ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    13. Kolovoz 2019. 18:34

Dobrodošle VaVa  i Lucille  :) 
    Iva ja već neko vrijeme sjedim raširenih nogu i uspravnih leđa...drugačije ne mogu jer imam osjećaj da ga gnječim pa eto ko kauboj sam 

• Stelle123
    13. Kolovoz 2019. 18:36

Evo mene cekam izvanredni pregled, sluzavo smeckasti iscjedak. Za popipit😣😣😣

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    13. Kolovoz 2019. 18:38

Vava dobrodosla i cestitam 🥰
    Stelle ides odmah dr?? Javi sto ti je rekao? Vjerujem da nije nista obzirom da nema svjeze krvi al drzim palceve!! Sretnooo

• AnnA
    13. Kolovoz 2019. 18:38

Iva cestitam na ugovoru. Uvijek je lijepo procitati da ima tako postenih ljudi.
    Nove curke, dobrodosle.
    Ja ne znam jel to zbog vremena, mojih zivaca ili cega ali zadnjih par dana sam tako bljak. Glava boli po cijele dane, paracetamol ne pomaze. Sta god pojedem tesko mi padne na zeludac i sva se napusem. Bas neko lose razdoblje

vava
    13. Kolovoz 2019. 18:42

Hvala cure na dobrodošlici!

vava
    13. Kolovoz 2019. 18:47

Nadam se da neću izgubiti cijeli dan u Petrovoj. Neke ste čekale dosta, s neke ste brzo obavile i vađenje krvi i utz..

• Stelle123
    13. Kolovoz 2019. 18:47

Angie da cekam u cekaonici, pretpostavljam da su gljivice ili nesto takvo jer bas neki sluzavi grumencici ispadaju. Vise je zuto smeckasti iscjedak, al eto slijede praznici pa da ne moram na hitnu.

url=https://lilypie.com]

Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 18:51

Vava i Lucille  dobro nam došle  i zelim  vam uredne  trudnoce! Ne brinite za simptome i neredan stan, sve smo imale slične  epizode... ❣
    Iva cestitam!🤩🥰
    Stelle javi  se obavezno, držim  ti fige  i vjerujem  da je sve ok. 🙏

Lavica27
    13. Kolovoz 2019. 18:52

Iva svaka čast šefici! Realno njoj ni iz džepa ni u džep al lijepa gesta. 
    Anna drago mi je da je uredan pregled,imam dobar feeling za tebe od pocetka😘
    Dobrodošle nove cure! Pratimo se svi u psihozi ovdje😂😂 vava ja sam ti kombinirani obavila za pola sata sve skupa

Stella jebemu,nadam se da je neka glupost javi se čim možeš!

Mene prestala boliti glava ujutro nakon lupocet (hvala thinkpink😘) Al me sad opet počela ko za vraga🙄🙄

• Lala27
    13. Kolovoz 2019. 18:53

Imamo još novih cura 😊 lucille9 i vava dobro nam došle, dodaću vas na našu bogatu listu 😄

Stelle Ima li kraja našim mukama, uvijek neka briga 😦 Javi nam se, vjerujem da je sve u redu, a ako su gljivice riješe se one, neka je samo bebać super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.