ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    12. Kolovoz 2019. 10:46

AnnA

C1M4 ajme stvarno identicna situacija. Eh ti muski, nekad bi ih najradje zadavile a s druge strane drze nas prisebnima :) i kad sve bude u redu vec vidim svog kako ce reci nesto tipa “pa ja sam ti cijelo vrijeme govorio da je sve u redu, sta mi nisi vjerovala, ko ti kriv. Pa valjda ja znam”

Znaš što mene tješi, uvijek kad sam mislila da je nešto loše onda je on rekao ajmo se kladit da je sve super i onda smo se kladiti i fkt je bilo sve super, tako je i bilo i za trudnoću, ja sam rekla da nisam i on je reko ajmo se kladit da jesi i fkt sam bila xd Jučer on kaže ajmo se kladit da je nalaz uredan i odmah mi je onak malo laknulo jer ako će biti kao i sada sa okladama, znači da će on dobiti i da je sve u redu točno to haha, tako će i moj, ali ako to znači da je sve okej, nek se naslađuje i 10 godina šta se mene tiče hehe

• Kengurica
    12. Kolovoz 2019. 10:46

Ena jel mozda nosis curu? Ne vjerujem inace u te bapske price, al evo bas me zanima. Navodno cure mamama ukradu ljepotu u trudnoci, a decki daju. 
    Nazalost ne znam ti pomoci jer je meni ten sad bolji, ali negdje u ranim tjednima mi je bio isto buknuo.

C1M4
    12. Kolovoz 2019. 10:48

Goga uh, dobro je onda, meni pomogne malo normabel, ali pošto je to više bol u kosti, mislim da ne može opustiti normabel skroz tu bol.. ali da, vjerujem da bi već netko nešto primijetio, hvala ti
    Mare folna je za prva tri mjeseca trudnoće, a nakon toga si možeš kupiti neke što tebi odgovaraju, možeš pitati u ljekarni i izabrati za sebe koje misliš da su ti najbolji meni je gin rekla ako jedem raznovrsno da nema potrebe za dodatnim vitaminima, ali ako ne jedem sve da je bolje da uzimam nešto dodatno

C1M4
    12. Kolovoz 2019. 10:50

Ena ja muku mučim sa prištićima od početka trudnoće, ali sada kako sam ušla u drugo tromjesečje, kao da su se smanjili i lice mi puno ljepše izgleda pa svi misle kako nosim dečka haha jer kao što je Kengurica napisala, bapske priče kažu ako nosiš curicu, one kradu ljepotu majkama pa majke imaju hrpu prištića i svega

Lavica27
    12. Kolovoz 2019. 10:57

Cure evo mene s iznenadnog pregleda...Išla sam kod zamjenskog gin po utrice jer je moj na g.o. Dr kad je čula za moj proljev i tegobe me htjela pregledati. Ugl cerviks skracen na 36mm, povećala mi dozu utrogestane na 3×2 i rekla da je to za mirovanje. Malo sam bila u soku. Da nemoram lezati ali da ne dizem nista tesko, ne naprezem se itd. Proljev nisam imala od jučer ujutro, nadam se da sam gotova s time. 

I sad ono neočekivano,otkrila mi je spol... Dečko! U šoku sam bila, kako je mala stalno seka govorila već sam navikla. Kako ću joj objasniti da je braco😂

MaRe
    12. Kolovoz 2019. 10:59

Tnx na odgovoru...budem onda pitala u ljekarni nek mi preporuče nešto jer iako se trudim jesti ne ide mi zbog ovih vrućina pa da nadoknadim vitamina :) 
    Ena i ja sam odmah pomislila da sigurno curu nosiš pa je zato :) 
    Btw. ne znam dali je u svim ljekarnama ali dns sam išla po magnezij i iduća 2-3 dana imaju neku akciju 2+1 gratis pa se isplati uzeti :D 

flower
    12. Kolovoz 2019. 11:00

Kengurica

Flowerjel se za tecaj u Petrovoh dovoljno telefonski naručiti? Jesi mozda zapamtila ako se želim za rujan naručiti do kad moram?
    Mislim da bismo mi mogle biti ista bolnica i termin..

Nisam pitala kod njih za tečaj... Znam jedino da se kod njih tečaj plaća, ali i da im vrijedi tečaj iz nekih drugih domova zdravlja... Znam da u Sesvetama vrijedi tečaj za sve bolnice u Zagrebu....Tako da mi idemo u Sesvetama na tečaj, jedino ćemo njima trebati donijeti potvrdu da smo bili i to je to :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

C1M4
    12. Kolovoz 2019. 11:01

Lavica27

Cure evo mene s iznenadnog pregleda…Išla sam kod zamjenskog gin po utrice jer je moj na g.o. Dr kad je čula za moj proljev i tegobe me htjela pregledati. Ugl cerviks skracen na 36mm, povećala mi dozu utrogestane na 3×2 i rekla da je to za mirovanje. Malo sam bila u soku. Da nemoram lezati ali da ne dizem nista tesko, ne naprezem se itd. Proljev nisam imala od jučer ujutro, nadam se da sam gotova s time.

I sad ono neočekivano,otkrila mi je spol… Dečko! U šoku sam bila, kako je mala stalno seka govorila već sam navikla. Kako ću joj objasniti da je braco😂

Ajde super da je i to prošlo Ajmeee, čestitam ti, baš pravo iznenađenje Haha, da, to će biti stvarno zanimljivo

Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 11:04

Lavice koliko je to skraceno? Puno ili? Ne znam te mjere

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

MaRe
    12. Kolovoz 2019. 11:06

Lavice čestitke na dečku :D I palac gore za doktoricu..vidi se da radi svoj posao.Sad samo više miruj i bit će sve ok.Pisala si da si na hitnoj bila..tamo te nisu pregledali nego su samo se na probavne tegobe fokusirali?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.