ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 11:44

Juno jesi se nesto uzrujala ujutro? U jojoj si bolnici?  

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 11:46

miki0

Hvala cure!! Imala sam osjecaj od pocetka da je cura i eto nije me prevario 🥰 al decki nam i dalje vode 😉
    Iduci pregled mi je 9.9.da me mozete zapisati na listi.
    Moram sad urinokulturu napravit zbog tog cestog piskenja i pritiska dolje. Uzela mi je bris i rekla da je taj dio sve ok, pa da provjerimo da nije u urinu nesto. Tako da mi je dragonda me to poslala.
    E i jos jedna bitna stvar, kupila sam Pericu u Kauflandu!!! Vec se pere i jedva cekam da ga isprobam!! 🎉🎉
    Kupila sam i 2 tajica i 2 majce. Velicine su nesto vece, tako da je meni S taman (inace sam m al mi se cinilo ogromno i dobro sam uzela) i ima jos mjesta za sirenje trbuha.

Koliko si visoka i teska ako nije tajna? Ja sam muza poslala pa ne znan koji bi mu broj rekla da mi uzme.inace sam 175 i 66kg...nekakav m

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    12. Kolovoz 2019. 11:48

Juno pod nadzorom si i sve bi trebalo biti ok. Nisam baš skuzila što si ti u bolnici? Pritisak moguce ako si se malo prepala ili nešto uznemirila jutros? Koliki ti je inace?

• Lala27
    12. Kolovoz 2019. 11:50

Goga Hvala ti. Da znaš kako sam ja inače smirena i sve polako, a sad u trudnoći se baš iznenadim kako se zabrinem bezveze. Možda jer je mpo, pa je veći strah od svega, ne znam. A i dugo već čekam pregled, doktorica na odmoru, pa i zato da mi je da već jednom dođe 20. Mislim da sam sve to oko tebe zapravo sanjala😀

Lavice A izgleda onda da su bili i jedni i drugi  bolovi. Radiš li ti? Samo miruj što više, a curicu pitaj hoće li baticu umjesto seke 😁

Angie1205
    12. Kolovoz 2019. 11:54

Helou ekipa, danas kasnim 😬
    Pocelo skupljanje papira za kucu pa sve trcimo sto prije da se sredi. Sad vas citam ovo za cerviks i nis mi jasno iskreno 😳
    Meni je sad na zadnjem nalazu kod Vilija napisala da je 32 mm i jos je rekla da je ok jer je treca trudnoca al sam se ja sad fajn splasila 🥺
    Lavice cestitke na deckicu!! 🎉
    Goga drz se, znamo od prije da si ti zmajica i da ces sve to izdrzati 🥰

• thinkpink1
    12. Kolovoz 2019. 11:58

Mikio jupi curka, popravljas nam statistiku 🥳🥳🥳
    Lavice cestitam ti na frajeru malom 🤗🥰
    Lubi dobrodosla!!!
    Juno mislim da ti se povisio tlak podsvjesno zbog bolnice, jedino ako nemas stalno problema s povisenim tlakom...brzo ces kroz vrata van😉🤗🥰

Angie1205
    12. Kolovoz 2019. 11:59

Mikio cestitam i tebi na curkici 🥰

MaRe
    12. Kolovoz 2019. 11:59

Mikio čestitke na pojačanju 

Gogaa_V
    12. Kolovoz 2019. 12:02

Angie1205

Helou ekipa, danas kasnim 😬
    Pocelo skupljanje papira za kucu pa sve trcimo sto prije da se sredi. Sad vas citam ovo za cerviks i nis mi jasno iskreno 😳
    Meni je sad na zadnjem nalazu kod Vilija napisala da je 32 mm i jos je rekla da je ok jer je treca trudnoca al sam se ja sad fajn splasila 🥺
    Lavicecestitke na deckicu!! 🎉
    Gogadrz se, znamo od prije da si ti zmajica i da ces sve to izdrzati 🥰

Angie za trecu  trudnoću i tvoje  tjedne  je to vjerovatno  ok. Da nije isto bi te morali  upozoriti  ili sta znam. Meni je prva plus 16 sam punih tjedana  i eto  ulazim  u 17 danas. A jako je kratak plus imam dijagnozu  cina.. Tako da je sigurno  razlika izmedju mog i tvog  stanja. Zdrava si + 3 trudnoca mislim  da je to sve super da nemaš razloga za neku pretjeranu brigu bar oko cervixa. Malo se pripazi da ne dižeš tesko sad oko selidbe samo i bude sve ok.😘 

• thinkpink1
    12. Kolovoz 2019. 12:02

Javio mi dragi da mi perica u autu, uzeo mi i haljinicu i majice, odokativne velicine, lako ih zamjeni jer veli da je navala...tajice sam rekla da mi ne uzima jer je čista sintetika, sve ostalo kaj mi uzeo je fini pamuk s 5% elastina.
    Tako da curke pozurite dok se nije sve probralo🤗🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.