ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bee17
    28. Svibanj 2019. 08:34

Jutrooo. Bogme ima meni stiva jutros za procitat . Nove cure pozdrav. Što se tice mučnina i nejedenja gle, jedite sta mozete, nista se nece dogoditi ako se, tih par tjedana dok ne dođete sebi, ne hranite po PS-u. Ja sam uvijek imala uza se vodu i slane stapice ili krekere ili dvopek,jer bi mi bila uka cim osjetim glad a jesti ne mogu. Čak je najbolje funkcionirao zalogaj nečega od navedenog cim se ustanem. Tako bi uspjela suzbiti jutarnju mucninu. Što se zatvora i napuhanosti tice može se i tome stati u kraj, samo sto svakome nesto drugo paše. Netko je spomenuo kivi na taste-jako dobra stvar. I imaju pšenične posije koje jedete ili s mlijekom ili jogurtom ili s cim god vam paše. Meni su one spas što se tiče zatvora. O tim testiranjima ne znam ama bas nista, ali da sumnjam na nesto išla bih 100%. Ne volim se ni ja razbacivati novcima, ali mir se ne moze platiti. Ili u gorem slucaju ne zelim iznenađenje na porodu, ako ne nesto jednostavno volim znat sta me ceka. 
    I zadnje, ljudi moji moja beba se počela javljati  

tinika
    28. Svibanj 2019. 08:39

Jutro mame.znaci dns mi je 7 tj.od kad sam saznala mene cim se probudim jaako pece zgaravica.dajte mi neki savjet ili nesto jer mi nis ne pomaze.

• valentina
    28. Svibanj 2019. 08:39

Dalindas

Jutro cure :)
    Sto se tiče napuhnutosti ,čim nešto pojedem stomak mi je kao da sam u 5om mjesecu 🤣 a tek sam 8 tjedana

Jutroo,
    ee tocno tak i meniii

tinika
    28. Svibanj 2019. 08:41

I daa NESANICAAA!!!!ne spavam isto odkad znam, jer samo o tome mislim, i taj sat dva sto zaspim o tome sanjam.😌😌😌😌😍☹

Grizli
    28. Svibanj 2019. 08:58

Za zgaravicu kazu da pomazu bademi, jabucni ocat i đumbir. Ne znam dal to zaista ista vrijedi. Za nesanicu Tinika isto pomaze magnezij koj se popije prije spavanja. Meni pomognu i vjezbe opuštanja, samo sjednem na krevet prekrizim noge upalim neku umirujuću glazbu i duboko disem bez puno razmisljanja o icemu slusam glazbu. Nesanice sam citala de se dogadjaju jer nam tijelo pocne intenzivnije pumpat krv pa to odrzava mozak budnim jer registrira porast adrenalina. Tako da bi trebala definitivno umirit misli i tijelo par sati prije nego odes na spavanje. 

mala.le.90.
    28. Svibanj 2019. 09:24

Ja sinoc isto nisam spavala al ne zbog trudnickih poremecaja nego sto nakon mjesec dana konacno idem izac na kavu😂😂😂😂 
    Muka mi konacno dozvoljava zivot prije podne😁😁😁

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

tinika
    28. Svibanj 2019. 09:34

Hvala, valjda ce mi pomoc sve kaj si napisala 😍

• valentina
    28. Svibanj 2019. 09:34

mala.le.90.

Ja sinoc isto nisam spavala al ne zbog trudnickih poremecaja nego sto nakon mjesec dana konacno idem izac na kavu😂😂😂😂
    Muka mi konacno dozvoljava zivot prije podne😁😁😁

Jeiii supeer

• valentina
    28. Svibanj 2019. 09:36

tinika

Hvala, valjda ce mi pomoc sve kaj si napisala 😍

Ja mogu zaspat, barem zasad, ali se cesto probudim, nemirno spavam ili imam bas intezivne snove.

Nasty
    28. Svibanj 2019. 09:44

Jutro cure!  Mala. le🤣🤣🤣sretno na kavici i uživaj.. I ja idem na kavu tj. mineralnu.
    Što se nesanice tiče, nekih dva tjedna je nemam da kucnem od kakvo drvo. Jedino me glasan vjetar probudi! 🤣 Ili pun mjehur.. A žgaravicu za sad nemam sva sreća. Al dobro je znat što je sve dobro za ublažiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.