ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Kolovoz 2019. 15:35

Nema potrebe da odem zbog nekog odavde :)
    Pa reko da pitam ima li lijeka za niski tlak? Svugdje upute za visoki😐
    Muci me to,vrti mi se nemrem tri koraka napravit.
    Omerta izgleda da sam nesto krivo napravila..mislila sam da se vidi😕

10. Kolovoz 2019. 15:35

mala.le.90.

Dajte molim vas objasnite me kako vi spavate s ovim Pericom?😂😂 ja sam ga sinoc prvi put dovela u krevet, prvo me mm cudno pogledo, ono wtf, sta ce to sad izmedju nas??🤣
    Drugo, skuzila sam kako noge objesim, al ga zagrlim i jedna ruka (ona ispod) opet utrne…
    I milijun polozaja sam promijenila, ne znam koji vama pomaze..

Gdje si ga kupila?😇😇😊😊

mala.le.90.
    10. Kolovoz 2019. 15:40

Eleonoré

mala.le.90.

Dajte molim vas objasnite me kako vi spavate s ovim Pericom?😂😂 ja sam ga sinoc prvi put dovela u krevet, prvo me mm cudno pogledo, ono wtf, sta ce to sad izmedju nas??🤣
    Drugo, skuzila sam kako noge objesim, al ga zagrlim i jedna ruka (ona ispod) opet utrne…
    I milijun polozaja sam promijenila, ne znam koji vama pomaze..

Gdje si ga kupila?😇😇😊😊

Mama mi uzela nedavno u Lidlu pa sam sad dosla po njega. Podsjeca me na dimnjak ovako dok ne znam sta s njim😂😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

C1M4
    10. Kolovoz 2019. 15:41

Eleonoré

Nema potrebe da odem zbog nekog odavde :)
    Pa reko da pitam ima li lijeka za niski tlak? Svugdje upute za visoki😐
    Muci me to,vrti mi se nemrem tri koraka napravit.
    Omerta izgleda da sam nesto krivo napravila..mislila sam da se vidi😕

Nazalost nema neki odredeni koji ce ti pomoci u trudnoci sad jer je to normalno jer se siri sve pa i zile🤷🏼‍♀️ eventualno pij puuuno vode i pogledaj na netu kojom hranom ga podici, ja iskreno pijem samo puno vode i ne zamaram se tim previse jer nema pomoci sad xd ako mi se tipa vrti, prilegnem malo, a preko noci svaku vecer imam ventilator upaljen da mi bude lakse da ne bude vruce i cekam malo hladnije dane haha🤷🏼‍♀️

Nasty
    10. Kolovoz 2019. 15:41

Grizli 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 "Tema se zove zimske bebe, a ne hormonima napucane babe" znači plačem😂
    Lavice ma naravno da će nekad netko napisat nešto što nam ne paše i kritiku treba uzeti u obzir. Ne možemo ni imat svi jednako mišljenje o svemu. Treba malo spustit ego nekad. 
    Eleonore i Goga žao mi je da odete. Svi smo tu da se bodrimo a ne da se svađamo. 

mala.le.90.
    10. Kolovoz 2019. 15:45

Nizak tlak ce ti se javljat gotovo uvijek s visokim temperaturama. Ja sam dosla mrtva s plaze jutros, oborio me tlak iako sam prije 10 bila u kuci...jedini lijek je vrijeme, cekas da prodje...
    Ja sam na normalnim temp. super s tlakom..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Nasty
    10. Kolovoz 2019. 15:47

I meni se sviđa ta opcija donacije matičnih stanica. Nisam se još raspitivala o tome, ali budem u skorije vrijeme. Zna li netko koliko se plaća pohrana tj. čuvanje? 

Angelly

A jel ima koja bozicna beba da ce se roditi u Vinogradskoj? :p sad i mene zanima hocu li mozda neku od vas susresti 

Točkica37

2000e

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    10. Kolovoz 2019. 15:48

Sarita dobrodošla i nek bude školska!🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.