ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    13. Kolovoz 2019. 17:47

Lijep pozdrav curke, žene, kraljice!!!

Čitam forum par dana, velika ste potpora, pa evo još jedne 'psihotične' trudnice..

Ukratko o meni..
    38god., ima curku 7god. staru, sada sam trudna 24+3, trudnoća iz IVFa.
    Osjećam se u biti dobro, povremno osjetim rezanje u preponama, pa nastojim dosta mirovati. Dosta sam nervozna, stan mi je tako prljav...budući da hiberniram imam osjećaj da vidim kako se prašina taloži svugdje.
    Muku mučim s Ureaplazmom, inače brisve radim redovito- uvijek neg. a evo sad u trudnoći zadnja dva nalaza pozitivni pa sam u velikom strahu.
    Prije 3tj. počeli su bolovi u slabinskom dijelu kralješnice pa pazim kako se ustajem. Isto nesanica unazad mjesec dana.
    Redovan pregled imam idući tjedan, termin mi je 30.11.
    Od pretraga sam radila Nifty u 11tt, sve ok, čekamo curku. Nisam se odlučila na amniocentezu radi IVFa, pa sam nalaz niftya kombinirala s ranim i kasnim anomaly scanom (doc.Kos, poliklinika Ginekos) gdje sam obavila i briseve budući da moj primarni ginić radi briseve u 35tt.
    Curke, iskrene čestitke na pišuljama i pišulincima! Neka nam preostala trudnoća prođe svima u najboljem redu!

Aristea
    13. Kolovoz 2019. 17:49

iva4

Zvala me moja šefika sada kaze da ugovor izlazi pa sta ce bit kao dalje, reko nemam poima na vama je🤣🤣 tako da sam dobila ugovor sve do 30.11.2020🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Čestitam!!!! 🎉🎉🎉🎉

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    13. Kolovoz 2019. 17:50

Lucille dobro nam dosla! 
    Sve smo ovdje nekim danima nervozne i u svim mogucim simptomima al jos uvijek uspjesno utjesimo i posavjetujemo jedna drugu! Sretno!!

Aristea
    13. Kolovoz 2019. 17:53

lucille9

Lijep pozdrav curke, žene, kraljice!!!

Čitam forum par dana, velika ste potpora, pa evo još jedne 'psihotične' trudnice..

Ukratko o meni..
    38god., ima curku 7god. staru, sada sam trudna 24+3, trudnoća iz IVFa.
    Osjećam se u biti dobro, povremno osjetim rezanje u preponama, pa nastojim dosta mirovati. Dosta sam nervozna, stan mi je tako prljav…budući da hiberniram imam osjećaj da vidim kako se prašina taloži svugdje.
    Muku mučim s Ureaplazmom, inače brisve radim redovito- uvijek neg. a evo sad u trudnoći zadnja dva nalaza pozitivni pa sam u velikom strahu.
    Prije 3tj. počeli su bolovi u slabinskom dijelu kralješnice pa pazim kako se ustajem. Isto nesanica unazad mjesec dana.
    Redovan pregled imam idući tjedan, termin mi je 30.11.
    Od pretraga sam radila Nifty u 11tt, sve ok, čekamo curku. Nisam se odlučila na amniocentezu radi IVFa, pa sam nalaz niftya kombinirala s ranim i kasnim anomaly scanom (doc.Kos, poliklinika Ginekos) gdje sam obavila i briseve budući da moj primarni ginić radi briseve u 35tt.
    Curke, iskrene čestitke na pišuljama i pišulincima! Neka nam preostala trudnoća prođe svima u najboljem redu!

Dobro nam došla! Želim ti urednu trudnoću :) ♥️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• thinkpink1
    13. Kolovoz 2019. 17:59

Lucille welcome!😃😉🤗

Red Fox
    13. Kolovoz 2019. 18:15

Dobrodosle nove cure 😊
    Angie zaboravila sam prokomentirari neki dan 😂 jesi vidjela da i Pernar ima isti ukus kao i mi sto se tice imena? 😂

Angie1205

Jedno inteligentno pitanje 🤪
    Jel jos nekog “zulja” trbuh kad sjedi? 
    Inace ne sjedim/stojim ono bas full uspravno, izgleda sa cu morat pocet. Najlakse mi klopu stavit na tacnu pa na mali stolic u boravku i tak se prignem i jedem al zadnjih par dana me trbuh smeta i tisce me, ionak su mi cicke i trbuh spojeni al ovo me bas smeta 🙈

Angie1205

Redfox jesam 🙄
    Reci cemo da je inteligentan kak i mi pa zato. 😂😂

Nasty
    13. Kolovoz 2019. 18:16

Lucielle dobro nam došla i čestitam na curici!
    Iva nek ti je produžila, normalna žena..drago mi je da ih ima.. 

vava
    13. Kolovoz 2019. 18:23

Pozdrav. Nova sam ovdje i više manje pokušavala sam pratiti grupu i čitati sve što pišete. Mnogo sam saznala o čemu nisam imala ni pojma! Naime, starija sam trudnica, prevalila sam četrdesetu i čekam svoju prvu bebu! Neočekivano i neplanirano, ali lijepo iznenađenje budući da sam mislila da neću nikad postati mama. Nadam se da će proći sve kako treba, u petak idem na rani kombinirani probir. Ugl, ginekolog mi savjetuje i amniocintezu zbog godina. Nekako to ne želim i osim što mislim da je rizično, prekasno se radi pa ne znam što bi da je rezultat loš...pratim vas i dalje i javim se u petak! Ps termin mi je oko 5.3.!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.