Nema potrebe da odem zbog nekog odavde :)
Pa reko da pitam ima li lijeka za niski tlak? Svugdje upute za visoki😐
Muci me to,vrti mi se nemrem tri koraka napravit.
Omerta izgleda da sam nesto krivo napravila..mislila sam da se vidi😕
Nazalost nema neki odredeni koji ce ti pomoci u trudnoci sad jer je to normalno jer se siri sve pa i zile🤷🏼♀️ eventualno pij puuuno vode i pogledaj na netu kojom hranom ga podici, ja iskreno pijem samo puno vode i ne zamaram se tim previse jer nema pomoci sad xd ako mi se tipa vrti, prilegnem malo, a preko noci svaku vecer imam ventilator upaljen da mi bude lakse da ne bude vruce i cekam malo hladnije dane haha🤷🏼♀️
Ja ne mogu zamislit da spavam bez klime... a sto se tlaka tice, meni je oko 90/55. Pazim da ne ustajem naglo da se ne srusim i to je to, a ako mi se pojave zvijezdice stanem na par sekundi. Ja s niskim tlakom zivim cijeli zivot i nemoze se tu puno nista. Popit kavu i pojest slano no to meni digne max tlak na 100/70. Na hitnoj zbog krvarenja kad sam bila sva preplasena mi je bio 110/70 😂😂 Niski tlak ne steti kso visoki osim ako se ne srusis i lupis negdje glavom 😂
Mikio ja ti nosim UK na analizu svako 20ak dana...na svoju ruku...pratim eserihiju tako...samo zatrazi uputnicu..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Iz Istre sam i porod će biti u Puli, moram sad pronac taj linkic da ja to proucim. Znak da kad je sestra prije 10 god radjala d je morala imat organiziran prijevoz za zg pa je rijesila sa saninetskim, al na kraju zbog manjka plodne pupcana je pocela stariti prerano pa je i morala ranije na porod tako da nije bilo nista od toga.
Ince nisam vam napisala neku noc vec zaspala onako u polusan i nisam se bas mogl namjestiti pa sam rekla muzu Perice moj dodji ti meni. Uglavnom zaspala al ujutro cim sam se digla muzev pogled je bio onako slozen od 200??? I slijedilo je pitanje koji je taj Perica i koji kurac njega zoves po noci? Uglavnom onda mu objasnila komplet spiku sa Pericom pa je reko da nismo normalne jer taj bi mogao razorit neke brakove ovako.
Mikio ja sam na uputnicu nosila urin na sedimentaciju i UK. Simptome koje sam imala cesce mokrenje, i pritisak u donjem dijelu trbuha i kao u bubregu. Mokaca mi je dosla uredna po sedimentaciji, uk jos cekam
A jel ima koja bozicna beba da ce se roditi u Vinogradskoj? :p sad i mene zanima hocu li mozda neku od vas susresti
Ja sam na vagi vinogradska ili sv duh… Neznam nikoga da je rodio u ni jednoj od te dvije al nekako su mi i najbliže (sv duh mi ke bliza) i citala sam sve ok o njima… Jos se SAMO moram odlucit
Imam opciju i Podobnik, ali nekako sam to prekrizila jer osim sto se lijepo odnose prema tebi ne vidim niti jednu drugu prednost. Ako se nesto zakomplicora opet te voze na sv duh ili petrovu, ovisi o slucaju.
A i mislim si ta 3 dana budem prezivjela na losoj prehrani i sa zivcanim sestrama, samo da beba bude ok.
Da i ja sam u jednom trenu razmisljala Podobnik al to sto kazes, premalo mi je nekih + za koje bih dala te novce. U Vinogradskoj smo rodjene mi sve 4 sestre pa ja nastavljam tradiciju 😂
Dakle zene...Jezus Kristus kaj vam je danas?? 😳
Ovo je forum i ne kuzim zakaj vas smetaju pojedina pitanja. Sve smo mi u strahu nekom, neko vise a neko manje. Nekom je bolnica pod nosom pa odmah hita na provjeru, a neko mora cekat mamu/babu/dedu/muza/decka da ju vozi 120km do hitne. Ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori a ja se ni s jednim ni s drugim nisam susrela ovdje, na nasoj temi. Ne vidim zasto bi radi nekakvog bzvz nesporazuma netko morao prestati pisati. Ak ti netko nije “sjeo” preskocis njezine postove i mir Bozji. Bas smo babe 🙈
Cima drago mi je da si smislila sve, nadam se da sve bude po planu i da ce dragi bit dovoljno isokiran 😬
Frajla tnx na savjetu al ja sam ti sva naopaka, ja pojedem 100g cokse za kuhanje i za pol sata idem kakat ko da nis nisam pojela takvoga 😂 fenomen od zene, kaj da ti velim 🤪
Hahah, Perica opasan po brakove 😂 Vidim sa pitate oko termina, sad ću urediti novu tablicu, mada sam mislila na 1000.strani, da zapamtim gdje je 😂
Ima li koja bozicni termin na Merkuru mozda il cu da se derem sama s muzem? 😬
E pitanje, svojevremeno je jedna od vas rekla da joj je frendica preporučila Lequeen torbu za pelene i svašta nešto prek e-baya... Ja sam ih baš gledala i malo čitala komentare i neki super zadovoljni neki kažu da su dobili čisto smeće :/... ako ta frendica mooožda zna od kog je točno naručila (trebalo bi joj na njenom acc pisat)
Ajme kolko literature, nikak vas uhvatiti
Bar sam se zabavila dok se mali igra u bazencicu
Pa evo da istipkam sto sam zapamtila
Za prvu trudnocu nam je trebali oko 2 godine, s tim da sam u meduvremenu imala jednu biokemijsku i jedan spontani. Druga je bila neplanska 🙈, ostala trudna taj mjesec kad sam prestala dojiti. Nisvoju bocu vina nisam stigla dovrsiti 😥😂 naravno, ne mislim da je dojenje kontracepcija, neg je kontracepcija do tad spavala izmedu nas pristekana na sisu 🤪
Prvo djete sam rodila na sv duhu, zadovoljna sam bila, tak da budem opet
(P.s. nadam se da nikom nece trebati, ali ako slucajno hitnu zovete nema biranja nego vas voze tamo gdje pripadate)
Podobnika bi si mogla priustiti, ali apsolutno se slazem s napisanim prije stranicu dvije, dokle god oni sve komplikacije voze negdje dalje nema sanse
Maticne stanice sam zadnji puta planirala donirati, ali stalno sam zaboravljala isprintati papire i nakraju ostala u bolnici ranije, pa nije bilo nist od toga. Nadam se da cu se sada sjetiti na vrijeme.
Nisam neki zagovorink teorija zavjera, ali puno sam citala bas to kao da nije uspjelo za doniranje, bilo da nesto ne valja ilo nije bilo dosta krvi ili nesto trece. Dok u privatne svrhe stvarno nisam cula da nekom nije uspjelo. Pa si mislim, mozda imaju problem s necim 🤔 s priborom ili nemaju mjesta dosta za cuvanje ili.... 🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji