www.kb-merkur.hr/merkur-centralno-narucivanje

Joj puno ti hvala, olaksala si mi!

• Lala27
    13. Kolovoz 2019. 14:29

Divnih li vijesti 😄 Goga baš mi je drago zbog tebe, tih 15 dana će brzo proći, još si i mirnija tu kod njih nego da si kući, pa te nešto boli i odmah misliš šta li je, ovako si na sigurnom i samo jedi 😂 Čestitam na curici, definitivno je borbena na mamu 😊

Tonkica Čestitam na urednom pregledu i dečkiću, definitivno ne daju curkama da izjednače😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.