ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    13. Kolovoz 2019. 11:36

Goga prekarsne vijesti! 

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 11:36

Sutra onda saljemo vibrice pozitivne

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 11:38

Hvalaaa❤❤❤ nadam se i molim bogu za najbolje🤞🏻

• Seni1985
    13. Kolovoz 2019. 11:38

Hvala cure na podrsci, nedamo se mi tako lako.
    C1M4 srusit cemo mi tu statistiku.
    Grizli, nitko u rodbini s krom. oboljenjima, BMI normal, secer uredan, pusenje, droge, alkohol - nista,...sve skoro kao iz knjige :-) ...al eto, izgleda da nema garancije koliko god se trudio raditi sve kako treba.

samojed
    13. Kolovoz 2019. 11:40

Tonkica čestitam na deckicu i urednom pregledu
    Goga super vijesti cestitke na curki

• thinkpink1
    13. Kolovoz 2019. 11:41

Tonkica i Goga čestitam na urednim i zadovoljavajućim pregledima, i na dečkiću i curki!!!❤❤

Angie1205
    13. Kolovoz 2019. 11:50

Cestitam curama na deckicu i curkici 😊
    Goga znala sam da ces kao i do sada sve lavovski odraditi i da ce sve bit super!! 😘
    Seni jako mi je zao radi rezultata al to je samo statistika, rasturit ces ti amnio i sve bude ok 🥰
    Cima ja iscekujem te tvoje rezultate ko da su moji 🙈
    Tonkica ja cu rodit na Merkuru al za narucivanje ti nemam pojma jer sam tam isla samo na probir i to narucena prek veze 😬 a na anomaly sam isla privatno kod Vilija. Najbolje da nazoves pa pitas, stvarno su ljubazni i meni je dole na vadjenju krvi rekla joooj pa kaj ste gnjavili tetu Ivanku (moju vezu) pa ne bi vas trudnu poslali doma 😂
    Tak da stvarno imaju obzira i TA i na ostalim odjelima di te salju.

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 12:00

Seni naravno, samo pozitivno draga moja kako god bilo, sve se to događa s razlogom
    Angie kao i kad ja tebe čekam s pregleda hahah, ali da, drago mi je što tako suosjećaš sa mnom i naravno, sve druge cure stvarno ste najbolje online prijateljice i podrška koju možeš samo zamisliti i definitivno da se ne izjadam tu vama i da me vi ne ohrabrite, poludila bi odavno sa ovim svim

Nova19
    13. Kolovoz 2019. 12:02

Goga čestitke na curici!!! 🥰
    Seni žao mi je radi statistike, ali to je samo statistika... vjerujem da će ti na amnio pokazati da je sve ok 💕

Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 12:13

Hvala cure puno 🥰🥰
    Prtitisak  mi je ok,  šećer normalan, jedino imam gljivice i samo canesten kremu sam dobila za to i malo sam anemicna isto sam dobila i za to  terpiju. Ali ništa je to obzirom  da je beba ok i cervix  koliko  toliko ok, sve ću pregurati. Pratim vas iz bolnice  narednih 15 dana izdrzat cu  bar  im je hrana  extra 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.