Goga bravoooo, super vijesti i cestitke na curetku ❤️❤️❤️ Samo hrabro i pozitivno dalje 🙏💪💪💪
Seni drzi se i nastoj ostat smirena i pozitivna, kao sto su i cure rekle to je tek statistika, samo hrabro i svi smo uz tebe 🙏❤️💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Evo da se javim curke, sve je u redu, bebač je čak mrvicu veći, ali nema veze. Prijavljujem još jednog pišulinca!!!
Sljedeće mi je anomaly scan. Htjela bih ići u Merkur jer smo mm i ja odlučili da ću ipak tamo roditi pa ako je netko bio može savjet oko naručivanja? Angiemožda?
Mene isto mrvicu glava boli od ove nagle promjene vremena, ali nekako uz puno puno tekućine uspijem to trpiti.
Ne znam dal je tko vec odgovorio ali da mi ne promakne da odmah odg kad sam vidjela post. Ja idem na anomaly na merkur sljedeci tjedan. Prvo sam nazvala da vidim dal imaju slobodnih termina al imaju kolko hoces (u petrovoj nisu imali ni jedan termin cijeli 8 mj pa zato), i onda sam poslala mail sa skenim uputnice i zadnji nalaz na centralno narucivanje i doslovno napisala koji dan mi pase (a ako ne, da moze neki drugi dan oko tih dana) i odgovorili su mi isti dan i dobila termin tocno kad sam htjela.
Znaci ovaj mail i ovo napises od podataka tocno sto traze: https://www.kb-merkur.hr/merkur-centralno-narucivanje
Cek znaci i na onaj celiki anomaly se moze na uputnicu? Na 3d il kak se vec zove?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Goga cestitke na curi 🤗🥰
I hvala Bogu na dobrim rezultatima.
Cuvaj se i svoju curku 😊
Mrgud i ti ces rodit na Merkuru?? Sve tri smo tu negdje sa terminima, budemo bile trio urlikuse sa foruma 😂😂
A sad sam procitala ostali. Goga suuuper vijesti. Ti si prava zena zmaj 🎉🎉💪💪 a i tvoja curica isto 🎉🎉🎉
Seni, drz se. Svi ti saljemo pozitivne vibre. Nadam se da je to samo statistika i da ce sljedeci nalaz pokazivat da je sve ok 🤞
Mene ovo mije malo čudo cijelo jutro tak škakljuca po trbuhu da ću se upišat!! Svako malo prasnem u smijeh jer sam extra škakljiva, a samo smo ja i kolega jedan u uredu danas. Izgleda mi ko da mi traži egzorcista na netu..
Curke čestitke na super pregledima! I na curici i dečkiću !
Seni kao što su cure rekle, statistika je samo statistika, uvijek ima nade da je pogrešna i da će sve biti ok. Držim fige za četvrtak!
Bila sam jučer na velikom anomalyju, njega sam zaboravila prijaviti jer nije kod moje ginekologinje nego na uputnicu u bolnicu. Sve je odlično, radio mi je i 4d i pokazivao što beba radi uživo. Cijelo vrijeme je skrivala lice rukicama pa sam ja ustvrdila da spava. A navečer potpuno iznenađenje počela je lupkati i osjeti se na koži, baš me obradovala
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija u kojoj bolnici? Prije si za to isao privatno ovo su mi super vijesti. I cestitam
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mrgud i ti ces rodit na Merkuru?? Sve tri smo tu negdje sa terminima, budemo bile trio urlikuse sa foruma 😂😂
Ja jos nisam odlucila 🙈 imam neku vezu u petrovoj. Zato sam i htjela na anomaly tamo i sokirala se kad su mi krajem 7 mj rekli da nemaju ni jedan termin u 8 mj 🙄
A merkur mi je najblizi. Zivim na istoku zagreba i onda nekak prirodno gravitiram na merkur
Daj mi pliz reci di je ta ginekologija gore? Nisam nikad bila.. pise na potvrdi narudzbe - ginekologija uzv
Sortiraj odgovore
Najstariji