Nasty ,hvala ti . Taman ću biti u 9om tjednu kada budem išla kod privatnika pa se nadam da ću saznati vise
a jeste se raspisale
dobrodošlica svim novim trudnicama
ja sam u prvoj trudnoći imala tlak 80/50. znalo mi se zamantati i rušila bih se u nesvijest. tekućine kako god uspijete unijeti u sebe i slano jesti. ma grozan je ovaj period. zavidim svima koji nemaju mučnine. ja sam se napuhala užasno, izgledam kao da sam 4, 5 mjeseci trudna
I ja isto, gledam si trbuh zadnjih par dana i ne mogu vjerovati, ko da mi je 5.mj😂
Meni je stomak 4tt bio napuhan i izgledao isto kao ovaj u 9tt.
Imate li vjetrove? Mene je ponekad same sebe sram🤣
Meni je glavni cilj s tim testovima osigurat si mir u glavi kroz ostatak trudnoce. Znam sebe i da nakon kombiniranog ne bi bila mirna, bez obzira, i da je rizik nizak.
Razliciti su postupci i biokemijske analize, nifty/harmony izdvajanu bebin dnk iz majcine krvi i njega direktno analiziraju a kod kombiniranog se iz majcine krvi analiziraju razine hormona free bete i papp-a i razlicite kombinacije omjera i razina tih hormona mogu ukazivati na razlicite poremecaje.
Mislim da je bitno informirat se, pa zato i dijelimo informacije tu, a onda se svatko odluci za opciju koja mu je iz razlicitih razloga najprihvatljivija 😊
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Nasty ,hvala ti . Taman ću biti u 9om tjednu kada budem išla kod privatnika pa se nadam da ću saznati vise
Draga, nema na čemu. Bit će to sve super!
Meni je glavni cilj s tim testovima osigurat si mir u glavi kroz ostatak trudnoce. Znam sebe i da nakon kombiniranog ne bi bila mirna, bez obzira, i da je rizik nizak.
Razliciti su postupci i biokemijske analize, nifty/harmony izdvajanu bebin dnk iz majcine krvi i njega direktno analiziraju a kod kombiniranog se iz majcine krvi analiziraju razine hormona free bete i papp-a i razlicite kombinacije omjera i razina tih hormona mogu ukazivati na razlicite poremecaje.
Mislim da je bitno informirat se, pa zato i dijelimo informacije tu, a onda se svatko odluci za opciju koja mu je iz razlicitih razloga najprihvatljivija 😊
Slažem se, bitno je dobro se informirati i odabrati ono što će svakoj od nas osigurati mir.
a jeste se raspisale
ja sam u prvoj trudnoći imala tlak 80/50. znalo mi se zamantati i rušila bih se u nesvijest. tekućine kako god uspijete unijeti u sebe i slano jesti. ma grozan je ovaj period. zavidim svima koji nemaju mučnine. ja sam se napuhala užasno, izgledam kao da sam 4, 5 mjeseci trudna
I ja isto, gledam si trbuh zadnjih par dana i ne mogu vjerovati, ko da mi je 5.mj😂
ja bih to kod sebe prije nazvala uragan ili tornado nego vjetar sva sreća pa mi se na poslu ne dogodi
[iimg]
Kod niftiya je bitna i kilaža trudnice bez obzira što se razdvaja bebin dnk u krvi majke. Žene sa prekomjernom težinom imaju smanjen postotak točnosti sa 99% na 95%. Po meni bi mame bucke trebale imati popust🤣
a jeste se raspisale
ja bih to kod sebe prije nazvala uragan ili tornado nego vjetarsva sreća pa mi se na poslu ne dogodi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja se trudim ispaljivat tihomire u javnosti, ali kad sam sama ajme tornado što lažeš.. Mačak mi je neki dan poskočio🤣
pa ja se stvarno ne sjećam da mi se to u prve dvije trudnoće toliko događalo. ali onda nisam bila ni ovako napuhana. to je vjerovatno povezano
[iimg]
Ja idem na Nifty definitivno, iako je to samo statistika i iako pokriva samo 20% mogucih bolesti. Svakako, nakon toga cu odluciti sto dalje. Tj. hocu li na amnio. Zasad sam odlucila vjv ginekologu. Mucnine su mi sve gore (11 tj.) umjesto da nestanu.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji