Jel se topite???
Meni je prvi put u zadnjih mjesec-dva drago što radim jer na poslu imam klimu, kući ne
Curke na mirovanju, držite se, šaljem pozitivne vibrice ~~~~~~~~
Ja sam jučer prvi put osjetila kick i evo jutros sjedim u uredu i osjetim stalno neka micanja. Malo mi je čudno što tjednima čekam i čekam- nema ničeg i sad odjednom jučer osjetim prvi put, a danas već ko da je košarkaška utakmica unutra
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Goga oprosti ako sam dobro shvatila tebi nisu dali nikakvu terapiju??? Samo da odes doma na mirovanje?
Ne i tad kad sam krvarila cekali su da se smiri prirodno i bila sam pod nadzorom. Magnezijum i kad sam jednu noc imala grcenje materice intravenski dozu terapije da se smiri i to je to . I sad planiraju taj neki prsten , mirovanje i nadzor ništa drugo. 😑
Monko...klima i lezeci polozaj...danas nikud ne mrdam.
Lubi dobrodosla.
Kak zboldate imena?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Lavica Čestitam na dečkiću 😊 Miruj, pa biće to sve ok. Ali reci mi samo, ti nisi imala nekih problema oko toga, takvih bolova kao Goga, nego samo taj problem sa stolicom?
Mikio Eto vidiš, skrivala se curica, ipak su stidljive 😄 Čestitam 😊
lubi Dobro nam došla 😄
Ja sam baš loše spavala i sve kao da me bolio stomak, pa sam brinula, a sad me ne boli tako da ne znam da li sam to u suštini sanjala zbog ove situacije kod Goge ili me je stvarno bolio. Sad jedva čekam pregled da vidim je l' sve u redu, a do sad sam bila baš opuštena
Monko…klima i lezeci polozaj…danas nikud ne mrdam.
Lubi dobrodosla.
Kak zboldate imena?
Prije nego što kreneš pisati ime, stisneš ovo slovo B, to je za boldanje
Mikio čestitke na curici! Lavice, tebi na dečkiću. Ja se kuham u bolničkoj sobi, dišem na škrge. U hodniku je blaga klima, ali kad otvorimo vrata sestre ih odmah zatvaraju. Ja opet otvorila, začas se zatvaraju. Valjda neki doktor tako želi, nemam pojma. Srećom da ne trebam mirovatu pa odem prošetati, po cijeloj bolnici je klima. Imam jednu cimericu, ona popodne ide doma paću biti sama. Imam novu brigu. Ujutro kad sam došla na odjel, tlak mi bio 150/100. Veli muž: pa bar sam bio dobar prema tebi.
LavicaČestitam na dečkiću 😊 Miruj, pa biće to sve ok. Ali reci mi samo, ti nisi imala nekih problema oko toga, takvih bolova kao Goga, nego samo taj problem sa stolicom?
MikioEto vidiš, skrivala se curica, ipak su stidljive 😄 Čestitam 😊
lubiDobro nam došla 😄
Ja sam baš loše spavala i sve kao da me bolio stomak, pa sam brinula, a sad me ne boli tako da ne znam da li sam to u suštini sanjala zbog ove situacije kod Goge ili me je stvarno bolio. Sad jedva čekam pregled da vidim je l' sve u redu, a do sad sam bila baš opuštena
Lala ne boj se, tvoj strah je opravdan jer si buduca majka i kad ti neka prica ostane u uhu pocnes tako malo osjetiti neke simptome intenzivnije nego što jesu. Vidjeces par dana kako stoje stvari i kad zaboravis na to jel te boli. Opusti se do pregleda ako nije puno daleko, uzmi mg i sve bude ok.
Iva4 i Goga vama je to prva trudnoća pa je za vas to indikacija za strogo mirovanje. Meni je treca (druga uspjesna) pa kaže da bude kraći pa zato nije strašno. Idem i u Sunce drugi tjedan na redovan pregled pa da čujem i drugo mišljenje.
Lala27 U tom je problem mene kad bi frkali ti grcevi pred stolicu su me podsjetili na trudove iskreno,onako mučan osjećaj,al sam znala da je to od toga pa nisam pridavala pozornost. Tu i tamo sam u trtici znala pikanje osjetiti al sam mislila od napora pa bi odmorila. Ali ovako sam se super osjećala...
Mikio čestitam na curki!!! I super za dobar pregled!
Sortiraj odgovore
Najstariji