Jeste i vi imale ta boluckanja tada kad ste krvarile? Mene više to brine.. nije jako, ali zna me onako na sekundu "piknuti" kao desni jajnik.. Joj, baš mi je drago da sam tu pitala da ste me smirile jer mislim da bi poludila.. Popila sam normabel da se opuste mišići pa ću sada pratiti kakvo je stanje
Ja nisam imala.bolove kad sam prokrvarila
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Bolovi su prestali, samo je neki pritisak u leđima, a krvarenja zasad nema više već 2 sata, nadam se da je to bilo to i da je prestalo
Anna baš često mislim na tebe jer smo u sličnoj situaciji, sretno ti na pregledu i javi nam se svakako sa vijestima, šaljem zagrljaje
Jutro cure.. . Ja se probudila jutros nabrusena da je to strašano.. Cak ni brokula nije podigla raspoloženje 🙄 Uspjela sam i muza sprasit i rasplakat se bas bez ikakvog razloga... Ak se po jutru dan poznaje fasovala sam... 🤦♀️🤦♀️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Hvala cure :)
C1M4 znam da si i ti isla na nifty sad samo ne znam jesu li mi promakli rezultati s obzirom da nisam bila najaktivnija ili tek trebaju biti ovaj tjedan
Hvala cure :)
C1M4 znam da si i ti isla na nifty sad samo ne znam jesu li mi promakli rezultati s obzirom da nisam bila najaktivnija ili tek trebaju biti ovaj tjedan
Stići će u srijedu ili petak, uvjerena sam da je sve okej, ali me strah da baš iz tog razloga ne budu loši rezultati.. Do sad sam bila nervozna oko rezultata, ali sada kako je došao taj tjedan kad stižu, sad ful paničarim jer ne znam kakvi budu..
Lorija onda bi nam ovaj put mogla poslati kisu jer vidim da su kod nas za srijedu javili...jedva cekam.
Prijavljuljem veliki anomaly scan za 28.08. Uspjela se dns naručiti i skinuti barem jedan teret s leđa.
Sretno curama koje dns izlaze na ovu vrućinu 😉
Jutro cure hvala vam svima .
C1M4 ako se za sad smirilo kad završiš sa poslom isto otidji kod dr da provjeris.
Kad sam ja prošli put imala krvarenje zbog palcente dr me odmah pitao jesam imala sex jer se to i od toga zna desiti. Kod mene je krvarenje krenulo odjednom i obilno doslovno krv u patike sišla. (A nismo imali odnos jer sam ja vec tad negdje prestala posto mi je smetalo) Mada stvarno ne vjerujem da je kod tebe bilo šta alarmantno ali provjeri i poslije kad bude hopsanja gledaj da bude što njeznije i kraće 🙈
Elem za ovo od sinoc stanje je isto , boli i dalje ja mirujem i cekam dalji razvoj situacije. Malo me brine jedino što sam tek 16 tjedan ali nadam se da ću dogurati što dalje po mogucnosti i do termina.
C1M4 u potpunosti te razumijem. Tocno znam kako ti je. I koliko god si govoris da neces panicariti to je jace od tebe. Ja sam npr na trenutke dobre a na trenutke placem i panicarim. Dragi govori biti ce sve u redu na sta ja jos vise poludim jer ga pitam na temelju cega je zakljucio da ce biti dobro. I tako stalno u krug. Cekaju me jos duga tri tjedna iscekivanja
Jutro cure hvala vam svima .
C1M4 ako se za sad smirilo kad završiš sa poslom isto otidji kod dr da provjeris.
Kad sam ja prošli put imala krvarenje zbog palcente dr me odmah pitao jesam imala sex jer se to i od toga zna desiti. Kod mene je krvarenje krenulo odjednom i obilno doslovno krv u patike sišla. (A nismo imali odnos jer sam ja vec tad negdje prestala posto mi je smetalo) Mada stvarno ne vjerujem da je kod tebe bilo šta alarmantno ali provjeri i poslije kad bude hopsanja gledaj da bude što njeznije i kraće 🙈
Elem za ovo od sinoc stanje je isto , boli i dalje ja mirujem i cekam dalji razvoj situacije. Malo me brine jedino što sam tek 16 tjedan ali nadam se da ću dogurati što dalje po mogucnosti i do termina.
Naravno, budem ju i zvala ma ovo je doslovno roza crtica i ništa više, sukrvica neka.. hvala za savjet
mislim da neće više biti hopsanja bar neko vrijeme, ovo mi je bilo dovoljno trauma
samo miruj jer je bebica već velika i bez obzira što si tek 16. tjedan, brzo će to proći
malo me i to prepalo kad si napisala bolovi kod stidne kosti i ti grčevi kao menstrualni jer je meni tako većinu vremena, ali pretpostavljam da bi gin vidjela da nešto nije u redu?
Sortiraj odgovore
Najstariji