Hvala cure na podrsci, nedamo se mi tako lako.
C1M4 srusit cemo mi tu statistiku.
Grizli, nitko u rodbini s krom. oboljenjima, BMI normal, secer uredan, pusenje, droge, alkohol - nista,...sve skoro kao iz knjige :-) ...al eto, izgleda da nema garancije koliko god se trudio raditi sve kako treba.
Tonkica čestitam na deckicu i urednom pregledu
Goga super vijesti cestitke na curki
Tonkica i Goga čestitam na urednim i zadovoljavajućim pregledima, i na dečkiću i curki!!!❤❤
Cestitam curama na deckicu i curkici 😊
Goga znala sam da ces kao i do sada sve lavovski odraditi i da ce sve bit super!! 😘
Seni jako mi je zao radi rezultata al to je samo statistika, rasturit ces ti amnio i sve bude ok 🥰
Cima ja iscekujem te tvoje rezultate ko da su moji 🙈
Tonkica ja cu rodit na Merkuru al za narucivanje ti nemam pojma jer sam tam isla samo na probir i to narucena prek veze 😬 a na anomaly sam isla privatno kod Vilija. Najbolje da nazoves pa pitas, stvarno su ljubazni i meni je dole na vadjenju krvi rekla joooj pa kaj ste gnjavili tetu Ivanku (moju vezu) pa ne bi vas trudnu poslali doma 😂
Tak da stvarno imaju obzira i TA i na ostalim odjelima di te salju.
Seni naravno, samo pozitivno draga moja kako god bilo, sve se to događa s razlogom
Angie kao i kad ja tebe čekam s pregleda hahah, ali da, drago mi je što tako suosjećaš sa mnom i naravno, sve druge cure stvarno ste najbolje online prijateljice i podrška koju možeš samo zamisliti i definitivno da se ne izjadam tu vama i da me vi ne ohrabrite, poludila bi odavno sa ovim svim
Goga čestitke na curici!!! 🥰
Seni žao mi je radi statistike, ali to je samo statistika... vjerujem da će ti na amnio pokazati da je sve ok 💕
Hvala cure puno 🥰🥰
Prtitisak mi je ok, šećer normalan, jedino imam gljivice i samo canesten kremu sam dobila za to i malo sam anemicna isto sam dobila i za to terpiju. Ali ništa je to obzirom da je beba ok i cervix koliko toliko ok, sve ću pregurati. Pratim vas iz bolnice narednih 15 dana izdrzat cu bar im je hrana extra 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji