Nema potrebe da odem zbog nekog odavde :)
Pa reko da pitam ima li lijeka za niski tlak? Svugdje upute za visoki😐
Muci me to,vrti mi se nemrem tri koraka napravit.
Omerta izgleda da sam nesto krivo napravila..mislila sam da se vidi😕
Dajte molim vas objasnite me kako vi spavate s ovim Pericom?😂😂 ja sam ga sinoc prvi put dovela u krevet, prvo me mm cudno pogledo, ono wtf, sta ce to sad izmedju nas??🤣
Drugo, skuzila sam kako noge objesim, al ga zagrlim i jedna ruka (ona ispod) opet utrne…
I milijun polozaja sam promijenila, ne znam koji vama pomaze..
Gdje si ga kupila?😇😇😊😊
Dajte molim vas objasnite me kako vi spavate s ovim Pericom?😂😂 ja sam ga sinoc prvi put dovela u krevet, prvo me mm cudno pogledo, ono wtf, sta ce to sad izmedju nas??🤣
Drugo, skuzila sam kako noge objesim, al ga zagrlim i jedna ruka (ona ispod) opet utrne…
I milijun polozaja sam promijenila, ne znam koji vama pomaze..
Gdje si ga kupila?😇😇😊😊
Mama mi uzela nedavno u Lidlu pa sam sad dosla po njega. Podsjeca me na dimnjak ovako dok ne znam sta s njim😂😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Nema potrebe da odem zbog nekog odavde :)
Pa reko da pitam ima li lijeka za niski tlak? Svugdje upute za visoki😐
Muci me to,vrti mi se nemrem tri koraka napravit.
Omerta izgleda da sam nesto krivo napravila..mislila sam da se vidi😕
Nazalost nema neki odredeni koji ce ti pomoci u trudnoci sad jer je to normalno jer se siri sve pa i zile🤷🏼♀️ eventualno pij puuuno vode i pogledaj na netu kojom hranom ga podici, ja iskreno pijem samo puno vode i ne zamaram se tim previse jer nema pomoci sad xd ako mi se tipa vrti, prilegnem malo, a preko noci svaku vecer imam ventilator upaljen da mi bude lakse da ne bude vruce i cekam malo hladnije dane haha🤷🏼♀️
Grizli 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 "Tema se zove zimske bebe, a ne hormonima napucane babe" znači plačem😂
Lavice ma naravno da će nekad netko napisat nešto što nam ne paše i kritiku treba uzeti u obzir. Ne možemo ni imat svi jednako mišljenje o svemu. Treba malo spustit ego nekad.
Eleonore i Goga žao mi je da odete. Svi smo tu da se bodrimo a ne da se svađamo.
Nizak tlak ce ti se javljat gotovo uvijek s visokim temperaturama. Ja sam dosla mrtva s plaze jutros, oborio me tlak iako sam prije 10 bila u kuci...jedini lijek je vrijeme, cekas da prodje...
Ja sam na normalnim temp. super s tlakom..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
I meni se sviđa ta opcija donacije matičnih stanica. Nisam se još raspitivala o tome, ali budem u skorije vrijeme. Zna li netko koliko se plaća pohrana tj. čuvanje?
A jel ima koja bozicna beba da ce se roditi u Vinogradskoj? :p sad i mene zanima hocu li mozda neku od vas susresti
Sortiraj odgovore
Najstariji