ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    13. Kolovoz 2019. 14:35

Točkica37

Simbalijau kojoj bolnici? Prije si za to isao privatno ovo su mi super vijesti. I cestitam

Ja sam iz Rijeke, tako da u riječku polikliniku 🙂

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 14:54

Cure  jel ga se desi  da se nakon odlaska na toalet  ne ispraznite  dovoljno i onda kad se vratite  da sjednete  da vam pobjegne  malo urina? Ili pri kihanju, nekom naglom pokretu?  

ena10
    13. Kolovoz 2019. 14:57

Gogaa_V

Cure jel ga se desi da se nakon odlaska na toalet ne ispraznite dovoljno i onda kad se vratite da sjednete da vam pobjegne malo urina? Ili pri kihanju, nekom naglom pokretu?

Zadnje vrijeme, gotovo stalno 🤣
    Ili me odmah za par min tjera nazad na wc, i onda pustim 3 kapi...

• piba7
    13. Kolovoz 2019. 15:00

ena10

Gogaa_V

Cure jel ga se desi da se nakon odlaska na toalet ne ispraznite dovoljno i onda kad se vratite da sjednete da vam pobjegne malo urina? Ili pri kihanju, nekom naglom pokretu?

Ili me odmah za par min tjera nazad na wc, i onda pustim 3 kapi…

I meni je stalno tako i to me izluduje, jer stalno mislim da nešto ne valja, da imam neku bakteriju ili nesto. Već sam 4x radila UK i uvijek je sterilna.

ena10
    13. Kolovoz 2019. 15:01

Gogaa_V

Ili me odmah za par min tjera nazad na wc, i onda pustim 3 kapi...

ena10
    13. Kolovoz 2019. 15:05

Ne znam zašto mi je dva puta poslao poruku, ali ok..
    Ja ću sada krajem mj ponavljati Urinokulturu, ali da se ne ureknem, nemam poteškoća nikakvih dolje, osim tog pisanja..
    Ali to prepisujem tome što stvarno pijem jako jako puno tekućine po danu, i beba tulumari očito, pa me tjera češće 🙈🙈

Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 15:07

Meni su jutros provjerili  količinu plodne vode, uredu je. Ali meni cesto zna pobjeći urina, a kako pijem  3 l vode dnevno niti ima boje niti mirisa i stalno  umislim da je plodna voda. Saznala sam jutros i za gljivice pa mislim možda je od njih, a i nisko nosim  pa od tud i pritisak materice na mjehur moguce. 

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 15:08

Gogaa_V

Meni se od jučer dešava da idem često na wc i svaki puta idu slapovi iz mene, a stvarno ne unosim toliko puno tekućine, jel znaš jel to možda zbog mg-a? ne želim brinuti bezveze, ali ne znam da je okej gubiti toliko tekućine koju zapravo i ne popiješ

Nasty
    13. Kolovoz 2019. 15:12

Tonkica čestitam na pišulincu!
    Goga čestitam na curici! Drago mi je da kod tebe ide sve na bolje.
    Juno žao mi je zbog tlaka i šećera, nadam se da će ti se sve brzo izregulirati. Znam da zvuči bezveze, ali nastoj se ne nervirati jer ti možda od toga tlak skače. I drž se mišljenja jednog doktora, tu bezobraznu doktoricu izignoriraj jer zbilja nema takta. 
    Seni žao mi je zbog nalaza. Nadam se da će u četvrtak bit sve dobro i da ćeš slavit.
    Cim sretno s nalazima niftiya. 
    Iviki i cure čestitam na urednim pregledima. 

Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 15:13

C1M4

Gogaa_V

Meni se od jučer dešava da idem često na wc i svaki puta idu slapovi iz mene, a stvarno ne unosim toliko puno tekućine, jel znaš jel to možda zbog mg-a?ne želim brinuti bezveze, ali ne znam da je okej gubiti toliko tekućine koju zapravo i ne popiješ

Sigurn  pritisak na mjehur dok se sve ne ispomjera i beba  ne napravi  mjesta. Da je nesto  drugo  morale  bu imati  bolove jake ili nešto predspostavljam. A kod nas je ok. Iskustvo  od Tinchi mi me da mira cesto  to vrtim  po glavi iako nemam razloga ali bubica  u uhu... a i ne znam još zbog  čega  joj je bilo  i simptome zbog  kojih  je otisla  na hitnu  osim  curenja plodne što je mislila da je iscjedak. 
    Ne zamaram se puno s tim, ali ponekad ovako preispitujem to i stalno trazim  neke nove  info oko toga. Budem  pitala  ujutro na viziti  malo više  oko ovoga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.