ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    27. Svibanj 2019. 20:23

Dalindas

Nasty ,jesi tražila uputnice ili ti ih je doktorica sama preporučila ?

Cisto za info, meni je gin sama dala uputnice i uputila na te privatne...

• valentina
    27. Svibanj 2019. 20:50

Nasty

valentina

Hvala Nasty na savjetima🙂
    Mucnina zasad nemam, toplo se nadam da ce tak i ostati🙂
    A nadutost i zatvor ufff, vec sad😁..
    Probat cu sa kefirom, mineralnom, orasastim plodovima, zobenim pahuljicama..suhe sljive su mi malo bljutave😂 , pa cu vidit kroz neko vrijeme🙂

Možeš navečer zamiješat recimo tri žlice jušne zobenih u kefir i jednu žličicu za kavu lanenih sjemenki ali mljevenih. I ako su ti ružne suhe šljive onda možda možeš stavit mrvu suhih brusnica ili malo cimeta. To zamiješaš staviš u frižider i ujutro jedeš. Ni ja baš ne volim suhe šljive, al u toj kombinaciji su ok. Ne močim ih pruje, nego malo nasjeckam i ubacim u kefir.

Hvala, probat cu.

• valentina
    27. Svibanj 2019. 20:52

Lucielle

Cure, ugl, nisam gledala gdje komentiram. 😂 Pratim sve teme odreda, i evo upala sam ko padobranac. 🙈
    Moja trudnoća je još friška, tek sam danas betu vadila. Na uzv idem tek u ponedeljak da mi se potvrdi uredna trudnoća.

Supeer, cestitam😊
    Probati cu i sa magnezijem sumecim.

• valentina
    27. Svibanj 2019. 20:55

mala.le.90.

Ja vam ne bih imala stolicu cijeli tjedan i onda mi je netko rekao da pojedem kiwi na prazan zeludac. Otad redovno jedem kiwi i nemam probavnih zastoja.
    Probajte, od vise trudnica znam da funkcionira.

Uff meni se to prosli tjedan desilo..za izludit😁
    Hvala, kupujem sutra kiwi😀

• valentina
    27. Svibanj 2019. 21:01

Nasty

Dalindas

Nasty ,jesi tražila uputnice ili ti ih je doktorica sama preporučila ?

Nisam, sam mi je dr. preporučio zbog dobi. 38.

I meni je gin preporucio zbog dobi, 10.06.sam narucena,..odlucila sam se za njega mada nemam genetskih preddispozicija ali ipak sam u 41.u vrijeme termina poroda pa da budem mirnija

Nasty
    27. Svibanj 2019. 21:07

Dalindas

Svima je bilo cudno sto mi je preporučila ali valjda imaju neku zaradu od toga .
    Nasty ,sori sto te gnjavim 🙃 htjela sam te pitati radiš li taj probir u bolnici ? Posto je meni moja rekla za taj u bolnici gdje je točnost 60% pa ne znam koji bi bio taj sa većom .

To je taj valjda isti kombinirani probir Ili duble test. Postoji i triple test, ali on se radi kasnije ako se ovaj prvi nije napravip a dr. ga naknadno preporuči. Meni je rečeno 95% točan.. Možda 90% ,ali nikako 60%. Radi se detaljan uzv test + biokemijski test gdje se gledaju nalazi hormona u krvi beta hcg koja ne smije biti previsoka i još jedan hormon koji ne smije biti pre nizak. 

Nasty
    27. Svibanj 2019. 21:09

Možda je samo biokemija ili samo uzv 60%, ali se gleda skupa rezultat. 

Nasty
    27. Svibanj 2019. 21:11

Dalindas  da da dobiju se dvije uputnice za u rodilište. Jedna za krv jedna za uzv i zove se na tel za naručiti. Barem kod nas u Splitu. 

Nasty
    27. Svibanj 2019. 21:13

Najbočje ti lipo nazovi svoju gin. i otiđi kod nje informativno i lipo je sve pitaj. Ona ti je dužna reći zašto te šalje. 

Livia
    27. Svibanj 2019. 21:17

Bok cure, tek sad sam dosla do foruma. 
    Danas opet cijeli dan u pokretu, umoorna ko pas.
    Dobrodosle nove trudnice!
    Kombinirani probir je 90ak % tocan, ja sam se odlucila ipak na nifty zato jer kombinirani na kraju daje statisticke podatke a ne vjerujem statistici puno. A i struke sam koje jesam pa sam se nagledala previse iznimki iz svih statistickih vjerojatnosti. I jos jedan (meni) problem je sto u kalkukaciji za kombinirani godine pridonose jednako kao i svi drugi parametri tako da rezultat kombiniranog i rizik automatski raste i ispada veci sto ste stariji, bez obzira sto biokemija mozda govori u prilog nikakvom riziku. 
    Eto cisto stvari za imati na umu kad interpretirate te rezultate. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.