Lijep pozdrav curke, žene, kraljice!!!
Čitam forum par dana, velika ste potpora, pa evo još jedne 'psihotične' trudnice..
Ukratko o meni..
38god., ima curku 7god. staru, sada sam trudna 24+3, trudnoća iz IVFa.
Osjećam se u biti dobro, povremno osjetim rezanje u preponama, pa nastojim dosta mirovati. Dosta sam nervozna, stan mi je tako prljav...budući da hiberniram imam osjećaj da vidim kako se prašina taloži svugdje.
Muku mučim s Ureaplazmom, inače brisve radim redovito- uvijek neg. a evo sad u trudnoći zadnja dva nalaza pozitivni pa sam u velikom strahu.
Prije 3tj. počeli su bolovi u slabinskom dijelu kralješnice pa pazim kako se ustajem. Isto nesanica unazad mjesec dana.
Redovan pregled imam idući tjedan, termin mi je 30.11.
Od pretraga sam radila Nifty u 11tt, sve ok, čekamo curku. Nisam se odlučila na amniocentezu radi IVFa, pa sam nalaz niftya kombinirala s ranim i kasnim anomaly scanom (doc.Kos, poliklinika Ginekos) gdje sam obavila i briseve budući da moj primarni ginić radi briseve u 35tt.
Curke, iskrene čestitke na pišuljama i pišulincima! Neka nam preostala trudnoća prođe svima u najboljem redu!
Zvala me moja šefika sada kaze da ugovor izlazi pa sta ce bit kao dalje, reko nemam poima na vama je🤣🤣 tako da sam dobila ugovor sve do 30.11.2020🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Čestitam!!!! 🎉🎉🎉🎉
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lucille dobro nam dosla!
Sve smo ovdje nekim danima nervozne i u svim mogucim simptomima al jos uvijek uspjesno utjesimo i posavjetujemo jedna drugu! Sretno!!
Lijep pozdrav curke, žene, kraljice!!!
Čitam forum par dana, velika ste potpora, pa evo još jedne 'psihotične' trudnice..
Ukratko o meni..
38god., ima curku 7god. staru, sada sam trudna 24+3, trudnoća iz IVFa.
Osjećam se u biti dobro, povremno osjetim rezanje u preponama, pa nastojim dosta mirovati. Dosta sam nervozna, stan mi je tako prljav…budući da hiberniram imam osjećaj da vidim kako se prašina taloži svugdje.
Muku mučim s Ureaplazmom, inače brisve radim redovito- uvijek neg. a evo sad u trudnoći zadnja dva nalaza pozitivni pa sam u velikom strahu.
Prije 3tj. počeli su bolovi u slabinskom dijelu kralješnice pa pazim kako se ustajem. Isto nesanica unazad mjesec dana.
Redovan pregled imam idući tjedan, termin mi je 30.11.
Od pretraga sam radila Nifty u 11tt, sve ok, čekamo curku. Nisam se odlučila na amniocentezu radi IVFa, pa sam nalaz niftya kombinirala s ranim i kasnim anomaly scanom (doc.Kos, poliklinika Ginekos) gdje sam obavila i briseve budući da moj primarni ginić radi briseve u 35tt.
Curke, iskrene čestitke na pišuljama i pišulincima! Neka nam preostala trudnoća prođe svima u najboljem redu!
Dobro nam došla! Želim ti urednu trudnoću :) ♥️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Dobrodosle nove cure 😊
Angie zaboravila sam prokomentirari neki dan 😂 jesi vidjela da i Pernar ima isti ukus kao i mi sto se tice imena? 😂
Jedno inteligentno pitanje 🤪
Jel jos nekog “zulja” trbuh kad sjedi?
Inace ne sjedim/stojim ono bas full uspravno, izgleda sa cu morat pocet. Najlakse mi klopu stavit na tacnu pa na mali stolic u boravku i tak se prignem i jedem al zadnjih par dana me trbuh smeta i tisce me, ionak su mi cicke i trbuh spojeni al ovo me bas smeta 🙈
Lucielle dobro nam došla i čestitam na curici!
Iva nek ti je produžila, normalna žena..drago mi je da ih ima..
Pozdrav. Nova sam ovdje i više manje pokušavala sam pratiti grupu i čitati sve što pišete. Mnogo sam saznala o čemu nisam imala ni pojma! Naime, starija sam trudnica, prevalila sam četrdesetu i čekam svoju prvu bebu! Neočekivano i neplanirano, ali lijepo iznenađenje budući da sam mislila da neću nikad postati mama. Nadam se da će proći sve kako treba, u petak idem na rani kombinirani probir. Ugl, ginekolog mi savjetuje i amniocintezu zbog godina. Nekako to ne želim i osim što mislim da je rizično, prekasno se radi pa ne znam što bi da je rezultat loš...pratim vas i dalje i javim se u petak! Ps termin mi je oko 5.3.!
Sortiraj odgovore
Najstariji