Cestitke curama danas sa pregleda na otkrivanju spola i zdravih bebica. Takodjer ostale koje ste preplasene zbog nalaza, nije to nista 100%, ima jos nade da bude sve ok i u savrsenom redu!!!
I mi doma imamo neku veliku bucu, nikako da je se uhvatimo.. a bas mi se jede neka bucnica ili guzvara.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta onda ribez u ruke i ajmooo 😉
Iva cestitam! Drago mi je da jos ima normalnih ljudi/sefova!
Vecini nas su bebice jos uvijek nisko, podizu se tamo negdje izmedju 22.i 25.tjedna...sto se iskreno nadam da i bude tako jer ovo je osjecaj da mi se zavrti kad zvekne dole skroz 😬
C1M4, to sto je ta "osoba" napisala nema apsolutno nikakve veze sa trudnocom, vjerojatno je neki virus/spam u pitanju, kao sto vec vidjate hrpetinu takvih koji iskacu na forumu. Cudim se kako moderatori to vec ne rijese jednom za svagda.
To je bio sarkazam😅😜 ali smijesno mi je bilo vidjeti to onak tu na ovoj temi😂
Grizli idem 28.08. Da,gore na Polikliniku.Na narudzbenici i uputnici mi pise Transabdominalni 3D/4D anomaly scan...tak da pretpostavljam da ce biti u 3D...znat cu kad to obavim. Mislim da nam Sofi09 ima prije termin pa cemo znati ranije.
Pridružujem se klubu popodnevnih spavaća 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ samo meni to ne utječe na spavanje noću 🙈
Čestitam svima na urednim nalazila, curicama i dečkima neka se sve dobro nastavi i dalje 🤞🏻🙏🏻
Iva čestitam na produženju ugovora 👏🏻 baš lijepo da i dalje ima takvih šefova 😊😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Iva, cestitam, super vijest!
Čestitam svima na urednim nalazila, curicama i dečkima
Mare ja idem 22.8 pa javim sve😁
Meni je danas bas tezak dan, od jutros me glava boli, probala sam sve alternative i otspavala malo ali nista ne pomaze pa sam sada popila tabletu pa je vec malo bolje...Jedva cekam to zahladjenje koje nam je najavila nasa Vakula😀
Sretno cure koje imate sutra preglede!!
Sortiraj odgovore
Najstariji