Kuzim da Lavice, bolje bit na oprezu svakako :)
Ja sam se ujutro tako zakacila sam mm za bezveze i samo pocela plakat, i za par minuta dode do mene bubne neku foru i isprica se i ja se puknem smijat i samo placem i nemogu prestat!!!! Prozvo me hormonalna🤣🤣🤣
Joooj i ja 😂😂😂😂 uspjela se tri puta rasplakat od jutra i posvadit s njim radi takve gluposti.. tocnije ja sam se posvadila a on je jadan sutio i pustio da se ispucam ❤️ Sad sam u fazi da me pere savjest radi tog a on samo ponavlja da mu to ne smeta nego mu krivo jer mi ne moze pomoc ❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sretno svima na pregledima! Cure koje su u problemima drzite se i bit ce sve okej. Samo pozitivno. Ako treba lezati do kraja ja bi lezala makar me to izludivalo...💗💗💗
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lavice hahahahahhahaha, sad i ja vidim ato sam napisala. Hahahahah
Pozdrav cure,
pratim vas od prvog dana trudnoće i nakon mora pročitanih stranica javljam se da podijelim svoje iskustvo za koje se nadam da će biti od koristi. Vidim da je jedna od vas pisala da je imala krvarenje nakon hopsanja :D Dogodilo se i meni u relativno ranim tjednima trudnoće. Nakon što sam uspaničeno zvala ginekologa šta da radim i već se spremila da odem k njemu (jer je bila bistra crvena krv) njegov savjet je bio da taj dan nastavim ležati i mirovati jer ne želi da panično trčim od lokacije do lokacije, nego da pratim dali prestaje ili ne. Ako bi se slučajno nastavilo ili pojačalo da odem na hitnu u bolnicu jer mi on tu ne može dalje pomoći a ako prestane da dođem sutra na pregled. I stvarno, to je bio trenutni izljev (pukla kapilarica), sljedeći dan na pregledu nije bilo nikakvog traga krvarenju, s bebom sve u redu. Još sam par dana iza toga mirovala i više se nije ponovilo.
Inače, 13+2 sam, termin 15.02. i čekamo curicu :)
Hahaha Lavicedobra je,znaci i ona prica u snu ☺
I to nam je jedna od lijepih faza 😂 sve je dobro dok ne podju plakati.
Ti moras mjenjat sad spiku,da vise zavoli bracu jer nece morati djeliti igracke npr. 😁 i plizzz obrati paznju kad budes baby watcherom jel na lijevoj ili desnoj strani vise? Moj je uglavnom na lijevom evo i jutros.
Drago mi je zbog komplikacija, neka tebe doma skupa cemo jaslice-doma, doma-jaslice 😂😂😂
E meni uvijek na sredini kucanje srca,a na istom mjestu sam lupkanje osjetila jučer. Kaže muž ajoj meni sve nova robica,,A meni se oči zasjajile odmah 😂😂
Cure i ja pobijam teoriju o pristicima kad je curka. S njom mi je bila prekrasna koža, nokti i kosa odlično,jaki ne puca ništa a sad jedan od prvih simptoma mi je bio da sam sva pristava a nokti mi pucaju prestrašno. I kosa ispada!
Hahaha Lavicedobra je,znaci i ona prica u snu ☺
I to nam je jedna od lijepih faza 😂 sve je dobro dok ne podju plakati.
Ti moras mjenjat sad spiku,da vise zavoli bracu jer nece morati djeliti igracke npr. 😁 i plizzz obrati paznju kad budes baby watcherom jel na lijevoj ili desnoj strani vise? Moj je uglavnom na lijevom evo i jutros.
Drago mi je zbog komplikacija, neka tebe doma skupa cemo jaslice-doma, doma-jaslice 😂😂😂
E meni uvijek na sredini kucanje srca,a na istom mjestu sam lupkanje osjetila jučer. Kaže muž ajoj meni sve nova robica,,A meni se oči zasjajile odmah 😂😂
Cure i ja pobijam teoriju o pristicima kad je curka. S njom mi je bila prekrasna koža, nokti i kosa odlično,jaki ne puca ništa a sad jedan od prvih simptoma mi je bio da sam sva pristava a nokti mi pucaju prestrašno. I kosa ispada!
E da, za simptome je to sve individualno. Evo ja ih nemam nikakvih ni prvu nit drugu trudnocu da bi uocila neku razliku.
Pitam te za strane jer je jos igram Ramzija 😂 lijevo ili desno.
Thinkpink vidis za majce sam vidža da pise organski pamuk za tajice se nisam uopce sjetila pogledat, mislila sam da je isto… A vec sam bacila etikete sad da provjerim. A jbga… Za prvu ruku ce mi bit ok dok ne nabavim druge.
Ma ja sam mu rekla da mi onda uzme samo haljetak i majice, a za po doma ce biti super...tak da mislim da se isplati za te novce
Jeste gledale spol po kineskoj tablici?
Za zabavu naravno, nije da vjerujem da se to može složiti po tablici...
Meni je oba puta točno
Ima tu, ali može se izguglati i na drugim stranicama
https://www.index.hr/mame/clanak/ova-drevna-kineska-tablica-navodno-moze-predvidjeti-spol-djeteta/2107611.aspx
Pozdrav cure,
pratim vas od prvog dana trudnoće i nakon mora pročitanih stranica javljam se da podijelim svoje iskustvo za koje se nadam da će biti od koristi. Vidim da je jedna od vas pisala da je imala krvarenje nakon hopsanja :D Dogodilo se i meni u relativno ranim tjednima trudnoće. Nakon što sam uspaničeno zvala ginekologa šta da radim i već se spremila da odem k njemu (jer je bila bistra crvena krv) njegov savjet je bio da taj dan nastavim ležati i mirovati jer ne želi da panično trčim od lokacije do lokacije, nego da pratim dali prestaje ili ne. Ako bi se slučajno nastavilo ili pojačalo da odem na hitnu u bolnicu jer mi on tu ne može dalje pomoći a ako prestane da dođem sutra na pregled. I stvarno, to je bio trenutni izljev (pukla kapilarica), sljedeći dan na pregledu nije bilo nikakvog traga krvarenju, s bebom sve u redu. Još sam par dana iza toga mirovala i više se nije ponovilo.
Inače, 13+2 sam, termin 15.02. i čekamo curicu :)
Ja sam pisala, puno ti hvala na iskustvu i dobrodošla želim ti urednu trudnoću do kraja
Cure, dali je netko vidio ovaj kalendar za predviđanje spola, Dali se vama koje znate vec poklapa?
https://www.covermagazin.com/djeca/?p=615
Sortiraj odgovore
Najstariji