Nije za mene besplatno😁 Nego je javni registar. Znači može bilo tko tražiti i ako su moje matching uzeti. A do 18.godine djeteta cuvaju. Razmišljala sam tada da mi i zatrebati,kakve su šanse da ih netko uzme i meni ne daj Bože zatrebaju…A opet ako nekome pomognu, hvala Bogu da pomognu.
Da tako sam i ja razmisljala. Jos uvijek je to podrucje vrlo neistrazeno, tj. nije to garancija da ce i uz njih bit sve ok. Npr. kod leukemije se uopce ne koriste, tj. ucinkovitije su maticne stanice donora iz kostane srzi.
url=https://lilypie.com]
😂😂😂😂 Dobro je neka jutros napisala kokosinjac! Zbilja nema potrebe se raspravljati jer jedan napisana rijec ili recenica meni moze zvucat kao sala, a drugim 10 kao uvreda. Dakle mislim da svaka od nas ima pravo pitata, tko zeli odgovoriti, tko ne ne i gotovo. Tema se zove zimske bebe, a ne hormonima napucane babe. Sve imamo dan D i vjerojatno svoje neko misljenje o nekoj od nas. Evo ja cu reci da meni je jedna forumasica na pocettku trudnoce napisala bas to da ne pusem na svaki k* jer cu izludit samu sebe. Nije mi u prvom bilo pravo jer sam stvarno stresa dozivjela, al kad sam malo ohladila glavu shvatila sam sto zena zeli reci. I bas ono sto je neka od vas napisala kad osjetim neke sitne tegobe samo se nasmjesim jer mi je to dokaz da je beba tu, da raste i zivi. Dok sam povracala jednom prilikom sad nedavno plakala sam muz me pitao sta tako mi je slabo da placem. Rekla sam mu ne nego sam sretna jer povracam iz dobrog razloga. Zato zene za nas mir budimo oprezne al razumne iako je tesko kad se radi o nasim bebama.
Za pupkovinu i ja razmisljam o donaciji zakladi A.Rukavina. Nije mi vazno da ostane sacuvano bas samo za nas, ako ikome moze pomoći zasto ne. Zaklada je izvrsna stvar i svakako cu pokusat smislit kako to ostvariti jer ne znam kakva je procedura za one koji su daleko od Zg. Bas cu se i oko toga raspitati posebno.
Nisam sigurna jesi li napisala vec par puta da si iz Ri? Stvarno je tesko popamtiti sve😅 ali ako jesi, i oni tamo primaju pupkovinu, imas na linki sto je Lavica dala popis bolnica koje primaju pupkovinu😇
C1M4Super ideja 😍
Cure, šta je pupkovina? 🙈 Ako su to matične ćelije dobijene iz pupčane vrpce, ne mogu vjerovati da je to besplatno kod vas
Hvala ti😋🥰
😂😂😂😂 Dobro je neka jutros napisala kokosinjac! Zbilja nema potrebe se raspravljati jer jedan napisana rijec ili recenica meni moze zvucat kao sala, a drugim 10 kao uvreda. Dakle mislim da svaka od nas ima pravo pitata, tko zeli odgovoriti, tko ne ne i gotovo. Tema se zove zimske bebe, a ne hormonima napucane babe. Sve imamo dan D i vjerojatno svoje neko misljenje o nekoj od nas. Evo ja cu reci da meni je jedna forumasica na pocettku trudnoce napisala bas to da ne pusem na svaki k* jer cu izludit samu sebe. Nije mi u prvom bilo pravo jer sam stvarno stresa dozivjela, al kad sam malo ohladila glavu shvatila sam sto zena zeli reci. I bas ono sto je neka od vas napisala kad osjetim neke sitne tegobe samo se nasmjesim jer mi je to dokaz da je beba tu, da raste i zivi. Dok sam povracala jednom prilikom sad nedavno plakala sam muz me pitao sta tako mi je slabo da placem. Rekla sam mu ne nego sam sretna jer povracam iz dobrog razloga. Zato zene za nas mir budimo oprezne al razumne iako je tesko kad se radi o nasim bebama.
Za pupkovinu i ja razmisljam o donaciji zakladi A.Rukavina. Nije mi vazno da ostane sacuvano bas samo za nas, ako ikome moze pomoći zasto ne. Zaklada je izvrsna stvar i svakako cu pokusat smislit kako to ostvariti jer ne znam kakva je procedura za one koji su daleko od Zg. Bas cu se i oko toga raspitati posebno.
Nisam sigurna jesi li napisala vec par puta da si iz Ri? Stvarno je tesko popamtiti sve😅 ali ako jesi, i oni tamo primaju pupkovinu, imas na linki sto je Lavica dala popis bolnica koje primaju pupkovinu😇
Primaju u Ri pupkovinu kako ne, bar jesu pred tri god jer sam ispunjavala papire za to pa na kraju potpuno zaboravila pitat sto je bilo sa tim od cijelog uzbudenja i hitnog carskog jer je sef pozurio van ali primaju da besplatno
Cure danas neki čudni vjetrovi pušu 😂 No normalno je da se u svemu ne slažemo.
Ja ću donirat matične iz pupkovine ako bude sve ok, ako može nekom pomoć zašto ne. Makar kao što je rečeno ta tehnologija nije još potpuno zaživjela nokroz nekoliko godina tko zna.
Kod Podobnika je moja frendica vaginalni porod s apartmanom,lijekovima i sl. platila 18 000 kn. Iskreno, ja mislim da to toliko para ne vrijedi no ne moramo se sve slagat. Razloge (izbor menija za jesti, ljubzna sestra i sl. sitnice) koje je ona nabrojala kao prednosti su meni smijesni.Ja vise ne zivim u Zg no da zivim isla bi u Vinogradsku.
Izvini Lavice nisam znala za zakladu, to kod nas nema, pa sam se iznenadila da je besplatno 😄 To je stvarno lijepo, bilo kome da pomogne dobro je, valjda će to zaživjeti i kod nas
Perica je zakon 🤘
Otkako spavam s njim bolje se naspavam al da me nista ne boli…nije bas tak.
Pisala sam vam kako me teza pro*** i tri dana nisam bila magnezij. Stanje sa odlaskom na wc se ustabililo no zato sam pocela osjecat grcenja maternice, cak i dr kod Vilija mi je rekla sa vidi neke male kontrakcije i savjetovala mi da nastavim put magnezij. Eto sad ga opet pijem i nadam se da ce nadalje sve bit ok. A kaj se tice bolova u preponama, moja gin je rekla da dok su bolovi podnosljivi i nisu stalni da je to ok, jer se sirimo. Ali ako postanu nesnosni i bez prestanka da je dobro otic doktoru jer takvi bolovi se desavaju kad krene otvaranje. Ne zelim vas splasit al eto da znate.
Sve pati zatvor, a ti obrnuto 🙈
Nadi si nesto sto te zatvara, meni su to banane 🙄
Dajte molim vas objasnite me kako vi spavate s ovim Pericom?😂😂 ja sam ga sinoc prvi put dovela u krevet, prvo me mm cudno pogledo, ono wtf, sta ce to sad izmedju nas??🤣
Drugo, skuzila sam kako noge objesim, al ga zagrlim i jedna ruka (ona ispod) opet utrne...
I milijun polozaja sam promijenila, ne znam koji vama pomaze..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji