Hej cure, hvala vam.
Netko je pitao za heliobactery, radila sam taj test vec 3 puta,nemam je,tj. Nisam je imala. Od dijagnoza sami imala cir, gastritis, GERB i na nekoj kasnijoj kontroli sindrom iritabilnig crijeva (moras skupit sve🙈). Ali se to uz terapiju,prehranu i malo alternative smirilo. Nisam jako dugo imala problema. Naletila sam na nekom forumu da je par trudnica imalo iste simptome i da je nalaz pokazao kandidu u stolici (u crijevima). Što samo po sebi nije opasno o da se uz prehranu i probiotik rješiti a onda pak naletim na članak korelacije kandide u trudnoci i autizma i pola noći nisam spavala😣😣😣
Eleonore sad u trudnoci si povracala krv? I nisu te odmah na gastroskopija slali? Jesi poslije kakve simptoma imala?
Rekao mi je ginekolog ako opet krene da idem na gastroskopiju.Medutim vise se ne ponavlja..barem ne povracanje s krvi ali malo me bolucka zeludac.U petak imam pregled pa cu sve pitati.
Sta ti mislis da bi bilo najbolje?😨
Cure evo mene s iznenadnog pregleda…Išla sam kod zamjenskog gin po utrice jer je moj na g.o. Dr kad je čula za moj proljev i tegobe me htjela pregledati. Ugl cerviks skracen na 36mm, povećala mi dozu utrogestane na 3×2 i rekla da je to za mirovanje. Malo sam bila u soku. Da nemoram lezati ali da ne dizem nista tesko, ne naprezem se itd. Proljev nisam imala od jučer ujutro, nadam se da sam gotova s time.
I sad ono neočekivano,otkrila mi je spol… Dečko! U šoku sam bila, kako je mala stalno seka govorila već sam navikla. Kako ću joj objasniti da je braco😂
Čestitam na dečku
A nije te poslala na bolovanje?
Meni su pogodila oba kalendara 😂
😂😂😂meni oba fulala😂😂😂
Henky dobrodošla ! 🤗🥰🍀
Mikio čestitam ti na curici! Lavice a tebi na deckicu.
Lubi dobrodosla u drustvo!
Juno zaista je moguce da ti je tlak se povisio od odlaska u bolnicu. Jucer te to uznemirilo ako samo dobro zapamtila pa se nadam da je samo od toga. Drzi i se i da se ne otopis u bolnici od vrucine.
Frajla eto ja po kalendaru to ispitala sve prijateljice, rodjakinje i sestru koje imaju djecu i od 12-tero djece samo 1 je ispalo netocno. Prijateljica koja par dana nakon mene ima termin i radila nifty isto rekla da joj pogodilo. A meni po tome ispada curka, al jos ne znam spol pa cekam da vidim dal ce i meni pogoditi.
Joj ja dosla doma s posla prebijena ko da me neko vukao po podu se osjecam. Iako btw nemam pojma kakav je to osjecaj al dobro. Uglavnom od jutros mi se jedu cevapcici i sad cekam mm da mu to priopcim da idemo na lagani i full zdravi rucak. 😂
Meni su pogodila oba kalendara 😂
😂😂😂meni oba fulala😂😂😂
Henky dobrodošla ! 🤗🥰🍀
Pa jednaki su, samo je drugačije okrenuto
Cure ja obavila svoj pregled,izgleda da mi je opet sin na putu,veliki je 7,6cm i sve je u redu...osim moje stitnjace,TSH 6.7,feritin nizak i sutra idem endokrinologu da vidimo sto cemo dalje ali i to cemo rijesiti...morat cu svaka 3 tjedna raditi kontrole i dobila sam 2 kg u mjesec dana a povracam vec 5 tjedana,meso uopce ne jedem ali eto kile se nizu ali doktor ne pridaje toliko tome paznje,bar zasad...
Drago mi je da su i ostali pregledi uredni...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji