ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    12. Kolovoz 2019. 11:10

Mare, palac gore stvarno. Čak je napisala I stanje plodne vode. Baš me pozitivno iznenadila... Ne,jer ja sam došla nakon proljeva na hitnu i bila sam doslovce praznog želuca pa me nije bolio dok sam bila tamo iako sam rekla da imam te grceve. Kad sam došla doma i pojela juhu počeo me boliti i tako cijelu noc pa sam se malo i zabrinula. Jer ti ne znaš više razaznati jel probava ili dolje boli nešto. Sreća da me pregledala stvarno...

• AnnA
    12. Kolovoz 2019. 11:11

Lavice sretno na deckicu :) bas dobro da si ipak imala pregled. Sad samo malo manje se naprezati i sve ce biti super. 
    C1M4 joj da. I ja jedva cekam nek se krene nasladjivati. Prije me zafrkavao kako ce mi on i malac priredjivat gluposti. Sad mu govorim zafrkavajte me koliko god zelite samo da si u pravu. 

• AnnA
    12. Kolovoz 2019. 11:11

Lavice htjela sam napisati cestitam na deckicu. Vise ne znam ni sta pisem ;)

Gogaa_V
    12. Kolovoz 2019. 11:14

Lavice čestitam ti na deckiću.  
    3.50 je bio kod mene prije 3 tjedna i evo pod mirovanjem se skratio pa strogo miruj i prati stanje. 
    Buni me mnogo ta vaša terapija, odnosno što je doktori ne prepisuju uopće ovde. Ja sam ocekivala utrogestan ili slicno nesto medjutim ovde kazu da to više steti nego koristi i sad stvarno nisam pametna vise. Radije bi da mi ga daju da izguram trudnocu pa poslije šta mi bude-bude a ne bi bilo nista. Ali eto njihova politika 

ena10
    12. Kolovoz 2019. 11:19

Da, nosim curku..
    I to mi je ginekologica od prvog dana govorila, nosiš curku sigurno, jer ti je lice takvo.
    Ispostavilo se stvarno da je tako🙈
    I onda kada sam ušla negdje u 17 tj, sve se povuklo, lice čisto, sve top, i evo sad zadnjih par dana opet.
    Užas, ne mogu se pogledat doslovno u ogledalo, jer sam crvena ko rak u licu od pristica 😔😔😔

Lavice čestitam na deckicu, sada miruj i pripazi se, bitno je da ide na bolje! 
    Goga Nadam se da će i kod tebe krenuti na bolje! 

Držim vam fige! 🙈😘

ena10
    12. Kolovoz 2019. 11:20

iva4

Lavice meni je na 35mm i prvo su mi rekli ajme uzas je to ovo ono, dosla na pregled u cetvrtak glavni doktor u peteovoj kaze ne brini nista sve je to normalno🙄 e sad ti budi pametna?????😳
    Nego Kenguricenista od te babske price🤣 evo me sa deckom pristic na pristicu🤣🤣🤣 nikad u zivotu ih nisam imala i sad imam, jos jedna car trudnoce🤣🤣

To sve ovisi, ali ja zaista jako jako puno ženska znam što su stvarno imale isto velikih problema sa tenom i sve i jedna su rodile curku! 
    Tvoj malac ti od prvog dana želi dati do znanja da je posebna beba! 😁😁

lubi
    12. Kolovoz 2019. 11:27

Pozdrav djevojke, evo da se i ja ukljucim, pratim vas od početka i vaši savjeti drugim djevojkama su mi jako pomogli😊 i za sva pitanja koja su me zanimala sam nasla odgovor na forumu kod vas. Trenutno sam 14+4 i do sada je sve uredu ali nekako sam još uvijek u grču zbog neuspjele trudnoće od prije tri godine. Puno pozdrava 😘

• Kengurica
    12. Kolovoz 2019. 11:28

Iva taj tvoj ce biti neki ljepotan ;)
    Lavice čestitam na momčiću. Miruj, a cerviks nekad ispadne manji zbog mjerenja. Drzim ti fige da ti sljedeći put ipak više izmjere. Meni na predzadnjem pregledu 46mm, na zadnjem 52mm, a nije on ništa narastao već ispadne mjerenje malo drugačije. Jedino oni opipom skuze i dal je omekšao, a recimo meni je doktor odmah sretno rekao, cerviks beton.

ena10
    12. Kolovoz 2019. 11:29

Miki0- wuhuuuu!!! Još jedna curka U grupi!!! 
    ČESTITKE!!! 😘🥰🥳

Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 11:31

Cestitke na curi i decku. 
    💜💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.