ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    10. Kolovoz 2019. 14:24

C1M4

Lavica27

Joj daj jel ovo stvarno potrebno? Goga,smanji doživljaj, Eleonore,vracaj se, stvarno bespotrebno bježis. 50 žena na okupu,pa nemozemo se sve slagat u svemu. Netko kaže nešto pogrešno i dobro, slozimo se da se ne slažemo i mir.

Tockice, sad mi kaže muž šta sam zaboravila da sam pitala u bolnici iza poroda i da ako me ne zovu da nisu uspjeli pohraniti. Ma nazvat ću ja njih u savez. Pitam pa napišem.

Slazem se s ovim gore navedenim✌🏻
    A ovo za pupkovinu mi nije jasno o cemu se radi, poslati, pohraniti, ne kuzm?😯 Ja prvi puta to sve cujem pa me zanima sta sa pupkovinom tocno ako mi mozes objasniti?🤔

Evo ti link pa vidi malo https://www.kbc-zagreb.hr/banka-krvi-iz-pupkovine/

Kod mene u daljnjoj obitelji je dobio mali s godinu i pol leukemiju :( hvala Bogu eno ga, 14 godina živ i zdrav al od njih sam prvi put čula. Pa sam odlučila pohraniti. 

Tockice eto meni nitko ništa javio.

Lorija crkajem😂 Molim te nemoj probavne smetnje na mene nikako da odu🙈

• Lala27
    10. Kolovoz 2019. 14:26

C1M4 Super ideja 😍

Cure, šta je pupkovina? 🙈 Ako su to matične ćelije dobijene iz pupčane vrpce, ne mogu vjerovati da je to besplatno kod vas 

Gogaa_V
    10. Kolovoz 2019. 14:27

Lorija, Tockice evo ja ću se povući da vam se probava stabilizuje. Sretno  svima.

• Stelle123
    10. Kolovoz 2019. 14:29

Lala27

C1M4Super ideja 😍

Cure, šta je pupkovina? 🙈 Ako su to matične ćelije dobijene iz pupčane vrpce, ne mogu vjerovati da je to besplatno kod vas

Nije besplatno. Placa se ako zelis cuvat za sebe cca 20.000 kn do 18 godine. Ali ako zelis darovat u zakladu Ana Rukavina je besplatno. Naravno, registar je javan pa bilo tko moze dobiti te maticnr stanice.

url=https://lilypie.com]

Nova19
    10. Kolovoz 2019. 14:29

Točkica37

Nova i meni je tako bilo na moru, jedva sam cekala doc u zg… i tu mi se desi isto…

Pretpostavljala sam da je od vrućine i sunca, iako idemo dosta rano i do 11 smo doma, od jutra mi se danas nekako manta... stvarno uživam biti na moru i na GO ali mislim da ću si i ja brzo zaželiti svog ZGa 😄

• Lala27
    10. Kolovoz 2019. 14:30

Cure, nemojte se zezati, ovdje je bitna naša trudnoća i naše bebice, a ne da je akcenat na svađi. Kome smeta neki post, neka ga ignoriše, jer sve smo mi nekoliko mjeseci tu i zaista voljela bih znati šta je sa svima vama i vašim bebama,  zato ostanite tu gdje jeste i budite dobre 😄 

lorija
    10. Kolovoz 2019. 14:32

Lavice samo cokoladu za kuhanje u ruke 😁 jedan red cuda cini. Provjereno 100x do sada! 😉

• Lala27
    10. Kolovoz 2019. 14:34

Stelle Mislila sam da je Lavica napisala da je bilo besplatno za nju da se čuva, pa sam se zato iznenadila.  Kod nas se to plaća, a nema ta opcija da se sačuva besplatno za nekog drugog. To je stvarno lijepo, da može nekad nekome pomoći

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 14:35

Stelle123

Lala27

C1M4Super ideja 😍

Nije besplatno. Placa se ako zelis cuvat za sebe cca 20.000 kn do 18 godine. Ali ako zelis darovat u zakladu Ana Rukavina je besplatno. Naravno, registar je javan pa bilo tko moze dobiti te maticnr stanice.

Evo sad sam citala...2 000e u osobne svrhe

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 14:38

Ako sam ja dobro shvatila..ako platis cuva se do 18god djeteta ali moze pomoci i nedajbog trebalo bratu sesti i cak roditeljima...
    Ako se pohrani besplatno onda samo ta beba u slucaju da joj zatreba ce dobiti od nekog donora stanice ...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.