ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    13. Kolovoz 2019. 16:02

C1M4, to sto je ta "osoba" napisala nema apsolutno nikakve veze sa trudnocom, vjerojatno je neki virus/spam u pitanju, kao sto vec vidjate hrpetinu takvih koji iskacu na forumu. Cudim se kako moderatori to vec ne rijese jednom za svagda.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Red Fox
    13. Kolovoz 2019. 16:06

Bok svima, nisam do kraja sve procitala, pisem sad da ne zaboravim kaj trebam napisati.
    Gogga jako mi je drago zbog tebe i cestitam na curici 💖
    Piba ja sam prosli tjedan zvala srebrnjak, dobila sam termin krajem 9.mjeseca. za rebro ne znam jer su mi sa svetog duha dali uputnicu bas za srebrnjak.
    Idem dalje citati 😂

Red Fox
    13. Kolovoz 2019. 16:10

Meni nisu rekli nista da je to prekasno za fetalnu ehokardiografiju 🤷🏼‍♀️ frendica je isto isla tek u 7.mjesecu trudnoce tak da se raspitajte kad je "prekasno". Meni su cak u bolnici rekli sto kasnije idem da se bolje vidi. Mene su npr.narucili kad cu biti 25 tjedana.

Angie1205
    13. Kolovoz 2019. 16:12

Gogaa ma tebi posaljem cijelu protvu ako treba 🥰
    Kaj se tice ovih budalastina to su nekakve reklame valjda a mislim da nasi moderatori bas i ne mare previse za ovaj forum jer nit su popravili situaciju sa slikama nit kontroliraju tko sto piskara...na zalost! 
    Nisam mogla docekat i pojela komad tople bucnice, ak pocnem 🤮 stvarno sam glupa 🙈

samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 16:16

Anna bas mi je drago da ti je dobro proso uzv! 
    Angie meni isto mm danas donio buču od kolegice s posla, al prvo trosim tikvice pa cu bucu samo naribanu u skrinju spremit. Al jedva cekam bucnicu! 

Angie1205
    13. Kolovoz 2019. 16:22

Meni ostala jos jedna i mislila sam i nju naribat pa u led al nemam snage. Malac danas udara tako nisko da mi se cuca trese 🙈

Simbalija
    13. Kolovoz 2019. 16:24

Ja neke dane stalno imam osjećaj da mi se piški, a neke uopće ne moram pa vjerujem da je sve do toga kako se bebolina namjesti. Meni je glavica nisko isto, ali vjerojatno ima još dosta mjesta za pomjeranje.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    13. Kolovoz 2019. 16:25

Mare cek ti si isla na 3d/4d na kbc rijeka? Gore di je rodiliste ili? 
    Anna drzim fige da sve bude u redu i da mali zvrk se nastavi normalno razvijat i rasti i zdravu bebicu.
    Gogaa drago mi je da je sve bolje nego je bilo neki dan. I cestitam na curki.
    I cek sad sam zaboravila na deckicu i urednom pregledu neko je bio. Ispricavam se al mozak mi vec spava. Kako god najvaznije da su pregledi dobri. 

Aristea
    13. Kolovoz 2019. 16:28

AnnA

Tonkica i Goga cestitam na dobrim vijestima. Bas mi je drago sto je sve kako treba biti. I cestitam na spolu :)
    Seni neopisivo mi je zao zbog losih rezultata. Znam kako se osjecas i drago mi je vidjeti da u tebi ima optimizma. Znam da je tesko skupiti snage ali mozes ti to. Kada ces dobiti nalaze?
    Ja se evo vratila sa svog pregleda. Isla sam sa takv grcem u zelucu. Ono sto se vidi na ultrazvuku je sve ok. Mozak simetrican, srce ima 4 komore, rascjepa nema. Znaci nekakvih za sada vidljivih anomalija nema. A mali zvrk ima ruku ispod glave i izlezava se. pa onda pocinje plesat i tako. Ajde bar nek on uziva kad vec mama panicari.

Držim ti fige da dalje prođe sve super kao i ultrazvuk! 🙂

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• thinkpink1
    13. Kolovoz 2019. 16:29

Anna super je UZV, a takav ce biti i nalaz!🤗🥰❤😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.