C1M4 u potpunosti te razumijem. Tocno znam kako ti je. I koliko god si govoris da neces panicariti to je jace od tebe. Ja sam npr na trenutke dobre a na trenutke placem i panicarim. Dragi govori biti ce sve u redu na sta ja jos vise poludim jer ga pitam na temelju cega je zakljucio da ce biti dobro. I tako stalno u krug. Cekaju me jos duga tri tjedna iscekivanja
Ista situacija kao i kod nas, trudiš se onak bit "normalna" i onda se samo odjednom baciš u razmišljanje i svašta ti prođe kroz glavu, a znaš da moraš misliti pozitivno zbog sebe i bebice, a ovaj samo viče bit će dobro, dobro je sve, pa zadavila bi ga ali da nije njega i da nije toliko pozitivan, vjerojatno bi izludila još više.. Da, ja mislim da je to čekanje najgore za psihu..
Jeste i vi imale ta boluckanja tada kad ste krvarile? Mene više to brine.. nije jako, ali zna me onako na sekundu "piknuti" kao desni jajnik.. Joj, baš mi je drago da sam tu pitala da ste me smirile jer mislim da bi poludila.. Popila sam normabel da se opuste mišići pa ću sada pratiti kakvo je stanje
Ja nisam imala.bolove kad sam prokrvarila
Nisam ni ja imala bolove, ali je curkala krv par sati, ali jako slabo... Odi nakon posla kod Dr da se umiris iako vjerujem da je sve ok i da je to sve posljedica hopsanja jer smo osjetljivije 🤗
Jeste i vi imale ta boluckanja tada kad ste krvarile? Mene više to brine.. nije jako, ali zna me onako na sekundu "piknuti" kao desni jajnik.. Joj, baš mi je drago da sam tu pitala da ste me smirile jer mislim da bi poludila.. Popila sam normabel da se opuste mišići pa ću sada pratiti kakvo je stanje
Ja nisam imala.bolove kad sam prokrvarila
Nisam ni ja imala bolove, ali je curkala krv par sati, ali jako slabo… Odi nakon posla kod Dr da se umiris iako vjerujem da je sve ok i da je to sve posljedica hopsanja jer smo osjetljivije 🤗
Budem svakako meni je samo to iscurilo i to je to, ništa više.. samo se nadam da se neće pogoršati do popodne
Nova19,zenska moja jel sve u redu kod tebe???
Aarauch draga, često se pitala gdje si! Drago mi je čuti da ste ti i bebica dobro!
Mi smo još na GO 10-Tak dana pa povratak u ZG, koji malo i jedva čekam radi bebice, da opet odem na pregled, iako ne znam kad će to biti točno za sada.
Ja evo pod Utrogestanom i pikanjem clexanom ali sve ok ☺️ 😉🤗
C1M4 ajme stvarno identicna situacija. Eh ti muski, nekad bi ih najradje zadavile a s druge strane drze nas prisebnima :) i kad sve bude u redu vec vidim svog kako ce reci nesto tipa “pa ja sam ti cijelo vrijeme govorio da je sve u redu, sta mi nisi vjerovala, ko ti kriv. Pa valjda ja znam”
Jutro cure hvala vam svima .
C1M4 ako se za sad smirilo kad završiš sa poslom isto otidji kod dr da provjeris.
Kad sam ja prošli put imala krvarenje zbog palcente dr me odmah pitao jesam imala sex jer se to i od toga zna desiti. Kod mene je krvarenje krenulo odjednom i obilno doslovno krv u patike sišla. (A nismo imali odnos jer sam ja vec tad negdje prestala posto mi je smetalo) Mada stvarno ne vjerujem da je kod tebe bilo šta alarmantno ali provjeri i poslije kad bude hopsanja gledaj da bude što njeznije i kraće 🙈
Elem za ovo od sinoc stanje je isto , boli i dalje ja mirujem i cekam dalji razvoj situacije. Malo me brine jedino što sam tek 16 tjedan ali nadam se da ću dogurati što dalje po mogucnosti i do termina.
Naravno, budem ju i zvalama ovo je doslovno roza crtica i ništa više, sukrvica neka.. hvala za savjet
mislim da neće više biti hopsanja bar neko vrijeme, ovo mi je bilo dovoljno trauma
samo miruj jer je bebica već velika i bez obzira što si tek 16. tjedan, brzo će to proći
malo me i to prepalo kad si napisala bolovi kod stidne kosti i ti grčevi kao menstrualni jer je meni tako većinu vremena, ali pretpostavljam da bi gin vidjela da nešto nije u redu?
Da su primjetili nesto morali bi ti reći, tako da budi bez brige. Mene su isto bunili takvi bolovi jer vecinom kazu svu da su normalni ali ako ne prestaju uz magnezij promjenu polozaja, laganu setnju onda vec treba insistirati na pregledu detaljnijem.
Flower jel se za tecaj u Petrovoh dovoljno telefonski naručiti? Jesi mozda zapamtila ako se želim za rujan naručiti do kad moram?
Mislim da bismo mi mogle biti ista bolnica i termin..
Cure što pijete vitamine i to..dal vam ih je doktorica preporučila ili ste počele same uzimati? Ja sam svoju sad na pregledu potpuno zaboravila pitati.
MaRe ja kad sam saznala da sam trudna odmah sam isla kupiti vitamine. I na prvom pregledu me doktorica pitala pijem li nesto. Pa sam rekla da pijem elevit od bayera pa je rekla onda dobro, ne treba dodatno folna
HELP!
Ja sam se opet danas probudila, sa more novih prištića na licu.
Inače stvarno imam čisti ten, u pubertetu nikada nisam imala problema sa prištićima, ali ovo više nije humano.
Od prvog dana trudnoće, ja muku mučim sa njima. Jel imala neka od vas sličan problem?
Znam da hormoni divljaju, i vruće je i sve mi je jasno, ali toliko pazim na lice, čistim ga redovito, mažem sa kremom, baš pazim, i danas opet, 5 novih na licu.
Iskreno, jako sam tužna radi toga, jer sam uvijek sve trudnice gledala kako su lijepe, i čistog tena, a Ja?
Ko malo 💩 izgledam... 😔😔😔
Sortiraj odgovore
Najstariji