ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    10. Kolovoz 2019. 14:41

Lala27

Stelle Mislila sam da je Lavica napisala da je bilo besplatno za nju da se čuva, pa sam se zato iznenadila. Kod nas se to plaća, a nema ta opcija da se sačuva besplatno za nekog drugog. To je stvarno lijepo, da može nekad nekome pomoći

Pa u principu ako se ne iskoristi, a treba tebi osobno takodjer imas pravo isto koristiti. Ja sam s curkom to htjela dati, ali problem je bio sto sam rodila u nedilju a tada se nije moglo donirat nediljom, tj. prijevoz nije bio osiguran. Za sada jos nisam razmisljala o tome.

url=https://lilypie.com]

• Lala27
    10. Kolovoz 2019. 14:42

Da,  tako je i kod nas cijena, od 2000 e pa na više, jer ima par nekih paketa da se izabere

Maj4
    10. Kolovoz 2019. 14:43

O darivanju matičnih stanica nisam nešto puno upućena ali sam se oduševila kad sam vidjela da i kod nas ima vađenje matičnih stanica i odmah sam ih mislila donirati. Još ću se u bolnici raspitati kad tamo krenem na preglede, nadam se da će biti kako i piše na internetu 🙌🏻🙌🏻  

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Stelle123
    10. Kolovoz 2019. 14:48

Točkica37

Ako sam ja dobro shvatila..ako platis cuva se do 18god djeteta ali moze pomoci i nedajbog trebalo bratu sesti i cak roditeljima…
    Ako se pohrani besplatno onda samo ta beba u slucaju da joj zatreba ce dobiti od nekog donora stanice …

Tockice to su dvije odvojene ustanove. Jedna je specijalizirana za pohranu i cuvanje maticnih stanica na osobni zahtjev koju placas i sama odlucujes sto ces sa stanicama nakon 18 godine. Mozes ih unistiti ili dalje cuvat. To ne ulazi u registar znaci niko te nece zvat i pitat da mu te stanice trebaju i sl., a nedaj Boze veceg zla ti mozes koristiti za svoju obitelj. Donirane ulaze u javni registar i ako netko treba stanice radi se matching kroz registar, cak mislim na nivou Europe ili cak i sire, pa ako se netko podudara s istim ima pravo na te stanice. 

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 14:50

Ok.tnx.jos cu ih nazvat da odlucim sto cu .

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    10. Kolovoz 2019. 14:54

Nije za mene besplatno😁 Nego je javni registar. Znači može bilo tko tražiti i ako su moje matching uzeti. A do 18.godine djeteta cuvaju. Razmišljala sam tada da mi i zatrebati,kakve su šanse da ih netko uzme i meni ne daj Bože zatrebaju...A opet ako nekome pomognu, hvala Bogu da pomognu. 

Grizli
    10. Kolovoz 2019. 14:56

😂😂😂😂 Dobro je neka jutros napisala kokosinjac! Zbilja nema potrebe se raspravljati jer jedan napisana rijec ili recenica meni moze zvucat kao sala, a drugim 10 kao uvreda. Dakle mislim da svaka od nas ima pravo pitata, tko zeli odgovoriti, tko ne ne i gotovo. Tema se zove zimske bebe, a ne hormonima napucane babe. Sve imamo dan D i vjerojatno svoje neko misljenje o nekoj od nas. Evo ja cu reci da meni je jedna forumasica na pocettku trudnoce napisala bas to da ne pusem na svaki k* jer cu izludit samu sebe. Nije mi u prvom bilo pravo jer sam stvarno stresa dozivjela, al kad sam malo ohladila glavu shvatila sam sto zena zeli reci. I bas ono sto je neka od vas napisala kad osjetim neke sitne tegobe samo se nasmjesim jer mi je to dokaz da je beba tu, da raste i zivi. Dok sam povracala jednom prilikom sad nedavno plakala sam muz me pitao sta tako mi je slabo da placem. Rekla sam mu ne nego sam sretna jer povracam iz dobrog razloga. Zato zene za nas mir budimo oprezne al razumne iako je tesko kad se radi o nasim bebama.
    Za pupkovinu i ja razmisljam o donaciji zakladi A.Rukavina. Nije mi vazno da ostane sacuvano bas samo za nas, ako ikome moze pomoći zasto ne. Zaklada je izvrsna stvar i svakako cu pokusat smislit kako to ostvariti jer ne znam kakva je procedura za one koji su daleko od Zg. Bas cu se i oko toga raspitati posebno. 

• Sarita15
    10. Kolovoz 2019. 14:57

Cao cure, nadam se da me primate sa zakasnjenjem :) dok sam procitala svih skoro 1000 stranica potrajalo. Sad sam 13+3 i to mi druga trudnoca. Malac ima 3i pol i totalni je zvrk. 3 mjeseca mucina i sveg neceg su mi jos oduzile javljanje jer sam bila jedva ziva. Sada je sve dobro. I vama svima zelim sve najbolje i sada i nadalje. Veliki pozdrav iz Rijeke

C1M4
    10. Kolovoz 2019. 14:58

Stvarno nisam imala info o ovome, tenks cure😁 ali dosta dobro.. mislim, ja bi htjela darovati sto god se moze ako to znaci da ce pomoci nekome😊

Omerta
    10. Kolovoz 2019. 14:58

Eleonoré

Kako? Sto? Nesto ne valja? Ja ga ne mogu ni otvoriti.

Samo link ti se vidi, a ne i "ticker". 
    Odi ponovo na Lilypie gdje si ga napravila pa mozda trebas nesto prepraviti i ponovo kopirati tu. Ako se dobro sjecam cure su rekle da mora biti bas za forum, pa "pseudoHTML".

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.