Seni takodjer se nadam da je statistika pogresna. Samo hrabro i bez puno stresa! Uz tebe smo ❤
Tonkica cestitke na urednom pregledu i !!
Goga to zvuci jaaako dobro!!!Pravo dobra vijest! Vjerujem da si mirnija sad. I cestitke takodjer na !
Mrgud pretpostavljam da ides u trudnicku amb na uzv, to ti je kad udjes odmah vrata lijevo. Pise msm ginekologija il tak nekaj. Javis se zeni na salteru i cekas da te zovu. Dosta brzo ide. Ja sam tamo isla samo na probir i stvarno sam bila zadovoljna vidjenim.
Seni puno snage ti šaljemo da to prebrodiš, i nadamo se najboljem u četvrtak! Svi smo uz tebe! 🤞🏻🙏💞
Tonkica- čestitke na malom deckicu, i na urednom pregledu! 😁😁🥰👶
Goga jeeeeej !!!! Jako jako mi je drago, ovo su odlične vijesti! I čestitke na princezici🤩🎀
I dalje očekujemo dobre vijesti!! 🤩🤞🏻👶
Goga ti si se za prvi dio trudnoce stvarno naslusala previse bombasticnih vijesti, ali ova je definitivno najljepsa i nadam se da je tu kraj losim, a nastavak samo dobrih vijesti do kraja trudnoce!
Bas mi je drago, sad se malo opusti😍
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Goga cestitke na pisulji,uzivaj sad malo mirnija u svojoj curki...
Tonkica cestitke na pisonji...
Eto puno lijepih vijesti...Seni ti ces nas isto obradovati sa lijepim vijestima u cetvrtak,puno pozitivne vibre saljem...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Goga jedno pitanje - kakav uzv su ti radili na hitnoj kad su ti rekli da ti je kratak cerviks? Abdominalni ili vag.?
Meni su isto tako na hitnoj rekli strogo mirovanje, skraćeni cerviks, užasan nalaz.... tjedan dana sam bila u strahu dok mi se doktor nije vratio s godišnjeg i onda došla kod njega na pregled i sve je bilo u redu. Na hitnoj su mi cerviks izmjerili preko abdominalnog uzv, a cervikometrija se isključivo radi vaginalno. Bar su mi tako rekli.
Cure, jel se koja narucivala na fetalnu tahokardiografiju? Poslala sam upit na rebro i srebrnjak, gdje još mogu vidjeti za termin? Jel znate koliko se termin čeka?
Evo i menee
Cestitam na otkrivenim deckima i curkama. Nasa ce se beba valjda do kraja skrivat 😅
I drago mi je za sve dobre nalaze, a cure sa losim nadam se stvarno da ce sve bit super. I ja saljem podrsku i samo hrabro, bez puno nerviranja💞
Točkice može se veliki anomaly na uputnicu, meni piše gore 3D/4D :)
Čestitke Goga i Tonkice na i
:) te na uspješnim pregledima.
Seni držim fige za četvrtak.
Točkice može se veliki anomaly na uputnicu, meni piše gore 3D/4D :)
Čestitke Goga i Tonkice nai
:) te na uspješnim pregledima.
Seni držim fige za četvrtak.
Jel to moram se vec sad naruciti obzirom da su cure rekla da je mj dana u naprijed zauzeto? I u koju bolnicu si isla?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Seni1985 nadam se da je u pitanju samo statistika i nista vise. držim ti fige za dobre rezultate! ♥️
Tonkica1 cestitam na dečkiću, neka je ziv i zdrav
Goga cestitam na djevojčici,neka je ziva i zdrava! ujedno mi je drago što je pregled dobro protekao :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji